BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by nawza on Fri 12 Feb - 16:07

jimf wrote:
Raziskov wrote:
kempunan aku ngan Tok sedeng nak testis eleben TTS melaka...kuciwa la.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

ajis...yang ini ke? perggg...patut laa kempunan nak test dgn gaban...nak lesing eleben dgn eleben rupanya...
tahniah bro...tak kisah kalu kena "melompat" nak naik tu...sikit punya hal... wa update nama dlm list hatyai ok...

[You must be registered and logged in to see this link.]

TAHNIAHHH....jis...melotup-lotup...! mmg best laaa moto tue...nanti jgn lupe bwk maso tts kek d'nangko...yoo den nak shoot gambo...
Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Fri 12 Feb - 16:07

tukang tokok nasi tambah dah masukkkk..... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Fri 12 Feb - 16:14

farislan wrote:YB Jimf..agak2 le kalu kito minto nego harga givi box tu sajo owner tu nak tak?

chelan minta aje kat ajis tu... givibox tu bukan dia pakai pun...poi ride dio x bawa baju hujan pun....rainrider laa katakan... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by qiss on Fri 12 Feb - 16:28

fuiyooo......avatar uncle2 kalian...hebat... Twisted Evil Twisted Evil ...mem xnampak ke ?? ikkiikii

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Raziskov on Fri 12 Feb - 16:42

qiss wrote:fuiyooo......avatar uncle2 kalian...hebat... Twisted Evil Twisted Evil ...mem xnampak ke ?? ikkiikii

qiss,
dirang yg gambo ganaz2 tu mintak tolong ADMIN blok nama mem2 dirang... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Guest on Fri 12 Feb - 16:49

jimf wrote:
farislan wrote:YB Jimf..agak2 le kalu kito minto nego harga givi box tu sajo owner tu nak tak?

chelan minta aje kat ajis tu... givibox tu bukan dia pakai pun...poi ride dio x bawa baju hujan pun....rainrider laa katakan... Very Happy

Ajis..tul gak cakap YB Jimf tu...givi box tu kasi nego dokek den le...raso2nya bilo pasang givi box tu..ejos motot den mungkin x lotup2 laie...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by ariff908 on Fri 12 Feb - 16:51

afaris06 wrote:calin2 fie, ariff n kwn2 yg sewaktu dgn nye....
mlm ni pg tts???

aku balik kg la bro aparis mlm ni...tak dapek nak join....kot ade yg balik chenderong balai, kg gajah, teluk intan, bota, dan kawsan2 yg sewaktu dgnnya...dijemput dtg ke majlis perkahwinan anak akak aku kg. Jawa, kg. Gajah Perak....just sebelum pulau tiga. Majlis pada hari ahad 14hb Feb 2010...jam 11.30-4 ptg...

sekian...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Raziskov on Fri 12 Feb - 16:55

farislan wrote:

Ajis..tul gak cakap YB Jimf tu...givi box tu kasi nego dokek den le...raso2nya bilo pasang givi box tu..ejos motot den mungkin x lotup2 laie...

Lambat la che lan ckp..ade rider dari penang tapi dok SP pakai zx-9 dah booking..siap dah bank-inkan donpayment RM2.5K..saya cakap tak masuk givi box tu ngan zx-9 tapi dia nak jugak... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Fri 12 Feb - 16:58

qiss wrote:fuiyooo......avatar uncle2 kalian...hebat... Twisted Evil Twisted Evil ...mem xnampak ke ?? ikkiikii

apa laaa ko ni qiss.... avatar tu gambor mem uncle2 tu laaa.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by hailmey on Fri 12 Feb - 17:00

Salam 1 Malaysia,


Happy Chinese New Year
Gong Xi Fa Chai


Terima kasih.

hailmey

Posts : 52
Join date : 29/01/2010
Location : Shah Alam

View user profile http://hailmeytv.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Fri 12 Feb - 17:01

ariff908 wrote:

aku balik kg la bro aparis mlm ni...tak dapek nak join....kot ade yg balik chenderong balai, kg gajah, teluk intan, bota, dan kawsan2 yg sewaktu dgnnya...dijemput dtg ke majlis perkahwinan anak akak aku kg. Jawa, kg. Gajah Perak....just sebelum pulau tiga. Majlis pada hari ahad 14hb Feb 2010...jam 11.30-4 ptg...

sori laa bang... maaf tak leh hadir.. 14hb tu nak celebrate valentine kat tmn tasik tepen.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by mat zzr on Fri 12 Feb - 17:20

jimf wrote:
ariff908 wrote:

aku balik kg la bro aparis mlm ni...tak dapek nak join....kot ade yg balik chenderong balai, kg gajah, teluk intan, bota, dan kawsan2 yg sewaktu dgnnya...dijemput dtg ke majlis perkahwinan anak akak aku kg. Jawa, kg. Gajah Perak....just sebelum pulau tiga. Majlis pada hari ahad 14hb Feb 2010...jam 11.30-4 ptg...

sori laa bang... maaf tak leh hadir.. 14hb tu nak celebrate valentine kat tmn tasik tepen.... Razz

JimF..kau pun pi tasik tepen tgk pondan dgn che lan?....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by mat zzr on Fri 12 Feb - 17:22

kepada kawan kawan yg nak balik kpg...pandu berhati hati...aku pun nak gerak ke Parit Buntaq jam 7pm....mendapat lah aku bergasak dgn terafik jem kat PLUS hiway nanti...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Guest on Fri 12 Feb - 17:26

jimf wrote:
ariff908 wrote:

aku balik kg la bro aparis mlm ni...tak dapek nak join....kot ade yg balik chenderong balai, kg gajah, teluk intan, bota, dan kawsan2 yg sewaktu dgnnya...dijemput dtg ke majlis perkahwinan anak akak aku kg. Jawa, kg. Gajah Perak....just sebelum pulau tiga. Majlis pada hari ahad 14hb Feb 2010...jam 11.30-4 ptg...

sori laa bang... maaf tak leh hadir.. 14hb tu nak celebrate valentine kat tmn tasik tepen.... Razz

Aiii...nak celebrate ngan skendel2 lamo yg dok meniaga kat tmn tasek tepen ko?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Guest on Fri 12 Feb - 17:28

mat zzr wrote:
jimf wrote:
ariff908 wrote:

aku balik kg la bro aparis mlm ni...tak dapek nak join....kot ade yg balik chenderong balai, kg gajah, teluk intan, bota, dan kawsan2 yg sewaktu dgnnya...dijemput dtg ke majlis perkahwinan anak akak aku kg. Jawa, kg. Gajah Perak....just sebelum pulau tiga. Majlis pada hari ahad 14hb Feb 2010...jam 11.30-4 ptg...

sori laa bang... maaf tak leh hadir.. 14hb tu nak celebrate valentine kat tmn tasik tepen.... Razz

JimF..kau pun pi tasik tepen tgk pondan dgn che lan?....

Mat ZZR..memey botul den nak tngk je pondan dokek situ tpi YB Jimf den x tau le apo dio nak buek?

Nota : Fulamak nombor pos den samo ngan nombor motot sifu le


Last edited by farislan on Fri 12 Feb - 17:30; edited 1 time in total

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by mat zzr on Fri 12 Feb - 17:29

Aiii...nak celebrate ngan skendel2 lamo yg dok meniaga kat tmn tasek tepen ko?

masih boleh meniaga ke kat tasik tepen tu...kalau free aku pun nak tengok... Cool

tengok aje....tak join pun.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by mat zzr on Fri 12 Feb - 17:29

OK adios...aku gerak dulu..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Fri 12 Feb - 17:50

chelan....den dating betul punyo...
pondan tu eden kasi surbey...pasal ramai member yg booking...
kamalia aje dah booking 3... ni yg poning ni...takut x cukup stok kat chow kit...depa balik cuti CNY

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Guest on Fri 12 Feb - 17:57

jimf wrote:chelan....den dating betul punyo...
pondan tu eden kasi service...pasal ramai member yg booking...
kamalia aje dah booking 3... ni yg poning ni...takut x cukup stok kat chow kit...depa balik cuti CNY

Iyo ko YB Jimf...pondan pun kono service dulu ko seblm nak guno?....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by adambikers on Fri 12 Feb - 18:22

selamat tahun baru cina buat member2 zzrianz yg berbangsa cina seperti andrew, john, liew, liam, keong dan lain2 (tak ingat sangat nama, sebab duk panggil nama ikut nick name)

kung hei! kung hei!..
gong xi! gong xi!..

kalau nak kampaiiiiiii tu ingat2 la kami disini drunken

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by ariff908 on Fri 12 Feb - 18:25

jimf wrote:

sori laa bang... maaf tak leh hadir.. 14hb tu nak celebrate valentine kat tmn tasik tepen.... Razz
fuh lama tul tak g tasik tepen..terkonang2 kena kejar ngan pondan masa fly dr asrama dulu...ngeri siot..silap ngorat.inagtkan awek rupanya dia tanya nak service ke tak...bila ckp tak nak dia kejar plak...isk samseng betul pondan2 kat situ...

ko g dating ngan pondan tu ke bang?jaga..jaga...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jefnoka1 on Fri 12 Feb - 18:47

perghhh pengsan nak baco dari v lopeh.... montang2 dag hapgred memasing laju jo Sad

mlm ni ado TTS ko?

mcm menarik jo tts ni Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by adambikers on Fri 12 Feb - 18:54

tts ada malam ni bang long..
setakat ni yg tak konpom pegi bang long sorang jee, yg lain sume dah konpom nak toron Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jefnoka1 on Fri 12 Feb - 19:01

adambikers wrote:tts ada malam ni bang long..
setakat ni yg tak konpom pegi bang long sorang jee, yg lain sume dah konpom nak toron Razz
ko toron ko dam?
kalo toron den kompom...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by adambikers on Fri 12 Feb - 19:07

toron tts kat kelantan daa..
malam ni bertolak balik.. ngeee Very Happy

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Sponsored content Today at 16:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum