ride gatei fungkok kemren- the return III

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by jimf on Wed 12 Sep - 18:25

so kompom ke nak garu pungkok ni?
eden tak kompom..... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by mat zzr on Wed 12 Sep - 18:35

jimf wrote:so kompom ke nak garu pungkok ni?
eden tak kompom..... Very Happy

tak pe kalau tak kompom...bila ZRX kuor kasi kompom aaaaa......

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by mat zzr on Wed 12 Sep - 18:36

jani wrote:sini citer gatei fungkok la...bukan citer fegang burung.... Razz

wow!!!!!!!!! ada ride lah...bila ni?...sapa penganjur.?..yuran nak bayar kat sapa...?...lambat kena tinggal ke?...kalau naik jaguh boleh join ke..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by ziex69 on Wed 12 Sep - 18:37

mat zzr wrote:
jimf wrote:so kompom ke nak garu pungkok ni?
eden tak kompom..... Very Happy

tak pe kalau tak kompom...bila ZRX kuor kasi kompom aaaaa......

tapi ada sorang tu kan, x gatei pungkok pun dah kuar muto baru BLV *2*

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by adambikers on Wed 12 Sep - 22:18

tuan menejer bawak zzr ke jaguh ke eliminator ke @ ksr?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by jimf on Thu 13 Sep - 9:22

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:so kompom ke nak garu pungkok ni?
eden tak kompom..... Very Happy

tak pe kalau tak kompom...bila ZRX kuor kasi kompom aaaaa......

tapi ada sorang tu kan, x gatei pungkok pun dah kuar muto baru BLV *2*

pergggg....moto baru lagiiiii...tahniahhhhhhh
errrr... sapa ek

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by mat zzr on Thu 13 Sep - 9:22

adambikers wrote:tuan menejer bawak zzr ke jaguh ke eliminator ke @ ksr?

Semua salah...aku naik skuter modenas elite 150...aku nak kematukan bontot aku.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by jimf on Thu 13 Sep - 9:23

adambikers wrote:tuan menejer bawak zzr ke jaguh ke eliminator ke @ ksr?

Adam... kalu nk kitai zzr5 dio, bawa laaa zx6 ko... kalu nk polowww FiZa, bawa laaa ksr ko.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by mat zzr on Thu 13 Sep - 9:24

jimf wrote:
ziex69 wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:so kompom ke nak garu pungkok ni?
eden tak kompom..... Very Happy

tak pe kalau tak kompom...bila ZRX kuor kasi kompom aaaaa......

tapi ada sorang tu kan, x gatei pungkok pun dah kuar muto baru BLV *2*

pergggg....moto baru lagiiiii...tahniahhhhhhh
errrr... sapa ek

moto keeway ke..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by ziex69 on Thu 13 Sep - 12:07

jimf wrote:
ziex69 wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:so kompom ke nak garu pungkok ni?
eden tak kompom..... Very Happy

tak pe kalau tak kompom...bila ZRX kuor kasi kompom aaaaa......

tapi ada sorang tu kan, x gatei pungkok pun dah kuar muto baru BLV *2*

pergggg....moto baru lagiiiii...tahniahhhhhhh
errrr... sapa ek

dengar citer orangnya lelaki, dari grup ZZRianz jgak

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by Amm on Thu 13 Sep - 12:24

ziex69 wrote:dengar citer orangnya lelaki, dari grup ZZRianz jgak

Tahniah Ghimeh.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by ziex69 on Thu 13 Sep - 14:11

Amm wrote:
ziex69 wrote:dengar citer orangnya lelaki, dari grup ZZRianz jgak

Tahniah Ghimeh.....

haishhh pandainyer teka... nanti dapat test ride...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by ManCaL on Thu 13 Sep - 14:26

ala mat dpt juin la..sbb nak pi bkt bintang ada jamuan raya bersama TPM pastu nak jumpa dan bergambar lagi dgn NOra Danish dh janji dgn dia Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by Raziskov on Thu 13 Sep - 15:32

Tahniah Ghimeh keeway....
Kasi post satu gambar ngan awek kedai motor keeeway tu...tajam siottttt...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by kamalia on Thu 13 Sep - 17:15

Ngap..!!
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by Raziskov on Thu 13 Sep - 17:30

kamalia wrote:Ngap..!!
Razz

Ngap..ngap...soiiiii....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by jimf on Thu 13 Sep - 18:03

Raziskov wrote:Tahniah Ghimeh keeway....
Kasi post satu gambar ngan awek kedai motor keeeway tu...tajam siottttt...Razz

sekian

tahniah jugak...
bilo nk buat ride lari dalam... dah cukup 1000km leh laa tukar gasket dah... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 13 Sep - 18:13

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:alaaa...jalan senang aje laaaa..
ikut signboard kompom rtak sasat

rtak sasat tu kampung orang asli ke..?

laaaaa x tau ke? situ laaa check point dari koyan ke cameron..
kt situ rider rehat2, mandi manda, makan twisties...paling best urut batin sekali...sebelum smbung ride...

bukan ke kat sini si bigo (dulu vigo) muntah-muntah sebb pening banyak koner... tapi sekarang ni tidak lagiiiiii....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 13 Sep - 18:15

jimf wrote:
Raziskov wrote:Tahniah Ghimeh keeway....
Kasi post satu gambar ngan awek kedai motor keeeway tu...tajam siottttt...Razz

sekian

tahniah jugak...
bilo nk buat ride lari dalam... dah cukup 1000km leh laa tukar gasket dah... Very Happy

hehehe... ni sarcasm utk sapa nih... utk dn atau utk chefbob...kekekeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by adambikers on Thu 13 Sep - 20:13

mat zzr wrote:
adambikers wrote:tuan menejer bawak zzr ke jaguh ke eliminator ke @ ksr?

Semua salah...aku naik skuter modenas elite 150...aku nak kematukan bontot aku.

nanti kan... kan.. kan.... leh test tak montot tuan menejer..

saja je, nak tau kematu ke tak? miyauuuuuuu

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by mat zzr on Thu 13 Sep - 20:23

adambikers wrote:
mat zzr wrote:
adambikers wrote:tuan menejer bawak zzr ke jaguh ke eliminator ke @ ksr?

Semua salah...aku naik skuter modenas elite 150...aku nak kematukan bontot aku.

nanti kan... kan.. kan.... leh test tak montot tuan menejer..

saja je, nak tau kematu ke tak? miyauuuuuuu

jom arr adam...redah sg koyan naik KSR....boleh gak aku try adam KSR ko...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by mat zzr on Thu 13 Sep - 20:25

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
Raziskov wrote:Tahniah Ghimeh keeway....
Kasi post satu gambar ngan awek kedai motor keeeway tu...tajam siottttt...Razz

sekian

tahniah jugak...
bilo nk buat ride lari dalam... dah cukup 1000km leh laa tukar gasket dah... Very Happy

hehehe... ni sarcasm utk sapa nih... utk dn atau utk chefbob...kekekeke

1000km dah kena tukar gasket mmg tak patut arrr....ni yg buat aku teragak agak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by jimf on Thu 13 Sep - 21:09

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
Raziskov wrote:Tahniah Ghimeh keeway....
Kasi post satu gambar ngan awek kedai motor keeeway tu...tajam siottttt...Razz

sekian

tahniah jugak...
bilo nk buat ride lari dalam... dah cukup 1000km leh laa tukar gasket dah... Very Happy

hehehe... ni sarcasm utk sapa nih... utk dn atau utk chefbob...kekekeke

1000km dah kena tukar gasket mmg tak patut arrr....ni yg buat aku teragak agak...

hehehe... bukan ke dlm owner manual ada tulis... "please change to original gasket once running-in completed"..... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by jani on Thu 13 Sep - 23:31

mat zzr wrote:
adambikers wrote:
mat zzr wrote:
adambikers wrote:tuan menejer bawak zzr ke jaguh ke eliminator ke @ ksr?

Semua salah...aku naik skuter modenas elite 150...aku nak kematukan bontot aku.

nanti kan... kan.. kan.... leh test tak montot tuan menejer..

saja je, nak tau kematu ke tak? miyauuuuuuu

jom arr adam...redah sg koyan naik KSR....boleh gak aku try adam KSR ko...

aku pun bawak FiZa JER makan angin....yg godang2 jalan la dulu.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by jimf on Fri 14 Sep - 9:47

jani wrote:
aku pun bawak FiZa JER makan angin....yg godang2 jalan la dulu.....

setau den yg godang2 ado sebijion ajo 500cc... yg lain semuo geng gedik FiZa...tul ko?
eden nk minta maaf... hajat nk polow, tp tetiba kawan tepon ado kono uruskan projek lak sabtu ni..
so minta maaf laaa bebanyak...nk propose ahad pun xleh sobab kakak ipar buek open haus..

kalu gatai gak pungkok (lopaih poi berayo ke PD mlm ni), den lenjan gak laa sengsorang nengok burung hari isnin nti... mm lamo x nengok fraser...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride gatei fungkok kemren- the return III

Post by Sponsored content Today at 10:58


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum