SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

View previous topic View next topic Go down

SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by MATWEAR on Tue 3 Jul - 15:52

SAYA BUDAK BARU BELAJAR NAIK MOTOR.
APA KABAR SEMUA SIHAT KE

MATWEAR

Posts : 2
Join date : 03/07/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by Amm on Tue 3 Jul - 16:12

samo la ngan den,baghu nak belajo pulah trotel.....den umor baghu 24 tahun......namo den dira...
jom la kito konai konai ngan abang tuo tuo kek sini...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by Apai on Tue 3 Jul - 16:57

Welcome to the club!

MatWear.....biasa2 kan la dgn perangai budak2 tua kat porem ni...... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by faizal_bulat on Tue 3 Jul - 17:45

welkomen bei zzrianz forem...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by furqaan on Tue 3 Jul - 22:34

Welcome underwear .. err MatWear.... saudara Mat zzr ker nie ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by mat zzr on Tue 3 Jul - 23:04

furqaan wrote:Welcome underwear .. err MatWear.... saudara Mat zzr ker nie ..

apsal aku buleh terjebak ni...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by adambikers on Wed 4 Jul - 8:34

selamat dtg wear..

kelate alik mano?

pot, kasik up SOP satu kalik!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by jimf on Wed 4 Jul - 9:39

adambikers wrote:selamat dtg wear..

kelate alik mano?

pot, kasik up SOP satu kalik!!

salam pagi... selamat berkunjung ke taman skodeng zzrianz...
eden yg paling mudo sini...harap maklong...

Adam.. sapa jaga SOPP skrg? Pot ke Chefbob?... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by ManCaL on Wed 4 Jul - 11:20

Salam hi abg mat wear@underwear hehe maaf bang gurau2 je salam perkenalan dr adik yg muda belia ni

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by ziex69 on Wed 4 Jul - 12:20

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari MATWEAR cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by jani on Wed 4 Jul - 13:19

jimf wrote:
adambikers wrote:selamat dtg wear..

kelate alik mano?

pot, kasik up SOP satu kalik!!

salam pagi... selamat berkunjung ke taman skodeng zzrianz...
eden yg paling mudo sini...harap maklong...

Adam.. sapa jaga SOPP skrg? Pot ke Chefbob?... scratch

Pot la...dulu dia cuti bersalin..masa tu LOA dia bagi kt chefbob...

salam incik wear...teman pun baru kat sini...nak post pun x tau...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by MATWEAR on Thu 5 Jul - 8:46

selamat semua,saya dari putrajaya,dan melaka hehehe.dua tempat selalu ada.heee

MATWEAR

Posts : 2
Join date : 03/07/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by Apai on Thu 5 Jul - 9:27

putrajaya,dan melaka ....dua tempat selalu ada?.....pakai muto apa yer?...kalau ulang alik guna ZZR250..... mau cepat wear n tear ZZR tuh! scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by furqaan on Thu 5 Jul - 10:32

allo apai ... tambah post nampak ..


furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by Apai on Thu 5 Jul - 10:37

furqaan wrote:allo apai ... tambah post nampak ..


Kalau ye pun hang nak p tambah post....tulis la yg ilmiah sikit.... Very Happy




Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by jimf on Thu 5 Jul - 11:07

Apai wrote:
furqaan wrote:allo apai ... tambah post nampak ..


Kalau ye pun hang nak p tambah post....tulis la yg ilmiah sikit.... Very Happy




haah..paling tidak pun post laa gambo moto oren tu....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by Apai on Thu 5 Jul - 11:45

Bila post moto oren tu jgn lupa hidang air oren....sembang takde air mana boleh!.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by furqaan on Thu 5 Jul - 12:15

moto oreng dah masuk geng calar balar dah .. anak merempit tak hinggat ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by Apai on Thu 5 Jul - 12:51

furqaan wrote:moto oreng dah masuk geng calar balar dah .. anak merempit tak hinggat ...

Anak2 jadi Mat Rempit ni sebab ada sponsor dari bapak la.....er...Anak Bapak.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PEKENALAN SEMUA,SEMUA SIHAT.......

Post by Sponsored content Today at 16:10


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum