Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by bigo on Fri 7 Sep - 12:19

unkel jimf
rojer... jgn lupe bg tau abg dol (moto cempieng) nt mrajuk lak Razz

betunggg- betung....lai lai lai...
Very Happy

bigo

Posts : 71
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Fri 7 Sep - 12:31

bigo wrote:unkel jimf
rojer... jgn lupe bg tau abg dol (moto cempieng) nt mrajuk lak Razz

betunggg- betung....lai lai lai...
Very Happy

hehe... tu tugas potenza...dari opis pot kasi buka tingkap leh nampak bang dol....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jani on Fri 7 Sep - 13:13

fuhh...jauh2 pun dah hangat...rasanya rompin ni kompom x kurang 30 bijik turun....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by ziex69 on Fri 7 Sep - 14:13

jimf wrote:

bang...route ni kalu check dlm google map dlm 1600km++... tak mungkin leh buat dlm 2 hari tu...

Alip bunge kata dia tak kisah pun, dia balik JB pun besit 160km/j walaupuin head terangkat bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Raziskov on Fri 7 Sep - 15:29

Aktiviti ZZRianz malam ini..

AKTIVITI : FUTSALITO de ZZRianz
VENUE : EXTREME PARK SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 07 SEPT 2012
TIME : 12:00- 1:00 AM


AKTIVITI : TTS (bagi yg tak main futsal boleh tts dulu..)
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 07 SEPT 2012
TIME : 11:30 PM- 3:30 AM


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by kamalia on Fri 7 Sep - 15:38

I love you tak sabar nak jumpa fiza

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Raziskov on Fri 7 Sep - 15:40

kamalia wrote: I love you tak sabar nak jumpa fiza

kalau sabar dapat ape mal?..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Fri 7 Sep - 16:02

tak sabar nk tggu ajis datang berayo.... I love you

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by ziex69 on Fri 7 Sep - 16:16

Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz malam ini..

VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM

sekian

DE dah bukak ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by mat zzr on Fri 7 Sep - 16:19

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:rasa mcm nak buat sotride hari sabtu minggu depan lah....KL-gombak-sg koyan-pos benta-ringlet-tanah rata-tapah-KL...

dah lama pungkok gatal ni...

KL-gombak-sg koyan-pos benta-ringlet-tanah rata-gua musang-kota bharu-pasar payang-kemaman-cherating-temerloh-gombak-KL......


ada bran? kasi abis itu gatai

aku nak day ride saja lah....15hb sabtu....block zzr5 aku dah banyak sangat karbon sebab dah lama tak lenjan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Fri 7 Sep - 16:23

mat zzr wrote:
aku nak day ride saja lah....15hb sabtu....block zzr5 aku dah banyak sangat karbon sebab dah lama tak lenjan...

tu yg nk gi sg koyan ek... pirat

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by mat zzr on Fri 7 Sep - 16:26

aku pun dah tak berapa nak ingat lah jalan ke sg koyan ni...kena lalu kola rompin ke..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Raziskov on Fri 7 Sep - 16:34

ziex69 wrote:
Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz malam ini..

VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM

sekian

DE dah bukak ke?

kalau DE tak bukak...kita TTS kat al-rafi bistro...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Fri 7 Sep - 16:46

mat zzr wrote:aku pun dah tak berapa nak ingat lah jalan ke sg koyan ni...kena lalu kola rompin ke..?

laaa... ko dah konpius ni.. tu pergi makan udang laaa.
masuk kut bentong....terus ke raub.. terus lagi baru jumpa sg koyan..
pehtu ambik laaa kiri tu daki bukit ke ringlet...

ehhh...ko betul2 tak tau ke saja2 nk mainkan aku buat2 tak tau ni.??? scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jani on Fri 7 Sep - 17:24

adoii...x paham lg ke....mat zzr ajak ko ride sekali la tu...suh tunjuk jalan....apaaarisss...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Fri 7 Sep - 17:31

jani wrote:adoii...x paham lg ke....mat zzr ajak ko ride sekali la tu...suh tunjuk jalan....apaaarisss...

ooo ye ke? mana laa aku tau... aku ni pemalu... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by ziex69 on Fri 7 Sep - 17:54

jani wrote:adoii...x paham lg ke....mat zzr ajak ko ride sekali la tu...suh tunjuk jalan....apaaarisss...

matzzr ajak jimf & jani sebab ada 600

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Fri 7 Sep - 18:04

ziex69 wrote:
jani wrote:adoii...x paham lg ke....mat zzr ajak ko ride sekali la tu...suh tunjuk jalan....apaaarisss...

matzzr ajak jimf & jani sebab ada 600

pastu jimf & jani ajak potenza sebab ada 150.. Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jani on Fri 7 Sep - 18:19

pastu potenza ajak bla bla...pastu bla bla bal ajak bla bla bla...maka ramai la polo ride ni...terer gila mat zzr buat perancangan....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by mat zzr on Fri 7 Sep - 22:02

aku siyes ni...sabtu depan 15hb...aku sorang sorang pun jadik...janji 'free your mind' drpd urusan dunia utk seketika....'only me and my bike'.....peace..kalau ada geng lagi best lah...

tak kira apa moto pun...150cc ke...250cc ke...500cc ke...600cc ke..650 cc ke...1000cc ke...janji ride...yg cepat tunggu je kat depan...yg tengok burung tu enjoy kan diri anda...sampai tempat makan kita makan...sampai tempat minum kita minum...sampai surau kita solat...sampai sungai kita mandi dulu...'dont worry be happy'....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Wan@Blakepare on Sat 8 Sep - 13:22

Aku Oder kiuh raya dari internet semalam,Hari ni dia dtg hantar kat Tol Saujana Putra.Lama jugak la aku tunggu.Lepas tu dtg sorang brader pakai keta bmw 5 series bawak kuih tu.Lama jugak kami berbual,maka keluarlah topik motor.Rupa2nya brader ni rider jugak,pakai motor zx10 kaki leperholic selalu meleper kat karak dan sic.

Dia timbalan presiden Kastam Bikers,siap berpesan supaya jgn pakai motor singapore sebab dah banyak motor sing yg kastam rampas.

Sekian cerpen dari saya.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by mat zzr on Sun 9 Sep - 11:07

patutlah sekarang ni dah kurang nampak moto plet F kat hiway...mungkin org ramai dah kurang berani nak guna motor singapurapura...

kastam hanya menjalankan tugasnya sahaja...cuma aku nak tahu apa terjadi pada moto yg telah dirampas itu...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by farislan on Sun 9 Sep - 16:00

Bru smpi open house YB Jimf..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Wan@Blakepare on Sun 9 Sep - 18:00

Tgh tolong angkel jimf layan tetamu huhuhh

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jani on Sun 9 Sep - 22:44

mat zzr wrote:aku siyes ni...sabtu depan 15hb...aku sorang sorang pun jadik...janji 'free your mind' drpd urusan dunia utk seketika....'only me and my bike'.....peace..kalau ada geng lagi best lah...

tak kira apa moto pun...150cc ke...250cc ke...500cc ke...600cc ke..650 cc ke...1000cc ke...janji ride...yg cepat tunggu je kat depan...yg tengok burung tu enjoy kan diri anda...sampai tempat makan kita makan...sampai tempat minum kita minum...sampai surau kita solat...sampai sungai kita mandi dulu...'dont worry be happy'....

list kompom:
1) mat zzr - zzr5
2) jani - zzr6
3)....
lai lai lai....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Sponsored content Today at 7:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum