Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by adambikers on Wed 15 Aug - 22:35

ziex69 wrote:Adam... dah boleh ke? aku x sabar dah ni....

Hi R-manz, saya adam.. Selamat berkenalan...

Pot!! Kasik up SOP satu kalik!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ziex69 on Thu 16 Aug - 8:30

adambikers wrote:Pot!! Kasik up SOP satu kalik!!!


SELAMAT DATANG Saudara/Saudari R-manz

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jimf on Thu 16 Aug - 9:32

SOP sebiji mcm kt forum combat.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by faizal_bulat on Thu 16 Aug - 9:55

grup combat ada presiden x?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by jimf on Thu 16 Aug - 10:04

faizal_bulat wrote:grup combat ada presiden x?

tu kena tanya "pengasas" dia... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by ziex69 on Thu 16 Aug - 10:28

jimf wrote:SOP sebiji mcm kt forum combat.. Razz

ye ke? aku post pn sebab adam yang suruh, maknanya dah bertahunla aku ciplak SOP dari forum combat la ye? scratch scratch scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by R-Manz on Thu 23 Aug - 9:54

salam semua... dan Selamat Hari raya semua... hi hi hi cuti raya la katakan.... jadi kena la menyibukkan diri dengan kerenah mem besaq....

Motor tu tak buat lagi, sejarahnya... motor berbungkus sebab bateri flat.... ada pi hantar bateri untuk cas, tapi pomen tu salah cas la pulak dan bateri terus hancus... bateri baru ada beli tapi tak pasang la pulak... akhirnya motor terus berbungkus... namun R/T tetap bayo... ho ho ho....

Area Kajang sapa geng terar DIY dan boleh beri free khidmat nasihat study ...... hi hi hi, maklumla motor nih boleh dikira rare walaupun sepupu rapat 9j250.

Kawan setakat sikit-sikit tu boleh la...


R-Manz

Posts : 3
Join date : 12/08/2012
Location : Kajang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by R-Manz on Thu 23 Aug - 10:17



Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.


Majulah ZZRianz untuk negara

Ralat... hi hi hi . listing tu terbaik.. tapi ada yang dah letgo tunggangannya lama sudah.... sebab ada antara mereka yang saya pernah ride bersama

R-Manz

Posts : 3
Join date : 12/08/2012
Location : Kajang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by adambikers on Sat 25 Aug - 14:42

area kajang bole jumpa jimf..

dia tu bab tgk moto mmg terer gile..

tapi setakat tgk laa.. kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam semua... Ahli baru nak tumpang kenalan

Post by Sponsored content Today at 17:32


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum