Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by kudud on Sun 17 Jun - 22:47

salam..
selamat malam malaysia..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Sun 17 Jun - 23:11

hai kudud,kasi awek arab sorang

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 0:04

tq pada yg menjayakan adventures ride... training untuk tozen koner...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by adambikers on Mon 18 Jun - 8:32

chop nak jadik juri!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 18 Jun - 10:08

awal hari ni pegi keje adam..... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 10:31

mmm...sunyi aje hari ni...
bila tertuduh nk submit surat tunjuk sebab ni... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 10:36

Nk pegang cawan pun menggeletar.. Ni la akibat kitai R1 yang konar..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 10:43

faizal_bulat wrote:Nk pegang cawan pun menggeletar.. Ni la akibat kitai R1 yang konar..

hebat giler... bukan zzr2 aje, fzi pun selamber kitai R1...
aku yakin laa mamat R1 tu pusing balik... x muncul2 pun kt sg koyan hehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 10:44

malu.... nk kitai gpz pun nangis..... senak tolo....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by bigo on Mon 18 Jun - 10:56

salam.. hello semua
dah jatuh hukum ker tuan hakim? hhihi
dah jd geng calar ni..

ade ride ko sblum posa ?

bigo

Posts : 71
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 11:04

hukuman akan dilaksanakan seiring tarikh tangkapan... hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ManCaL on Mon 18 Jun - 11:26

salam..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 11:42

perggg respek laaa...
crusing speed 240kmh tu...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 11:47

mcm x boto jer.. uk spec tp guna MPH... Very Happy

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 11:52

faizal_bulat wrote:mcm x boto jer.. uk spec tp guna MPH... Very Happy

you sure? rest of europe use kmh....but UK use mph... Question

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 11:54

uk mesti la guna mm.. us jer pakai inch.... hahaha...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 12:01

faizal_bulat wrote:uk mesti la guna mm.. us jer pakai inch.... hahaha...

hahaha...not all bang... they "mix"..

As of 2012, metrication in the UK remains partial – most of government, industry and commerce use metric units, but imperial units are officially used to describe journey distances, vehicle speeds and the sizes of returnable milk containers, beer and cider glasses and are often used informally to describe body measurements and vehicle fuel economy. At school, the use of metric units is the norm, though pupils are taught rough metric equivalents of those imperial units still in daily use

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 12:05

patutla bila timbang kati mahal2 barang dr UK ni.. hehehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 12:08

faizal_bulat wrote:patutla bila timbang kati mahal2 barang dr UK ni.. hehehehe

haaaa????? mesti dah silap kira ebay shipping cost utk barang gpz den ni... patut laaaa mahallllllll..... Razz Razz Razz

Ahli Majlis tertinggi...sila tambah satu lagi tuduhan utk ahli bermasalah ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 13:56

Bila nk bacakan pertuduhan ni

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 14:14

tggu ahli majlis tertinggi lain komen dulu...
xdo namo lain pun posting... asyik nama tu aje..
lain dah poi siyem ko..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Mon 18 Jun - 14:15

Lain smua tgh tunggu bila election

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Mon 18 Jun - 14:39

Ada ura2 mencadangkan buat ride kopok lekor the return...
kot2 nk tido kat Rantau Abang best gak kot.. leh mandi laut...
kot2 leh nengok penyu...
rasanya date abelable 14-15th July... lebih kurang 5 hari sebelum posa..
leh jadi ride shpg raya gak..
ada respon ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Raziskov on Mon 18 Jun - 14:40

Pelupoh jerrrrr.....(suara dari belakang juri....)..Razz


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Mon 18 Jun - 15:23

jimf wrote:Ada ura2 mencadangkan buat ride kopok lekor the return...
kot2 nk tido kat Rantau Abang best gak kot.. leh mandi laut...
kot2 leh nengok penyu...
rasanya date abelable 14-15th July... lebih kurang 5 hari sebelum posa..
leh jadi ride shpg raya gak..
ada respon ke?

Bulan 7 teman tak abelebel..... Sad

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Sponsored content Today at 7:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum