Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Amm on Thu 1 Nov - 10:56

nanti pak dinz sponser,tunggu keputusan dari abang bosa... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Vistana1 on Thu 1 Nov - 18:30

Bini x bagi pergi...cuti sekolah...ride pun cuti..

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Thu 1 Nov - 22:08

Amm wrote:nanti pak dinz sponser,tunggu keputusan dari abang bosa... Smile
Dah kompom tak dapat. Nampaknya kena Sdn Bhd laa..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Thu 1 Nov - 22:11

Vistana1 wrote:Bini x bagi pergi...cuti sekolah...ride pun cuti..
Bawak pi jenjalan dulu bang.. Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Apai on Fri 2 Nov - 10:34

Vistana1 wrote:Bini x bagi pergi...cuti sekolah...ride pun cuti..

Bini aku bagi pergi tapi aku yg takbley pegi...moto tak siap!.... Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by ziex69 on Fri 2 Nov - 10:46

Apai wrote:
Bini aku bagi pergi tapi aku yg takbley pegi...moto tak siap!.... Sad


mat zzr wrote:
takpe pai...kami riderz zzrianz semua paham.... pirat

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jani on Fri 2 Nov - 14:34

emmm...baru dpt e-mail drp ICT dept. semua user kena standby ahad depan (11/10/12). Diaorg nak buat hapgrade/testing system...adoiii..
ada yg g balik ari ke....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Fri 2 Nov - 15:14

Kecewa pot macam ni. Tak ada sparing partner yg boleh kena kitai...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Amm on Fri 2 Nov - 15:20

Dinz wrote:Kecewa pot macam ni. Tak ada sparing partner yg boleh kena kitai...

jani bagi rider baru bawak Fiza dia...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jani on Fri 2 Nov - 16:15

Apai wrote:
Vistana1 wrote:Bini x bagi pergi...cuti sekolah...ride pun cuti..

Bini aku bagi pergi tapi aku yg takbley pegi...moto tak siap!.... Sad

mandangkan x de yg nak balik ari....dan alasan Apai moto x siap, den oper moto den kat ko...nak 600 ke FiZa?...(wat g ecoride JER tau...)... Very Happy

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by furqaan on Mon 5 Nov - 16:19

11/11.........hari besdey datin .. dia tak beri pi ....dia soh buat kuih kapit.. Sad
moto pun tak settle lagi pasai rectif...woii pinjam sat ...sapa yg ada spare ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by hairol21 on Mon 5 Nov - 22:12

ride yg best...tp kena cover member cuti lakk...haadddoooiii...

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Apai on Tue 6 Nov - 10:28

jani wrote:
Apai wrote:
Vistana1 wrote:Bini x bagi pergi...cuti sekolah...ride pun cuti..

Bini aku bagi pergi tapi aku yg takbley pegi...moto tak siap!.... Sad

mandangkan x de yg nak balik ari....dan alasan Apai moto x siap, den oper moto den kat ko...nak 600 ke FiZa?...(wat g ecoride JER tau...)... Very Happy


En. Jani,

Disini saya ingin mengucapkan rasa Terima Kasih yg tidak terhingga di atas ehsan En. Jani untuk meminjamkan moto kpd saya.
Bukan saya tidak sudi tetapi saya mengalami peristiwa yg sekarang menjadi phobia serta igauan ngeri dimana satu ketika dulu waktu bujang.
Sewaktu saya mencuba moto baru kawan saya yang baru dibeli, saya telah terjatuh semasa mengambil selekoh dan betul2 di hadapan pemilik moto sebenar.
Menjadi kekesalan saya kerana moto baru sahabat saya baru sahaja keluar pada sebelah pagi dan saya telah memberi parut pada sebelah petangnya. Saya
dapat rasakan bertapa remuknya hati sahabat saya itu.

Oleh kerana peristiwa tersebut saya menjadi phobia serta kadang-kadang merasa taruma untuk menunggang moto orang lain.
Saya harap En. Jani memahami keadaan saya dan tidak berkecil hati.

Sekali lagi saya dengan besar hati mengucapkan terima kasih di atas kemurahan dan keikhlasan En. Jani.


Sekian, Terima Kasih


Yg Benar,
Apai PKRiders Very Happy


Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jimf on Tue 6 Nov - 10:42

En Apai... (balasan dari En Jani).

Lupakan laa kisah lama.. tu dulu. Saya mmg ikhlas utk meminjamkan moto saya buat kegunaan tuan. Kalu dulu mungkin kawan tuan Apai risau, tp sekarang saya tak risau semenjak Tuan Apai pandai main fiber ni.
Sesungguh nya kalu terbaring la moto tu atau tersemban nya ia, saya takkan marah... cuma dgn kepandaian Tuan Apai dpt laa "membina" semula moto tu. Paling tidak pun jadi macam GTR pun saya dah bersyukur.

Saya yg ikhlas.
Jani @ KR riders

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by mat zzr on Tue 6 Nov - 12:02

macam macam hal lah...yg paling aku risau sekarang ni asyik ada cerita banjir kat TV...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jani on Tue 6 Nov - 13:13

jimf wrote:En Apai... (balasan dari En Jani).

Lupakan laa kisah lama.. tu dulu. Saya mmg ikhlas utk meminjamkan moto saya buat kegunaan tuan. Kalu dulu mungkin kawan tuan Apai risau, tp sekarang saya tak risau semenjak Tuan Apai pandai main fiber ni.
Sesungguh nya kalu terbaring la moto tu atau tersemban nya ia, saya takkan marah... cuma dgn kepandaian Tuan Apai dpt laa "membina" semula moto tu. Paling tidak pun jadi macam GTR pun saya dah bersyukur.

Saya yg ikhlas.
Jani @ KR riders

timekacih cik seketeri...

ish..punah harapan nk tuko jd GTR...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by faizal_bulat on Tue 6 Nov - 15:36

mungkin ado flag off smpai ke temerloh makang ikang pating kot... Very Happy

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Tue 6 Nov - 21:59

faizal_bulat wrote:mungkin ado flag off smpai ke temerloh makang ikang pating kot... Very Happy
En Jani...dah ada geng nampaknya...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Tue 6 Nov - 22:03

mat zzr wrote:macam macam hal lah...yg paling aku risau sekarang ni asyik ada cerita banjir kat TV...
Info hari ini dr Kuala Tahan........air masih cantik lagi walaupun hujan diwaktu pagi atau petang.
Kata Pot - GAME ON.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by faizal_bulat on Tue 6 Nov - 22:29

Just info rmalan cuaca... Skrng ni musim angin monsun timur laut.. Ia angin yg membawa hujan lebat... So pergerakan angin akan bermula dr pantai timur ke pantai barat.. Dgn ertikata hujan pagi di pantai timur.. Manakala pantai barat hujan pada waktu petang.. So klu ride dr kl wktu pg adalah wktu terbaik untuk perjalanan kering... Sekian melaporkan..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jimf on Wed 7 Nov - 9:45

so bape ramai yg kompom ni?

pakdin... dah call Bam ke? hari tu sibuk bebenor bertanya...
nk tanya psl taman negara ke nk ajak Bam dating?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Dinz on Wed 7 Nov - 14:37

jimf wrote:so bape ramai yg kompom ni?

pakdin... dah call Bam ke? hari tu sibuk bebenor bertanya...
nk tanya psl taman negara ke nk ajak Bam dating?

Yg kompom buat masa ni 3 org je...aku , pot, mat zzr. Yg lain masih berbelah bahagi...

Try ajak Bam, tapi dia masih setia dgn teman sefutsal. Ayat aku masih kurang power..nak try lagik..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by mat zzr on Wed 7 Nov - 14:54

Dinz wrote:
jimf wrote:so bape ramai yg kompom ni?

pakdin... dah call Bam ke? hari tu sibuk bebenor bertanya...
nk tanya psl taman negara ke nk ajak Bam dating?

Yg kompom buat masa ni 3 org je...aku , pot, mat zzr. Yg lain masih berbelah bahagi...

Try ajak Bam, tapi dia masih setia dgn teman sefutsal. Ayat aku masih kurang power..nak try lagik..

aku onn jer..bukannya jauh sangat taman negara tu...4 jam dah sampai...pergi kole rompin lagi jauh...apa menu makan best kat taman negara...kijang bakar?...landak goreng?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by faizal_bulat on Wed 7 Nov - 14:56

Dgr2 ikan kelah....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by jimf on Wed 7 Nov - 15:13

Dinz wrote:
Try ajak Bam, tapi dia masih setia dgn teman sefutsal. Ayat aku masih kurang power..nak try lagik..

teman sefutsal?... Aparis ke?..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ecoride III - Kuala Tahan - Taman Negara Pahang (10/11/12 - 11/11/12)

Post by Sponsored content Today at 17:39


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum