Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Page 17 of 17 Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Wed 27 Jun - 13:04

assalamualaikum & slmt tghari....

jom lunch....
petang ni nak chaw 5.00pm. keje tgh banyak ni...wat muka toya JER la...hehe..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by adambikers on Wed 27 Jun - 13:55

saya lock yeee Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Wed 27 Jun - 14:14

jani wrote:
Amm wrote:
Vistana1 wrote:Salam...

Pusing Malaysia ni tahun depan ke?

aku ikut jimf pusing teluk JER..jimf kata best

pusing teluk ramai2 lagi bes kan...masukan namo den sokali yo...

jani,ko tak de FZ tak boleh join,lagipun nak pegi "teluk" ni geng bujang JER Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Wed 27 Jun - 14:17

jani wrote:assalamualaikum & slmt tghari....

jom lunch....
petang ni nak chaw 5.00pm. keje tgh banyak ni...wat muka toya JER la...hehe..

nak ambik FiZi laaa tu... cheers

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Apai on Wed 27 Jun - 14:19

Jom pindah...aku dah standby no.1 nih!.....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Wed 27 Jun - 14:34

Apai wrote:Jom pindah...aku dah standby no.1 nih!.....

pe kata ko aje buka umah baru... jgn kata no 1.. smpi no 10 pun ko leh bolot... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Wed 27 Jun - 14:59

pindah la woi.........

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Wed 27 Jun - 15:51

ajis dah buat umah baru laaa apai...
ko dah terlambat... no 69 ada kosong lagi...

ni umah baru...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 17 of 17 Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum