Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Vistana1 on Wed 5 Sep - 12:09

Asalamualaikum,

Hujung bulan ni aku nak pergi Koh Samui. Dah banyak kali aku tunda so kali ni kalau ada 2 biji motor pun aku redah jugak laa...kalau naik Demak pun aku pergi jugak ni... Boleh join aku kalau berminat...

Harap maklum...ride kali ini package Islam...walau pun aku dah beli suar dalam type G String...tetap takkan berjemur di tepi pantai dalam keadaan telanjang....cermin mata hitam pun dah beli...supaya tidak menganggu pemandangan semasa meninjau pantai nanti...

Boleh call aku kalau nak join...

Mekasih...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by kamalia on Wed 5 Sep - 13:59

kopom aku tak dapat juin tuan pres!
ada agenda kaluarga.

safe ride tuan pres!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by awestol on Wed 5 Sep - 14:47

as-salam
GTR dah tubik ke tuan?

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Amm on Wed 5 Sep - 14:54

tak tekejo teman GTR yop....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Wed 5 Sep - 14:55

eikk ride mee udang rompin pun terkial2 lagi...ni dh up ride koh samui...
kalu geng kajang nk tranform ride udang ke koh samui den cak onn hahahaha....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by ziex69 on Wed 5 Sep - 15:22

jimf wrote:eikk ride mee udang rompin pun terkial2 lagi...ni dh up ride koh samui...
kalu geng kajang nk tranform ride udang ke koh samui den cak onn hahahaha....

kalo bran cubala try test.... bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Wed 5 Sep - 15:27

ziex69 wrote:
jimf wrote:eikk ride mee udang rompin pun terkial2 lagi...ni dh up ride koh samui...
kalu geng kajang nk tranform ride udang ke koh samui den cak onn hahahaha....

kalo bran cubala try test.... bounce bounce

tak berani...sebab mula2 suggest tarikh tu utk makan udang...tp ghimeh mengamuk smpi nk bako moto..
so.. x jadi laa...stick to the plan makan udang hehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by ziex69 on Wed 5 Sep - 15:32

jimf wrote:
tak berani...sebab mula2 suggest tarikh tu utk makan udang...tp ghimeh mengamuk smpi nk bako moto..
so.. x jadi laa...stick to the plan makan udang hehe

fuh lega... temperature pun atas skit dari takuk C Very Happy Very Happy

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Amm on Wed 5 Sep - 15:47

ziex69 wrote:fuh lega... temperature pun atas skit dari takuk C Very Happy Very Happy

huh..kat takuk mike ada temperature ke.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Wed 5 Sep - 16:06

ziex69 wrote:
jimf wrote:
tak berani...sebab mula2 suggest tarikh tu utk makan udang...tp ghimeh mengamuk smpi nk bako moto..
so.. x jadi laa...stick to the plan makan udang hehe

fuh lega... temperature pun atas skit dari takuk C Very Happy Very Happy

relax laaa...moto ajis naik terowong menora selambar aje....walaupun smpi 3 kali topup ayor... temperature menten aje kt H.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Vistana1 on Wed 5 Sep - 18:08

Amm wrote:
ziex69 wrote:fuh lega... temperature pun atas skit dari takuk C Very Happy Very Happy

huh..kat takuk mike ada temperature ke.....

Kepala takuk sapa ni???

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 5 Sep - 19:56

Vistana1 wrote:
Amm wrote:
ziex69 wrote:fuh lega... temperature pun atas skit dari takuk C Very Happy Very Happy

huh..kat takuk mike ada temperature ke.....

Kepala takuk sapa ni???

pergh... kepala takuk bentuk C tu... kira klu membajak mau kena senget sket la yea.... syabas beteyyy....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by mat zzr on Wed 5 Sep - 20:59

Amm wrote:
ziex69 wrote:fuh lega... temperature pun atas skit dari takuk C Very Happy Very Happy

huh..kat takuk mike ada temperature ke.....

saja kak amm cari pasal dgn potz....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Amm on Thu 6 Sep - 9:39

mat zzr wrote:
Amm wrote:
ziex69 wrote:fuh lega... temperature pun atas skit dari takuk C Very Happy Very Happy

huh..kat takuk mike ada temperature ke.....

saja kak amm cari pasal dgn potz....

pot,kasi saman nanti leh pakai nitro

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Tue 18 Sep - 14:15

Mana repot trip ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jani on Tue 18 Sep - 17:02

faizal_bulat wrote:Mana repot trip ni...

laa...dah bulan oct upanya, tak sedo teman...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Tue 18 Sep - 17:07

bulan oct bukan ke kena pegi makan udang kt rompin...

semlm lalu kat area Malim Nawar... nmpk signboard "Pangkalan Udang Galah"... mmm kena tanya presiden ni.. situ ada tmpt makan udang galah jugak ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Tue 18 Sep - 17:09

Jimf yg pasti kt area tu ada air terjun... Hehehe ahad aritu aku dan kwn2 sempat la merasa.. Gelongsor smula jd...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jani on Tue 18 Sep - 17:10

jimf wrote:bulan oct bukan ke kena pegi makan udang kt rompin...

semlm lalu kat area Malim Nawar... nmpk signboard "Pangkalan Udang Galah"... mmm kena tanya presiden ni.. situ ada tmpt makan udang galah jugak ke?

haish...patutnya kena singgah dulu...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Tue 18 Sep - 17:12

faizal_bulat wrote:Jimf yg pasti kt area tu ada air terjun... Hehehe ahad aritu aku dan kwn2 sempat la merasa.. Gelongsor smula jd...

Ayor terjun? apa nama tempatnya? teman x sempat nk surbey semlm sebab masa tu hujan lebat..
sempat tunjuk kat jani gua tempurung aje.. lepas tu terus hujan..
ingat nk singgah cenderiang..kt lata kinjang... mm xjadi gak...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by faizal_bulat on Tue 18 Sep - 17:17

Siap masuk kampung org jimf.. Lpas pekan kampar tu sikit je.. Tu pun membe aku yg bawak.. Nnti aku tnya diorg.. Tempat mmg terbaik...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Tue 18 Sep - 17:34

faizal_bulat wrote:Siap masuk kampung org jimf.. Lpas pekan kampar tu sikit je.. Tu pun membe aku yg bawak.. Nnti aku tnya diorg.. Tempat mmg terbaik...

lepas pekan kampar tu setahu aku Lata Kinjang laaa...
air terjun tinggi kan... lalu pekan cenderiang.. dari kampor masuk exit kiri?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 17:43

jimf wrote:bulan oct bukan ke kena pegi makan udang kt rompin...

semlm lalu kat area Malim Nawar... nmpk signboard "Pangkalan Udang Galah"... mmm kena tanya presiden ni.. situ ada tmpt makan udang galah jugak ke?

up jer ride makan makan "pangkalan Udang Galah"....Malim Nawar tu bukannya jauh sangat pun kalau banding dgn Kuala Rompin...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by jimf on Tue 18 Sep - 17:47

mat zzr wrote:
jimf wrote:bulan oct bukan ke kena pegi makan udang kt rompin...

semlm lalu kat area Malim Nawar... nmpk signboard "Pangkalan Udang Galah"... mmm kena tanya presiden ni.. situ ada tmpt makan udang galah jugak ke?

up jer ride makan makan "pangkalan Udang Galah"....Malim Nawar tu bukannya jauh sangat pun kalau banding dgn Kuala Rompin...

mmg teringin... tp kena kompom dulu tmpt tu... betul ke ada tmpt makan udang galah tu..
tp mmg best laa ride ikut jalan lama.. mengimbau kenangan lalu..
mcm2 leh nengok tepi jalan tu.. ada lemang silang... ada bahulu top...
bidor pun mcm dulu gak byk jual petai tebal2...
pekan tapah pun cam dulu lagi... leh minum kt kedai tepi sungai tu.. ada mee hailam sedap..
leh lajak gi kellie castle tangkap gambo buat kenangan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by mat zzr on Tue 18 Sep - 18:00

buat dayride pun ok....

kellie tu sapa?...lisa kelly yg bawak truck tu ke? i like.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Koh Samui - 28 Sept till 30 Sept 2012

Post by Sponsored content Today at 18:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum