Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ManCaL on Fri 13 Jul - 13:06

wslam..jom jom...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by adambikers on Fri 13 Jul - 14:37

Ahad ni ada short ride sarapan kat karak.. Pastu naik genting minum kopi..
Rv kat bhp lepas tol gombak kul 8.30-9.00..
Setakat ni 8 rider dah konpom..
Lambat sampai kt rv kena tinggal!!!
Jommm.. Sapa nak join kasik letak nama

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by farislan on Fri 13 Jul - 14:44

jimf wrote:salam pagi..
lamo tak jengok porum...sibuk polow southern ride hehehe....

apo citer ni? tts ke vetnam... den poolow..potang ni gak renew paspot.. Very Happy

Bang..sempadan dunia dah x ada skang ni..x perlu lg renew paspot ..short ride dlm KL pun dah bleh rasa smpi China..Vietnam..Burma..Thailand..Indonesia...(negara Timur Tengah den x sanggup..ada bau)

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jani on Fri 13 Jul - 14:49

farislan wrote:
jimf wrote:salam pagi..
lamo tak jengok porum...sibuk polow southern ride hehehe....

apo citer ni? tts ke vetnam... den poolow..potang ni gak renew paspot.. Very Happy

Bang..sempadan dunia dah x ada skang ni..x perlu lg renew paspot ..short ride dlm KL pun dah bleh rasa smpi China..Vietnam..Burma..Thailand..Indonesia...(negara Timur Tengah den x sanggup..ada bau)

ada bau?...kudud cakap ok JER..... scratch

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by farislan on Fri 13 Jul - 15:01

jani wrote:
farislan wrote:
jimf wrote:salam pagi..
lamo tak jengok porum...sibuk polow southern ride hehehe....

apo citer ni? tts ke vetnam... den poolow..potang ni gak renew paspot.. Very Happy

Bang..sempadan dunia dah x ada skang ni..x perlu lg renew paspot ..short ride dlm KL pun dah bleh rasa smpi China..Vietnam..Burma..Thailand..Indonesia...(negara Timur Tengah den x sanggup..ada bau)

ada bau?...kudud cakap ok JER..... scratch

Kategori Kudud yg blum capai 4 series ni...ibarat cakap membujur lalu..melintang patah..betulkan Kudud..4 series ni memilih skit...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Apai on Fri 13 Jul - 16:15

adambikers wrote:Ahad ni ada short ride sarapan kat karak.. Pastu naik genting minum kopi..
Rv kat bhp lepas tol gombak kul 8.30-9.00..
Setakat ni 8 rider dah konpom..
Lambat sampai kt rv kena tinggal!!!
Jommm.. Sapa nak join kasik letak nama

Giler arr...kalau aku cepat sampai pun...lepas tu kompom kana tinggal jugak...ni semua set dewa2 nih!...moto lak power2...Haish! scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by faizal_bulat on Fri 13 Jul - 16:37

Kita geder2 kat blakang je la aapai

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by kudud on Fri 13 Jul - 19:34

kekeke, nak komen lelebih pun x pandai, blom ckup ilmu d pengalaman..
nak balik wehh, x tahan..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jimf on Sun 15 Jul - 13:12

salam ahad..
tak bergerak lgsg forum ni hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Chef Bob on Mon 16 Jul - 6:05

salam pagi ni
gerak ride dgn wife half malaysia...

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by faizal_bulat on Mon 16 Jul - 8:24

salam pagi... safe ride chef....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by adambikers on Mon 16 Jul - 9:21

selamat pagi kawan2

drunken

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jimf on Mon 16 Jul - 9:36

salam pagi pada otai2 zzrianz semua....
moga penuh rahmat dari Allah hari ni...insyallah

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Raziskov on Mon 16 Jul - 9:37

Ohaiyo..

jom tido balik.... Sleep

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by faizal_bulat on Mon 16 Jul - 10:15

Moga dipermudahkan urusan kita semua.. Bulan puasa semakin hampir.. Sy dgn setulus hati memohon keampunan dr rakan2 seriding dan taulan.. Maafkan jika tersilap dan terkasar bahasa...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jimf on Mon 16 Jul - 10:21

eh...dah raya ek?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Raziskov on Mon 16 Jul - 10:23

Si FB ikut Mahzab mane dah raya ni?...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ziex69 on Mon 16 Jul - 10:37

Salam tumpang bagitau...

[You must be registered and logged in to see this link.]

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jani on Mon 16 Jul - 12:57

assalamualaikum & slmt tghari...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by jani on Mon 16 Jul - 13:09

faizal_bulat wrote:Moga dipermudahkan urusan kita semua.. Bulan puasa semakin hampir.. Sy dgn setulus hati memohon keampunan dr rakan2 seriding dan taulan.. Maafkan jika tersilap dan terkasar bahasa...

saya pun begitu FB...
begitu juga untuk rakan2 yg lain...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by faizal_bulat on Mon 16 Jul - 13:42

Ngah ajis bila nk up berbuka puasa bersama... Lama x mkn stimbot...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by kudud on Mon 16 Jul - 14:37

Sad

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Raziskov on Mon 16 Jul - 14:39

kudud wrote:Sad

balik la dud...sempena hari baik bulan baik ni..Razz
lupa2kan lah bini mutaah tu..nnt lepas raya cari yg lain pulak...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by ManCaL on Mon 16 Jul - 14:43

Salam dari Pull Man Putrajaya terpaksa bertapa disini 2-hari 2mlm sorang2 tido ooo..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Raziskov on Mon 16 Jul - 14:54

ManCaL wrote:Salam dari Pull Man Putrajaya terpaksa bertapa disini 2-hari 2mlm sorang2 tido ooo..

tipon la bapak ayam putrajaya man..
nama Kamal...nama rahsia "Paman Kamal"...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 115: Ada musim up/downgrade dah bermulaaa.???????... (28/6/12)..

Post by Sponsored content Today at 18:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum