Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Wed 7 Nov - 15:32

jimf wrote:
Dinz wrote:
Try ajak Bam, tapi dia masih setia dgn teman sefutsal. Ayat aku masih kurang power..nak try lagik..

teman sefutsal?... Aparis ke?..

Yg ada gaya Matrix katanya....

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Apai on Thu 8 Nov - 11:41

Dinz wrote:
jimf wrote:
Dinz wrote:
Try ajak Bam, tapi dia masih setia dgn teman sefutsal. Ayat aku masih kurang power..nak try lagik..

teman sefutsal?... Aparis ke?..

Yg ada gaya Matrix katanya....


Yg gaya Matrix tu byk guna trick....sebab tu ngayat ko tak jln Pak Dinz! Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Thu 8 Nov - 11:55

Apai, aku sedar siapa diri aku . Dah la tak hensem, botak pulak....keta koyak plastik pun tak ada....nak gi nangis jap..hu hu hu

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jimf on Thu 8 Nov - 13:53

Dinz wrote:Apai, aku sedar siapa diri aku . Dah la tak hensem, botak pulak....keta koyak plastik pun tak ada....nak gi nangis jap..hu hu hu

eden pun sedar diri gak... tak mampu nk tukar moto 3 bulan sekali.....
eh...korang kutuk den ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by mat zzr on Thu 8 Nov - 14:05

apa nak kesah pasal botak....asalkan wallet tak botak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jimf on Thu 8 Nov - 14:16

mat zzr wrote:apa nak kesah pasal botak....asalkan wallet tak botak...

masa ecoride ni leader botak ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Apai on Thu 8 Nov - 14:34

jimf wrote:
Dinz wrote:Apai, aku sedar siapa diri aku . Dah la tak hensem, botak pulak....keta koyak plastik pun tak ada....nak gi nangis jap..hu hu hu

eden pun sedar diri gak... tak mampu nk tukar moto 3 bulan sekali.....
eh...korang kutuk den ke?

aku lagi tak mampu...org laen dari ZZR250 dah tukar sampai 4 kali moto...aku gak masih dgn ZZR250...sadis siot! Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jimf on Thu 8 Nov - 14:53

Apai wrote:
jimf wrote:
Dinz wrote:Apai, aku sedar siapa diri aku . Dah la tak hensem, botak pulak....keta koyak plastik pun tak ada....nak gi nangis jap..hu hu hu

eden pun sedar diri gak... tak mampu nk tukar moto 3 bulan sekali.....
eh...korang kutuk den ke?

aku lagi tak mampu...org laen dari ZZR250 dah tukar sampai 4 kali moto...aku gak masih dgn ZZR250...sadis siot! Sad

ok laa lagi...ko still ada zzr250 tu...
aku pernah beli zzr250... tak mampu nak jaga dia oooo... mmg rich & famos aje leh pakai zzr250...
tak tertanggung den terus jual pakai expai aje skrg...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Apai on Thu 8 Nov - 17:01

jimf wrote:
Apai wrote:
jimf wrote:
Dinz wrote:Apai, aku sedar siapa diri aku . Dah la tak hensem, botak pulak....keta koyak plastik pun tak ada....nak gi nangis jap..hu hu hu

eden pun sedar diri gak... tak mampu nk tukar moto 3 bulan sekali.....
eh...korang kutuk den ke?

aku lagi tak mampu...org laen dari ZZR250 dah tukar sampai 4 kali moto...aku gak masih dgn ZZR250...sadis siot! Sad

ok laa lagi...ko still ada zzr250 tu...
aku pernah beli zzr250... tak mampu nak jaga dia oooo... mmg rich & famos aje leh pakai zzr250...
tak tertanggung den terus jual pakai expai aje skrg...

Tak juga...sebab tu kurang bawak jenjalang...tak mampu yob nak kena menten memanjang.....tak dpt bawak dpt tgk parking kat depan rumah pun dah rase terhibur apatah lagi
bila terkenangkan saat manis bersama ZZrianz.....I'm touch!...Walaupun muka aku ni siyes tapi dlm seluar....spender merah tau!...uhuk!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by faizal_bulat on Thu 8 Nov - 18:33

ni thread pasal tokwan spender ke? Razz

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Thu 8 Nov - 23:40

Skg trend pakai boxer. Cuma otai-otai je pakai spender..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Amm on Fri 9 Nov - 10:22

Dinz wrote:Skg trend pakai boxer. Cuma otai-otai je pakai spender..

mat zzr,furqan,jani,bongz, pak dinz kutuk korang la...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by faizal_bulat on Fri 9 Nov - 10:23

Amm jom join flag off sabtu ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by ziex69 on Fri 9 Nov - 10:43

Dinz wrote:
Yg kompom buat masa ni 3 org je...aku , pot, mat zzr.

aku= Z750
matzzr= ZZR500








pot= FZi150...... pale pale pale pale (bilala demam ni nak baik?)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by mat zzr on Fri 9 Nov - 10:57

ziex69 wrote:
Dinz wrote:
Yg kompom buat masa ni 3 org je...aku , pot, mat zzr.

aku= Z750
matzzr= ZZR500

pot= FZi150...... pale pale pale pale (bilala demam ni nak baik?)

ko demam ke potz...mcm mana nak ride ni..?...musim hujan ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by ziex69 on Fri 9 Nov - 11:01

mat zzr wrote:

ko demam ke potz...mcm mana nak ride ni..?...musim hujan ni...

demam + batuk + sakit kepala + selesema = FZi150 pale pale pale

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by ManCaL on Fri 9 Nov - 11:29

ushhhh...alamak xdpt juin la..aku seperti mcm amm bln nov-disember gantung kunci+boot+glove Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Amm on Fri 9 Nov - 12:05

faizal_bulat wrote:Amm jom join flag off sabtu ni...

Sabtu ni ujan la pejal....baik selimut ngan bini.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by faizal_bulat on Fri 9 Nov - 12:13

hujan oh hujan... ala bukan api pun yg turun dr langit.. tiru ayat potz... hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by ziex69 on Fri 9 Nov - 12:19

ManCaL wrote:ushhhh...alamak xdpt juin la..aku seperti mcm amm bln nov-disember gantung kunci+boot+glove Very Happy

mat zzr wrote:
takpe ManCaL...kami riderz zzrianz semua paham.... pirat

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jani on Fri 9 Nov - 14:15

aku balik tloh ptg ni....sok blk kl..nk jo in gang flag off blk mau demam kepialu aku......

demam + batuk + sakit kepala + selesema = FZi150

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Amm on Fri 9 Nov - 14:58

demam + batuk + sakit kepala + selesema = tak de FZi150

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by ziex69 on Fri 9 Nov - 16:57

Amm wrote:demam + batuk + sakit kepala + selesema = tak de FZi150

tak de FZi150 = dok diam JER

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Sat 10 Nov - 16:10

Atas faktor faktor tertentu yang tidak dapat dielakkan, maka dengan ini Ecoride III yang sepatutnya berjalan pada hari ini, telah ditunda ke satu tarikh yg akan ditetapkan kemudian.

Segala kesulitan amatlah dikesali.

Harap maklong..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Raziskov on Sat 10 Nov - 19:05

Laaaaa...napeeeeeee?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Sponsored content Today at 20:14


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum