Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jani on Tue 18 Sep - 18:06

mat zzr wrote:
jimf wrote:bulan oct bukan ke kena pegi makan udang kt rompin...

semlm lalu kat area Malim Nawar... nmpk signboard "Pangkalan Udang Galah"... mmm kena tanya presiden ni.. situ ada tmpt makan udang galah jugak ke?

up jer ride makan makan "pangkalan Udang Galah"....Malim Nawar tu bukannya jauh sangat pun kalau banding dgn Kuala Rompin...

setuju, pas tu leh banding udang mana lg sedap rompin ke malim. klu dah kompius mana lebih sedap, repit ride, begitula seterusnya...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Tue 18 Sep - 18:07

mat zzr wrote:buat dayride pun ok....

kellie tu sapa?...lisa kelly yg bawak truck tu ke? i like.

bukan laa... ni kellie bini manager getah yg mati tu...
kelly trucker tu dah janji nk jumpa aku masa ride europe nti... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Tue 18 Sep - 18:38

Jimf namo tempat tu air terjun batu berantai.. Dkt kampar..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 19:04

jani wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:bulan oct bukan ke kena pegi makan udang kt rompin...

semlm lalu kat area Malim Nawar... nmpk signboard "Pangkalan Udang Galah"... mmm kena tanya presiden ni.. situ ada tmpt makan udang galah jugak ke?

up jer ride makan makan "pangkalan Udang Galah"....Malim Nawar tu bukannya jauh sangat pun kalau banding dgn Kuala Rompin...

setuju, pas tu leh banding udang mana lg sedap rompin ke malim. klu dah kompius mana lebih sedap, repit ride, begitula seterusnya...

Pastu boleh pi tasik banding plak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by hairol21 on Tue 18 Sep - 22:21

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:bulan oct bukan ke kena pegi makan udang kt rompin...

semlm lalu kat area Malim Nawar... nmpk signboard "Pangkalan Udang Galah"... mmm kena tanya presiden ni.. situ ada tmpt makan udang galah jugak ke?

up jer ride makan makan "pangkalan Udang Galah"....Malim Nawar tu bukannya jauh sangat pun kalau banding dgn Kuala Rompin...

mmg teringin... tp kena kompom dulu tmpt tu... betul ke ada tmpt makan udang galah tu..
tp mmg best laa ride ikut jalan lama.. mengimbau kenangan lalu..
mcm2 leh nengok tepi jalan tu.. ada lemang silang... ada bahulu top...
bidor pun mcm dulu gak byk jual petai tebal2...
pekan tapah pun cam dulu lagi... leh minum kt kedai tepi sungai tu.. ada mee hailam sedap..
leh lajak gi kellie castle tangkap gambo buat kenangan...

kelly castle kat koh samui ko...hehehe..

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Amm on Wed 19 Sep - 9:02

faizal_bulat wrote:Jimf namo tempat tu air terjun batu berantai.. Dkt kampar..

kalo batu berantai tak boleh la Jimf dan jani nak ambik buat batu main seremban..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 19 Sep - 9:43

hmm... klu nak tukar dari rompin ke kampor... pun boleh jer... janji udang galah....mcm jani ckp lepas ni boleh banding udang kampor dgn rompin mana yg lebih sedap...lepas tu kita banding plak dgn udang kat tesco... mana yg lebih murah...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Wed 19 Sep - 10:19

Ni thread udang galah kat koh samui ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Wed 19 Sep - 11:01

ZAM@GHIMEHV wrote:hmm... klu nak tukar dari rompin ke kampor... pun boleh jer... janji udang galah....mcm jani ckp lepas ni boleh banding udang kampor dgn rompin mana yg lebih sedap...lepas tu kita banding plak dgn udang kat tesco... mana yg lebih murah...

hati kecik tul.... kena gegar sikit dh nk tukar plan...
baik ride gi tesco aje terus..... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jani on Wed 19 Sep - 12:51

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:hmm... klu nak tukar dari rompin ke kampor... pun boleh jer... janji udang galah....mcm jani ckp lepas ni boleh banding udang kampor dgn rompin mana yg lebih sedap...lepas tu kita banding plak dgn udang kat tesco... mana yg lebih murah...

hati kecik tul.... kena gegar sikit dh nk tukar plan...
baik ride gi tesco aje terus..... Razz

teman vote udang tesco, pastu rida rompin, pastu sampai kat sana chefbob masak udang...... cheers

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Wed 19 Sep - 14:28

Mod piat telingo koba nk cito pasal udang cito kek thread rompin.. Sini thread internasional...Koman2 kono cop paspot punyo... Very Happy

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Wed 19 Sep - 14:33

faizal_bulat wrote:Mod piat telingo koba nk cito pasal udang cito kek thread rompin.. Sini thread internasional...Koman2 kono cop paspot punyo... Very Happy

so...kalu xdo paspot xleh citer kat sini? unkel amm... jom sembang kt topic sg koyan... kome punya paspot dah expire...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by mat zzr on Wed 19 Sep - 14:55

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:hmm... klu nak tukar dari rompin ke kampor... pun boleh jer... janji udang galah....mcm jani ckp lepas ni boleh banding udang kampor dgn rompin mana yg lebih sedap...lepas tu kita banding plak dgn udang kat tesco... mana yg lebih murah...

tolo kecik tul.... kena gegar sikit dh nk tukar plan...
baik ride gi tesco aje terus..... Razz

macam mana boleh tahu ni..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 19 Sep - 15:13

mat zzr wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:hmm... klu nak tukar dari rompin ke kampor... pun boleh jer... janji udang galah....mcm jani ckp lepas ni boleh banding udang kampor dgn rompin mana yg lebih sedap...lepas tu kita banding plak dgn udang kat tesco... mana yg lebih murah...

tolo kecik tul.... kena gegar sikit dh nk tukar plan...
baik ride gi tesco aje terus..... Razz

macam mana boleh tahu ni..?

rahsieeeeee.........

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jani on Wed 19 Sep - 17:01

tolo kecik tarak hal pasai x penah lg dengo kes yg nak bosakan tolo yg kecik...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by mat zzr on Wed 19 Sep - 17:05

macam mana boleh citer pasal tolo kat thread koh sa mui...? kembali lah kejalan yg benar.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Wed 19 Sep - 17:09

Kat koh samui bole besarkan tolo x?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jani on Wed 19 Sep - 17:13

x tau la...klu nak rendam tolo kasi panas g la tempat ari tu...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 19 Sep - 17:15

jani wrote:x tau la...klu nak rendam tolo kasi panas g la tempat ari tu...

klu nak kasi panas tolo kono rendam yek.... cemana bleh den tak tahu ni.... rendam dlm air garam bukit ko? sbb hari tu den tgk diorg demo kat masjid.... nak kasi keluar toksik katernyer..


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by mat zzr on Wed 19 Sep - 17:16

jani wrote:x tau la...klu nak rendam tolo kasi panas g la tempat ari tu...

dengan tolo tolo sekali buleh masuk..?...hebatnya....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Wed 19 Sep - 17:21

ZAM@GHIMEHV wrote:
jani wrote:x tau la...klu nak rendam tolo kasi panas g la tempat ari tu...

klu nak kasi panas tolo kono rendam yek.... cemana bleh den tak tahu ni.... rendam dlm air garam bukit ko? sbb hari tu den tgk diorg demo kat masjid.... nak kasi keluar toksik katernyer..


laaaaa betul keeee ni?
kalu gitu kansel laaaa semua rompin, futsal, tts, pengkalan hulu....
semua kasi kanselllll.... kita up koh samui ride sekaranggggg jugakk...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Wed 19 Sep - 17:26

On.....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jani on Wed 19 Sep - 17:29

aisey...tggu la dulu Amm post ride sg.koyan, sari suntok dia nak ngarang ayat tu. tggu masa JER dia akan post.

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by ManCaL on Wed 19 Sep - 23:07

lyn ping pong pun bole Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Thu 20 Sep - 9:49

jani wrote:aisey...tggu la dulu Amm post ride sg.koyan, sari suntok dia nak ngarang ayat tu. tggu masa JER dia akan post.

kekeke.... kuat punya sagat api zzr6 ni.... amm berani sg besi aje... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Sponsored content Today at 14:02


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum