Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by alif283 on Wed 15 Aug - 11:55

mane ade bunga bang.. buka dengan kumbang jer..

on malam.. tapi kalau ramai2 nak pegi petang, on jugak la... elephant

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Wed 15 Aug - 11:58

ZAM@GHIMEHV wrote:betul gak tu.... aku ada call cellphone pakdin kut-kut wife dier yg angkat , tapi tak berjawab....dan kita pun tak tau kat hospital mana pakdin kena admit (ada post kat FB ko).....mau sampai raya tak jumpa cari..hehehehe

potong stim tul laaaa mat karpet ni..... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 15 Aug - 12:16

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:betul gak tu.... aku ada call cellphone pakdin kut-kut wife dier yg angkat , tapi tak berjawab....dan kita pun tak tau kat hospital mana pakdin kena admit (ada post kat FB ko).....mau sampai raya tak jumpa cari..hehehehe

potong stim tul laaaa mat karpet ni..... Razz

tak mau beli karpet ke bang... saya ada stok baru nih...diskaun kasi for raya...... mau ka?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Wed 15 Aug - 12:18

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:betul gak tu.... aku ada call cellphone pakdin kut-kut wife dier yg angkat , tapi tak berjawab....dan kita pun tak tau kat hospital mana pakdin kena admit (ada post kat FB ko).....mau sampai raya tak jumpa cari..hehehehe

potong stim tul laaaa mat karpet ni..... Razz

tak mau beli karpet ke bang... saya ada stok baru nih...diskaun kasi for raya...... mau ka?

tak mau laa baiyaaa... umah punya lantai pakai mozek sejukkk...hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by ManCaL on Wed 15 Aug - 12:43

Salam..uisttt terkejuk den Pakdin xcident baru dpt tahu pagi ni..Semoga pak din cepat sembuh apa2 kasi sms rakan2 jika ada yg ingin turut serta menziarah pakdin..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 15 Aug - 12:53

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:betul gak tu.... aku ada call cellphone pakdin kut-kut wife dier yg angkat , tapi tak berjawab....dan kita pun tak tau kat hospital mana pakdin kena admit (ada post kat FB ko).....mau sampai raya tak jumpa cari..hehehehe

potong stim tul laaaa mat karpet ni..... Razz

tak mau beli karpet ke bang... saya ada stok baru nih...diskaun kasi for raya...... mau ka?

tak mau laa baiyaaa... umah punya lantai pakai mozek sejukkk...hehehe

nama saya khan, bukan bai ya.....mau bai kalu saya panggil dia kaluar la jumpa sama abang mau ?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by kudud on Wed 15 Aug - 14:25

salam..
sampaikan salam takziah pd pak dinz yer..
den doa kn moga semuonya berjalan dgn lancar,semoga ok la semuonya

pape update la dlm porum ye psl pak dinz ni,tqvm..
nak raya da ni, simpati den mendongarnyo..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jani on Wed 15 Aug - 14:27

assalamualaikum & slmt petang...

takziah buat pakdinz...semoga cepat sembuh...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Adik Kecil on Wed 15 Aug - 14:32

pengalaman den kena morfin kat hospital tu kan.....lepas operate mau sehari lalok....

kalau ada sesapa datang pun buka mata seminit pastu padam semula...
elok kalau nak sembang sembang sikit sehari lepas operate lagi sesuai....

tapi tak kisah pergi bila bila pun boleh...hari ni pegi esok pegi lagi...hari hari pegi melawat pun takderhal...

eden ni ha bila la nak buleh melawat ni ha...jauh di perantauan ni...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Raziskov on Wed 15 Aug - 14:39

eerrm...den pun ado pengalaman mcm ni..
boto ckp abg bosar tu...
kalau mcm tu kito set besok ajer la..kito set buko poso sekali pun buleh..
guane?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by faizal_bulat on Wed 15 Aug - 14:40

Ikut la

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by farislan on Wed 15 Aug - 14:49

Semuga cepat semboh Pak Dinz...kalu ada yg nak menziarah tlg info den..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Wed 15 Aug - 15:07

Raziskov wrote:eerrm...den pun ado pengalaman mcm ni..
boto ckp abg bosar tu...
kalau mcm tu kito set besok ajer la..kito set buko poso sekali pun buleh..
guane?

sekian

ye kee ajis? camne kitaorg tak tau lak..
masa tu suara ko camne? ada effect tak? scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Adik Kecil on Wed 15 Aug - 15:07

jimf wrote:
Raziskov wrote:eerrm...den pun ado pengalaman mcm ni..
boto ckp abg bosar tu...
kalau mcm tu kito set besok ajer la..kito set buko poso sekali pun buleh..
guane?

sekian

ye kee ajis? camne kitaorg tak tau lak..
masa tu suara ko camne? ada effect tak? scratch

cehhhhh......ngato eden la tu

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by faizal_bulat on Wed 15 Aug - 15:17

Mlm ni ado tts x

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by afaris06 on Wed 15 Aug - 15:19

Assalamualaikum w.b.t.
Kepada semua sahabat-sahabat ku..

Dalam gurau ada terkata,
Dalam bicara terkasar bahasa,
Dalam tindakan terguris rasa,
Dalam hidup tidak lepas dari dosa,
Dalam janji mungkir terpaksa,
Ampun dan maaf segera dipinta,
Semoga terhapus segala dosa,
Agar persaudaraan kekal selamanya.

Berjabat salam rindu diakrabi
Senyum ikhlas jujur mengiringi
Salah dan silap mohon dimaafi
Bekalan ke akhirat sebelum mati


SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by farislan on Wed 15 Aug - 15:23

Awainya...dah berucap..he..he..
Ada harapan cerah utk jd YB. baru nnti

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by alif283 on Wed 15 Aug - 15:56

Raziskov wrote:eerrm...den pun ado pengalaman mcm ni..
boto ckp abg bosar tu...
kalau mcm tu kito set besok ajer la..kito set buko poso sekali pun buleh..
guane?

sekian


Sokong!!!
nak pegi sebelum buka boleh.. lepas buka pung boleh

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Wed 15 Aug - 16:15

tak saborrr nk raya...
psl nk kumpul duit raya nk beli moto ni...
leh ke?

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by jimf on Wed 15 Aug - 16:22

moto unkel amm...
jom nego...hehe

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by mat zzr on Wed 15 Aug - 21:55

jimf wrote:tak saborrr nk raya...
psl nk kumpul duit raya nk beli moto ni...
leh ke?

[You must be registered and logged in to see this link.]

made in china.....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by mat zzr on Wed 15 Aug - 21:56

jimf wrote:moto unkel amm...
jom nego...hehe

[You must be registered and logged in to see this link.]

harga masih menten...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by adambikers on Wed 15 Aug - 22:46

SCS utk pak din...

kekadang morfin tu wat pesakit tido sampai 2 hari..

siap nurse dtg gosok lembut2 nak suh bangun...

#pengalaman suatu ketika dahulu#

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Raziskov on Wed 15 Aug - 23:04

UNTUK MALAM INI...PAK DINZ MASIH DI BILIK ICU..TIDAK DIBENARKAN MELAWAT..

HARAP MAKLUM.

SEKIAN...

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by faizal_bulat on Thu 16 Aug - 5:13

Semoga kita mendapat keberkatan 1000 bulan mlm ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 117: HARI2 TERAKHIR RAMADHAN..SYAWAL BAKAL MENJELMA... (10/8/12)

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum