Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Raziskov on Fri 29 Jun - 15:58

jom nyanyi reramai...

"SELAMAT HARI RAYAAA...
AIDILFITRI MULIAAA...
AMPUN MAAP DI PINTAAA..
MENSUCI HENING DOSA...."

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ziex69 on Fri 29 Jun - 16:09

WEK dh dimasuki toyol

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Fiq ReeZ on Fri 29 Jun - 16:21

wat keje betol2 toyol...bulan depan da kena paksa cuti 1 bulan...kumpol bebanyak skit..leh sharing2...

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by mat zzr on Fri 29 Jun - 16:26

Raziskov wrote:jom nyanyi reramai...

"SELAMAT HARI RAYAAA...
AIDILFITRI MULIAAA...
AMPUN MAAP DI PINTAAA..
MENSUCI HENING DOSA...."

sekian

bunus masa bulan pose lah jis...lambat lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jimf on Fri 29 Jun - 16:28

ziex69 wrote:WEK dh dimasuki toyol

hebat toyol sekarang... dulu pandai curi aje, sekarang dah pandai main masuk2.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ziex69 on Fri 29 Jun - 16:33

jimf wrote:
ziex69 wrote:WEK dh dimasuki toyol

hebat toyol sekarang... dulu pandai curi aje, sekarang dah pandai main masuk2.... scratch


dunia dah maju la... sian Ann sampi berpeluh2 dok layan toyol dalam WEK... siap main tarik2 tari barut warna hijau lg...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jipjo71 on Fri 29 Jun - 16:52

Hai fiza...

Game on ke off ni..saya nak ajak kawan main skali leh x

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by faizal_bulat on Fri 29 Jun - 17:06

Mcmana leh terlepas isu WEK ni... Toyol sg koyan duk tumpang kot...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by faizal_bulat on Fri 29 Jun - 17:08

jipjo71 wrote:Hai fiza...

Game on ke off ni..saya nak ajak kawan main skali leh x

Game on katanya siap dgn kekuatan 10 anggota..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ziex69 on Fri 29 Jun - 17:10

faizal_bulat wrote:Mcmana leh terlepas isu WEK ni...

sebab Ann terlepas cakapla....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jipjo71 on Fri 29 Jun - 17:16

Sian kawan saya, dia nak join main sekali nama dia kong keat kuat leh x, sila advice...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jimf on Fri 29 Jun - 17:19

ziex69 wrote:
faizal_bulat wrote:Mcmana leh terlepas isu WEK ni...

sebab Ann terlepas cakapla....

camne BLE leh gi Ann lak? ada toyol gak ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jimf on Fri 29 Jun - 17:20

jipjo71 wrote:Sian kawan saya, dia nak join main sekali nama dia kong keat kuat leh x, sila advice...

jipjo..sila ajukan permasalahan anda pada FB... psl dia tukang jaga nama ahli bermasalah...
harap maklong..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Apai on Fri 29 Jun - 17:21

jipjo71 wrote:Sian kawan saya, dia nak join main sekali nama dia kong keat kuat leh x, sila advice...

kawan saya pun nak join sama boleh?...nama dia Ah Lan Chau....sila adbais.... Suspect

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ziex69 on Fri 29 Jun - 17:22

jimf wrote:
camne BLE leh gi Ann lak? ada toyol gak ke?

mintak Ann jampi sbb WWX dh tau rahsia, WVK dh setel

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jimf on Fri 29 Jun - 17:25

ziex69 wrote:
jimf wrote:
camne BLE leh gi Ann lak? ada toyol gak ke?

mintak Ann jampi sbb WWX dh tau rahsia, WVK dh setel

adoiii...kena jumpa Ahhong laa camni...
spoket 42 kompom kena tukar ke 38 tu... cheers

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ziex69 on Fri 29 Jun - 17:26

jipjo71 wrote:Sian kawan saya, dia nak join main sekali nama dia kong keat kuat leh x, sila advice...


Kawan saya, Kuat Kong Keat pn nk join jgakla....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ziex69 on Fri 29 Jun - 17:26

jimf wrote:spoket 42 kompom kena tukar ke 38 tu... cheers

JAhahaha jangan menyesal suda.....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Apai on Fri 29 Jun - 17:29

Ada sorang lagi adik Ah Lan Chau nak join la...nama dia Ah Chi Bai....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by faizal_bulat on Fri 29 Jun - 18:33

Mencurat jw mengkome ni ye

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 29 Jun - 19:16

ni tgh bincang nak bagi nama anak ker? mcm-mcm nama keluar nih....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Wan@Blakepare on Fri 29 Jun - 19:47

Jiran aku Taik Kam Beng pun nak ikut.Boleh ke?

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jani on Fri 29 Jun - 20:07

adoii..kat opis lagi daa..... drunken

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Wan@Blakepare on Fri 29 Jun - 20:14

Rolling Eyes


Last edited by Wan@Blakepare on Fri 29 Jun - 21:04; edited 1 time in total

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 29 Jun - 20:48

jani wrote:adoii..kat opis lagi daa..... drunken

sama la kito.... mata dah kelat... perut dah berkeroncong.... hishhh

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum