Mencari Motor Kawasaki ZZR250

View previous topic View next topic Go down

Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by dexterousblack on Sun 25 Nov - 10:25

Sedang mencari motor zzr250 dlm range bwh rm5k
nak jadi warga ZZRian hehehe..
boleh contact sy call/whatsapp/sms di 0173557508
need urgent.
thank you.

dexterousblack

Posts : 1
Join date : 24/11/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Apai on Mon 26 Nov - 16:00

payah nak cari bawah 5k..kalau ada pun mungkin byk nak kena repair! study

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 8:27

ada laaa.. 5k kat sp .. janda teman ... minat .. contact saya call/sms di 0196113649 sale urgent...........

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Apai on Wed 28 Nov - 11:09

furqaan wrote:ada laaa.. 5k kat sp .. janda teman ... minat .. contact saya call/sms di 0196113649 sale urgent...........

Jando ko???...camner lak kena kontek ko???....kena la kontek laki baru dia!...ni mesti ko nak makan komisen...kalu direct ngan laki dia kompom boleh dpt bawah 5k...kikiki Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by ziex69 on Wed 28 Nov - 11:16

Apai wrote:
furqaan wrote:ada laaa.. 5k kat sp .. janda teman ... minat .. contact saya call/sms di 0196113649 sale urgent...........

Jando ko???...camner lak kena kontek ko???....kena la kontek laki baru dia!...ni mesti ko nak makan komisen...kalu direct ngan laki dia kompom boleh dpt bawah 5k...kikiki Razz

dulu janda dia, skarang dh jadi skendel... bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 12:10

Apai wrote:
furqaan wrote:ada laaa.. 5k kat sp .. janda teman ... minat .. contact saya call/sms di 0196113649 sale urgent...........

Jando ko???...camner lak kena kontek ko???....kena la kontek laki baru dia!...ni mesti ko nak makan komisen...kalu direct ngan laki dia kompom boleh dpt bawah 5k...kikiki Razz

owner baru tue.. abang teman laaa.. dia nak jual sebab lama tak bawak .. crankshaf baru tukar... engine smooth... haluuusssssssssssssssssssssss.....................lai...lai .. kalau nak murah bawah 5k... pi cari lain .. Mad

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Amm on Wed 28 Nov - 12:30

moto cimpiyen ni.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 12:37

moto zzr pertama teman yop ... dijaga rapi ... abang teman pencen sojar...tido malam berselimut tue ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Apai on Wed 28 Nov - 14:42

furqaan wrote:
Apai wrote:
furqaan wrote:ada laaa.. 5k kat sp .. janda teman ... minat .. contact saya call/sms di 0196113649 sale urgent...........

Jando ko???...camner lak kena kontek ko???....kena la kontek laki baru dia!...ni mesti ko nak makan komisen...kalu direct ngan laki dia kompom boleh dpt bawah 5k...kikiki Razz

owner baru tue.. abang teman laaa.. dia nak jual sebab lama tak bawak .. crankshaf baru tukar... engine smooth... haluuusssssssssssssssssssssss.....................lai...lai .. kalau nak murah bawah 5k... pi cari lain .. Mad

ooo....ni kira salin tikar la org ckp... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Apai on Wed 28 Nov - 14:46

Uncle Furqaan......

Aku rasa hang la patut p kontek kat dia haa....dia dah habaq kalu yg nak juai 5k leh kontek dia nuu.....hang yg nak juai....hang nak tunggu dia p kontek hang?...ada ka lagu tu!...piiiiirahh! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by ziex69 on Wed 28 Nov - 15:12

Apai wrote:Uncle Furqaan......

Aku rasa hang la patut p kontek kat dia haa....dia dah habaq kalu yg nak juai 5k leh kontek dia nuu.....hang yg nak juai....hang nak tunggu dia p kontek hang?...ada ka lagu tu!...piiiiirahh! Razz

Apai...

kat pesbok ko kata dah beli kat Jusco, skarang ko tanye mak neng pulop????? scratch scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 17:06

Apai .. konpius nie .. dia nak beli kaa .. atau teman nak beli .. takpaalaaa .. simpan buat koleksi lagi nyaman..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Amm on Wed 28 Nov - 17:24

I like I polo

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Apai on Wed 28 Nov - 18:01

furqaan wrote:Apai .. konpius nie .. dia nak beli kaa .. atau teman nak beli .. takpaalaaa .. simpan buat koleksi lagi nyaman..

Dia la cek oi yg nak beli moto...la ni dok cari2 tang mana leh dpt bawah 5k....Hang kata hang nak juai...hang kontek la dia nuu....hang bukan ada kedai tunggu org mai beli barang...pikiok la sikit!.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Mencari Motor Kawasaki ZZR250

Post by Sponsored content Today at 16:13


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum