Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by ManCaL on Tue 18 Sep - 15:46

mcm kenal je, motor pakcik jani pun termasuk gak dlm iklan ni..hihi..

[You must be registered and logged in to see this link.]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jani on Tue 18 Sep - 16:26

biasa la....setiap moto yg ride bersama moto teman akan jadi tinggi nilai permintaannya.... Razz

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 16:32

moto FZ150i jani memey best...aku dah try pun...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jani on Tue 18 Sep - 16:55

Amm wrote:
jani wrote:assalamualaikum & slmt hujung pagi...

Amm, open house JBL raya aji nanti la....apaarisss...

kalo cam tu, angkel jani pegi dulu la,nanti raya aji kita sampai sama sama... Smile

ni kira suh aku stay ngan nurse2 tu dulu ke...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jani on Tue 18 Sep - 16:57

mat zzr wrote:moto FZ150i jani memey best...aku dah try pun...

putsal ngan tts mggu ni aku belanje ko...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jimf on Tue 18 Sep - 17:04

mat zzr wrote:moto FZ150i jani memey best...aku dah try pun...

nk beli fz jani laaa camni... eden punya tak best....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by Amm on Tue 18 Sep - 17:23

tahniah mantoi......sejak rempit ngan jani dari PD,terus nak jual...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 17:38

jani wrote:
mat zzr wrote:moto FZ150i jani memey best...aku dah try pun...

putsal ngan tts mggu ni aku belanje ko...

takpe...kita ripit ride sg koyan ko belanja aku makan kat ringlet....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jimf on Tue 18 Sep - 17:41

mat zzr wrote:
jani wrote:
mat zzr wrote:moto FZ150i jani memey best...aku dah try pun...

putsal ngan tts mggu ni aku belanje ko...

takpe...kita ripit ride sg koyan ko belanja aku makan kat ringlet....

xde sapa nk belanja aku ke?.... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 17:46

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jani wrote:
mat zzr wrote:moto FZ150i jani memey best...aku dah try pun...

putsal ngan tts mggu ni aku belanje ko...

takpe...kita ripit ride sg koyan ko belanja aku makan kat ringlet....

xde sapa nk belanja aku ke?.... Sad

soh potz lah belanja sebab dia ride paling laju....mmg tabik lah potz ni....bukan aku nak bohong...ride fraser hill dia ambik corner sampai keluar api...banyak kali jugak tu...ngeri ooooo....pastu tinggal aku berkampung kampung....mentang mentang lah aku naik anak badak...kalau aku naik KSR kaler kuning tu baru ada persaingan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jani on Tue 18 Sep - 17:49

mcm ni lah...aku belanja mat zzr. pastu mat zzr belanja jimf. pastu jimf ngan mat zzr belanja jani....amacam ok x?

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 17:51

tak

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jani on Tue 18 Sep - 17:52

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
jani wrote:
mat zzr wrote:moto FZ150i jani memey best...aku dah try pun...

putsal ngan tts mggu ni aku belanje ko...

takpe...kita ripit ride sg koyan ko belanja aku makan kat ringlet....

xde sapa nk belanja aku ke?.... Sad

soh potz lah belanja sebab dia ride paling laju....mmg tabik lah potz ni....bukan aku nak bohong...ride fraser hill dia ambik corner sampai keluar api...banyak kali jugak tu...ngeri ooooo....pastu tinggal aku berkampung kampung....mentang mentang lah aku naik anak badak...kalau aku naik KSR kaler kuning tu baru ada persaingan...

mana pot ni. g JB x balik lagi ke?....tengah nungu gambo tayo anak badak abis ngelupas amik koner ni.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 17:54

alamak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jimf on Tue 18 Sep - 17:57

jani wrote:mcm ni lah...aku belanja mat zzr. pastu mat zzr belanja jimf. pastu jimf ngan mat zzr belanja jani....amacam ok x?

tak ok...habis tu sapa nk belanja pot?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 17:58

potz lah belanja..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jani on Tue 18 Sep - 18:00

sifu la belanja pot...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 18:02

jani wrote:sifu la belanja pot...

hehehehe.... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 21:11

potz & jani...cuba kau tengok video klip ni....banyak kali jatuh naik fraser hill...nasib baik kita tak jatuh..

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jani on Tue 18 Sep - 22:59

masa ni jalan basah kot....pot sampai kuar api pun ok JER... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by jimf on Tue 18 Sep - 23:15

jani wrote:masa ni jalan basah kot....pot sampai kuar api pun ok JER... Smile

sib baik masa hujan semlm jani x kuar api dari gopeng ke tapah hehee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by Amm on Wed 19 Sep - 8:58

Assalamualaikum dan selamat pagi buat ahli ZZrianz semua.......
Game on ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by faizal_bulat on Wed 19 Sep - 9:30

salam pagi.. game on?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by kamalia on Wed 19 Sep - 9:33

turn on! cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by faizal_bulat on Wed 19 Sep - 9:40

Ok lai lai lai...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 118 : JOM MAKAN UDANG RIDE (10/9/12)

Post by Sponsored content Today at 17:32


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum