Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

View previous topic View next topic Go down

Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by kamalia on Tue 31 Jul - 10:51

Assalamualaikum,

saya dengan rendah diri menjemput sahabat2 utk join aktiviti ride amal yang dianjurkan bersama Yayasan TM & Yayasan Sofa.
penganjur memerlukan penyertaan sebanyak 120 buah motosikal dalam program ini bagi meraikan pelajar2.

Program : PROGRAM IHYA’ RAMADHAN YAYASAN TM & YAYASAN SOFA
Tarikh : 4 Ogos 2012 (sabtu)
Tempat : Sekolah Tinggi Islam As-Sofa, KM 35 Jalan Seremban-Tampin, Rembau Negeri Sembilan.

RV : R&R Seremban arah selatan
Masa : 2.00 Petang
Route : R&R Seremban – Exit Pedas/Linggi – Sekolah Tinggi Islam As-Sofa (70KM dari R&R Seremban)

http://www.yayasansofa.com/v2/index.php/institusi/stias


kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by Raziskov on Tue 31 Jul - 11:01

Perghhhh...tiap2 minggu TM buat ride amal ni..
tabek la...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by kamalia on Tue 31 Jul - 11:11

yang ni Joint Venture dude.
yg betul2 TMBikers yg sabtu lepas. pogram yang sama date ngan pogram kita.
tapi pogram yayasan sofa ni anjuran Yayasan TM & Yayasan Sofa.
TMBikers sekadar peserta je. walaubagaimanapun, kami perlu mengumpulkan ramai bikers termasuk dari grp2 lain.

apa2 pun acaranya, objektif program adalah untuk meraikan pelajar2 Sekolah Tinggi Islam As-Sofa.

Sapa yg free, jom joint ride amal ni. boleh sahur ikan bakar melaka

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by jimf on Tue 31 Jul - 11:35

As Salam...
Oncik Kamal... kim kan salam kami pada Encik Zaimi atas undangan kepada ZZRianz utk menyertai program ni.
Kami amat berbesar hati atas jemputan dan mendoakan agar program in dapat berjalan dgn lancar dan mendapar berkat serta rahmat dari Illahi..

ZZRianz guys & girls... sila laa lapang2kan masa utk menyertai program ni. Sila rujuk pada jadual aturcara utk keterangan lebih lanjut.

Utk diri saya, maaf terpaksa menarik diri awal2 kerna kesihatan motosikal saya yg tidak mengizinkan..

Sekian,wassallam..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by Raziskov on Tue 31 Jul - 11:41

jimf wrote:As Salam...
Oncik Kamal... kim kan salam kami pada Encik Zaimi atas undangan kepada ZZRianz utk menyertai program ni.
Kami amat berbesar hati atas jemputan dan mendoakan agar program in dapat berjalan dgn lancar dan mendapar berkat serta rahmat dari Illahi..

ZZRianz guys & girls... sila laa lapang2kan masa utk menyertai program ni. Sila rujuk pada jadual aturcara utk keterangan lebih lanjut.

Utk diri saya, maaf terpaksa menarik diri awal2 kerna kesihatan motosikal saya yg tidak mengizinkan..

Sekian,wassallam..

ai..ai..chip...
tapi saya kena balik melaka Sabtu ni..
anak2 kat melaka dah bising...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by ziex69 on Tue 31 Jul - 11:53

jimf wrote:
Utk diri saya, maaf terpaksa menarik diri awal2 kerna kesihatan motosikal saya yg tidak mengizinkan..


FiZa kan ader tu? x kan nak selimut JER?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by kamalia on Tue 31 Jul - 12:18

ye lar.. Kalau FiZa pun tak ok,
bawak je BAM

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by jani on Tue 31 Jul - 12:23

incik Kamal,
Kami/teman amat berbesar hati atas jemputan dan mendoakan agar program in dapat berjalan dgn lancar dan mendapar berkat serta rahmat dari Illahi...
mggu ni teman balik kampong..... Very Happy

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by faizal_bulat on Tue 31 Jul - 12:59

sorry kamal, kawe klik kapung...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Amal Yayasan Sofa Rembau

Post by Sponsored content Today at 4:21


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum