Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Fri 15 Jun - 9:38

Jom mlm ni futsal repeat kemenangan minggu2 sudah

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Fri 15 Jun - 10:20

ajak la mat zzr main pusal,mesti meriah dan kemungkinan court akan retak...mat zzr + aparis...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Fri 15 Jun - 10:29

jom kita pecahkan rekod gol paling cantik... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Wan@Blakepare on Fri 15 Jun - 10:35

Selamat pagi...............Sebenarnya kita dah pecahkan record forum paling sunyi hehehe...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jipjo71 on Fri 15 Jun - 10:56

Hi fiza..jom futsal mlm ni.....mmmmm

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by hi-wayMAN on Fri 15 Jun - 11:00

salam jemaat sume... cheers

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Fri 15 Jun - 11:31

mmm..rasa mcm nk ride pangkor laaa lagi sekali....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ManCaL on Fri 15 Jun - 12:26

jimf wrote:mmm..rasa mcm nk ride pangkor laaa lagi sekali....

alaa xkan pergi pangkor lagi kot hehe.. kita pergi pdg besaq la uncel bole pi kg auntie amm.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Fri 15 Jun - 12:35

assalamualaikum...

tahniah...semua dah ke semejid...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Fri 15 Jun - 12:39

ManCaL wrote:
jimf wrote:mmm..rasa mcm nk ride pangkor laaa lagi sekali....

alaa xkan pergi pangkor lagi kot hehe.. kita pergi pdg besaq la uncel bole pi kg auntie amm.. Razz

dia nak kasi abis pantang WWX la...ajak je... Razz

kat avatar ko ke?...apasal dada dan perut sama JER... scratch

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Fri 15 Jun - 12:50

Nasik wangge satuk.. Sudah

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by ManCaL on Fri 15 Jun - 14:20

jani wrote:
ManCaL wrote:
jimf wrote:mmm..rasa mcm nk ride pangkor laaa lagi sekali....

alaa xkan pergi pangkor lagi kot hehe.. kita pergi pdg besaq la uncel bole pi kg auntie amm.. Razz

dia nak kasi abis pantang WWX la...ajak je... Razz

kat avatar ko ke?...apasal dada dan perut sama JER... scratch

Jani ini la yg dikata lelaki alaf baru..perut dada sama rata hihi

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Fri 15 Jun - 14:38

ye...lelaki alaf baru, rahsianya mudah aje..rajin2 la turun putsal...hasil yg amat memberangsangkam....contoh dah di depan mata...tunggu apa lagi...

cheers

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Amm on Fri 15 Jun - 17:26

aku ingat tank tu poghut mancal....Jani suh bagitau

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Fri 15 Jun - 17:34

Game on

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Fri 15 Jun - 17:44

salam tuan... mlm ni ada futsal tak?
leh tau kul berapa dan kt mana?

lagi satu kalu nk main futsal..leh rekomen tak kat mana nk beli kasut futsal..

terimakasih ye kerna sudi membantu..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Fri 15 Jun - 17:55

Hahahaha dh amik no ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Sat 16 Jun - 13:19

dah bole start mesyuarat ke ahli2 majlis?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jimf on Sat 16 Jun - 13:30

faizal_bulat wrote:dah bole start mesyuarat ke ahli2 majlis?

salam tengahri..
harap maklung ahli majlis tertinggi akan mengadakan sidang tergempar tak lama lagi utk membincangkan kes ahli bermasalah. Butir2 seperti berikut :-

1. Nama ahli bermasalah - Dirahsiakan (until proven guilty)
2. Kes - Dipercayai menyondol dgn bontot moto menyebabkan seorg ahli lain jatuh terbongkar dgn moto
3. Tarikh kejadian - kul 3 pagi mlm tts

Tertuduh diminta menyerahkan surat tunjuk sebab mengapa beliau tidak bersalah. Majlis tertinggi akan melantik kumpulan pertuduhan (hakim, pendakwa dan juri) jika kes harus dibicarakan pada tarikh yg akan ditetapkan.

Sekian harap maklong..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Sat 16 Jun - 13:59

It wasnt me hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Fiq ReeZ on Sat 16 Jun - 14:29

tu dia...ni da jadi kes polis ni...kena antor interpol ni

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Raziskov on Sat 16 Jun - 15:20

Ahhak...aku tak kira jal...ko tetap salah sbb gostan motor tanpa memeriksa belakang...kan dah sondol XJ6 tu...aku nak rujuk ko ke satu lagi porem yg mahkamah tu..biar dirang jatuhkan hukuman sula pada ko..ahhakkk.....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Sat 16 Jun - 15:29

Aku xrela nyah

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by jani on Sat 16 Jun - 15:50

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:dah bole start mesyuarat ke ahli2 majlis?

salam tengahri..
harap maklung ahli majlis tertinggi akan mengadakan sidang tergempar tak lama lagi utk membincangkan kes ahli bermasalah. Butir2 seperti berikut :-

1. Nama ahli bermasalah - Dirahsiakan (until proven guilty)
2. Kes - Dipercayai menyondol dgn bontot moto menyebabkan seorg ahli lain jatuh terbongkar dgn moto
3. Tarikh kejadian - kul 3 pagi mlm tts

Tertuduh diminta menyerahkan surat tunjuk sebab mengapa beliau tidak bersalah. Majlis tertinggi akan melantik kumpulan pertuduhan (hakim, pendakwa dan juri) jika kes harus dibicarakan pada tarikh yg akan ditetapkan.

Sekian harap maklong..

ahli bermasalah? mcm penah baca je, tapi dimana ya.... scratch

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by faizal_bulat on Sun 17 Jun - 13:17

Diminta tertuduh membuat pengakuan terbuka sebelum ahli majlis tertinggi pulang dr ipoh..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 114 (11hb Jun 2012) - Jadi ke nk ride adventure?

Post by Sponsored content Today at 14:05


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum