Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ziex69 on Mon 25 Jun - 12:25

manCAL, ride ni utk ahli yg bermasalah JER...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 25 Jun - 12:25

afaris06 wrote:syyyyy...diam je kita pegi...nnt amm nk ikut....hehehehe

xpe laaa... eden poi dgn unkel amm laa nti..
kompom eden untung lebih.. pasal unkel amm kena cuit sikit kompom basah dah, terus pewaii.....
leh laa den takeover sehari semlm... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 25 Jun - 12:34

jimf wrote:
afaris06 wrote:syyyyy...diam je kita pegi...nnt amm nk ikut....hehehehe

xpe laaa... eden poi dgn unkel amm laa nti..
kompom eden untung lebih.. pasal unkel amm kena cuit sikit kompom basah dah, terus pewaii.....
leh laa den takeover sehari semlm... Razz

ok angkel jimf,kita pegi malam posa pertama tu.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Mon 25 Jun - 13:08

assalamualaikum & slmt tghari...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Mon 25 Jun - 13:16

afaris06 wrote:jimf..minah saleeh tu lepas mandi jeram...menggigil sejuk..tu yg pot pg panaskan...fuh...minah salleh tu punya kulit...putih mcm kapas wooooooo...

putih gilerr...., tak sengaja, tertengok pulak...haha Rolling Eyes

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jun - 13:58

jani wrote:
afaris06 wrote:jimf..minah saleeh tu lepas mandi jeram...menggigil sejuk..tu yg pot pg panaskan...fuh...minah salleh tu punya kulit...putih mcm kapas wooooooo...

putih gilerr...., tak sengaja, tertengok pulak...haha Rolling Eyes

muke jer innocent, tapi napsu serakah....cittt...

btw... plan gi north east-west coast jadi ker sblm pose nih? klu jadi den nak tompah fazer awai-awai sj=ket

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Apai on Mon 25 Jun - 14:10

Salam....pergh!...penat ikut geng muto beso 4 dapor tak ilang lagi...Haish!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Mon 25 Jun - 14:11

hahahaha....
ride naik fzi la pulok...amacam..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Mon 25 Jun - 14:12

Apai wrote:Salam....pergh!...penat ikut geng muto beso 4 dapor tak ilang lagi...Haish!

apai tapau pot la kali ni...syabasss...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Apai on Mon 25 Jun - 14:16

jani wrote:
Apai wrote:Salam....pergh!...penat ikut geng muto beso 4 dapor tak ilang lagi...Haish!

apai tapau pot la kali ni...syabasss...

Itu pun POT guna separuh tenaga JER...aku dah all out...siap keluar peluh jantan lagi!.... Very Happy

Moral of the story...perlukah aku beli FZi jugak?.... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Apai on Mon 25 Jun - 14:21

OTW balik ada satu mamat tunggang Yamaha TZR250 telah menapau aku dan Vigo kat Karak....laju gilos mamat tu..macam pelesit!...seb bek POT g ikut Pak Dinz...kalau tak tentu POT dah betel ngan mamat TZR tu.... Shocked

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ziex69 on Mon 25 Jun - 14:26

Apai wrote:seb bek POT g ikut Pak Dinz...kalau tak tentu POT dah betel ngan mamat TZR tu.... Shocked

[You must be registered and logged in to see this image.]


ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Jun - 14:40

dahj ramai pakai fzi nih... moh kito Kole Tenganu.... ujung minggu nih....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 25 Jun - 15:35

Apai wrote:OTW balik ada satu mamat tunggang Yamaha TZR250 telah menapau aku dan Vigo kat Karak....laju gilos mamat tu..macam pelesit!...seb bek POT g ikut Pak Dinz...kalau tak tentu POT dah betel ngan mamat TZR tu.... Shocked

TZR250? perggg... 2 stroke mantap tu...lawannya 4stroke 500cc aje...
tp kalu Pot leh kitai R1, kompom fzi den pun boleeeee... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 25 Jun - 15:44

FZ??? patutkah aku join TZR250??? Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 25 Jun - 15:47

Amm wrote:FZ??? patutkah aku join TZR250??? Smile

nak join TZR? lehhh... kalu dpt jumpa laa..
kalu jumpa pun...harga leh beli zzr600 hehee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 25 Jun - 15:49

angkel jimf,bila geng retro nak buat kat kuale...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 25 Jun - 16:14

Amm wrote:angkel jimf,bila geng retro nak buat kat kuale...

dah lepas rupanya...
ingatkan 16hb jun.. rupanya depa buat seminggu lepas gathering kt PD tu..
eden pun melepas yop...
tunggu tahun depan laa pulak..(kalu den x poi vetnam...)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Dinz on Mon 25 Jun - 16:31

ZAM@GHIMEHV wrote:dahj ramai pakai fzi nih... moh kito Kole Tenganu.... ujung minggu nih....

Kasi organize la.... pasal motor kau banyak aksesori..Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 25 Jun - 16:43

Amjal?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 25 Jun - 17:11

faizal_bulat wrote:Amjal?

NKS??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Raziskov on Mon 25 Jun - 17:16

CHEAR???


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 25 Jun - 17:17

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:Amjal?

NKS??

wangey la

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Mon 25 Jun - 17:18

shah alam la....bye...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 25 Jun - 17:19

solaris la

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Sponsored content Today at 16:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum