BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by cak_onn on Wed 17 Feb - 16:59

Adik Kecil Wrote:
baiklah abang nawza


eheheheh sopannya...anak sapa la ni...

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 17:01

bapa saya nama ahmad abang cak onn...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by cak_onn on Wed 17 Feb - 17:05

oooooo.......ahmad tinggal mane?

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 17:07

bapa saya tinggal di krabi thailand...saya tgk dalam ruangan ride ada orang nak ke ko lanta....dekat dah la tu

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Wed 17 Feb - 17:11

banyak tul soklan polis pencen abg onn ni hehehe...
agaknya PM dah berderet laaa tu

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by cak_onn on Wed 17 Feb - 17:14

horey kita belaja ckp thailand lak.......
nanku kap masuk kot pintu keluaq kot tingkap

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Wed 17 Feb - 17:14

Adik Kecil wrote:bapa saya tinggal di krabi thailand...saya tgk dalam ruangan ride ada orang nak ke ko lanta....dekat dah la tu

haaaa elok sangat laa tu....bole tolong tunjuk jalan....hehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 17:18

abang jimf tumpang tanya ada orang pm saya ajak minum dekat amjal..boleh percaya ke?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by fie on Wed 17 Feb - 17:19

welcam adik kecil...
huhuhu

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by cak_onn on Wed 17 Feb - 17:20

hahaha.... sapekah gerangan yang PM tu ye dik?kak wawa ke

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Wed 17 Feb - 17:22

Adik Kecil wrote:abang jimf tumpang tanya ada orang pm saya ajak minum dekat amjal..boleh percaya ke?

hehe...mmg bole percaya laa tu...
adik pegi laa sana...ramai abg2 zzrian ada ptg ni...
yg kecik ada, kurus ada, temban comel pun ada....
adik kecil pilih laa nak duk sebelah sapa....
kalu tak tau amjal kat mana, abg cak onn leh tunjukkan...dia mmg baek hati...ada tocang lagi seksi..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 17:22

hi doc fie....saya ada tanya tentang heart beat monitor yang lilit kat badan pakai batteri dalam ruangan barangan untuk dijual...doc fie ada ka?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by azamreeves on Wed 17 Feb - 17:25

kekek.
adik kecil bolehla tunjuk jalan ke krabi.lama sangat tak ururt badan nih.hehehe

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by cak_onn on Wed 17 Feb - 17:26

Jimf wrote:
hehe...mmg bole percaya laa tu...
adik pegi laa sana...ramai abg2 zzrian ada ptg ni...
yg kecik ada, kurus ada, temban comel pun ada....
adik kecil pilih laa nak duk sebelah sapa....
kalu tak tau amjal kat mana, abg cak onn leh tunjukkan...dia mmg baek hati...ada tocang lagi seksi..

hampeh ko jimf rugi la aku balik awal ke port klang hari ni kalu tak boleh beramas mesra ngan adik kecil...

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 17:28

saya tau amjal kat mana...hari hari lalu situ....patut la kadang kadang ada nampak banyak zzr parking atas divider kat situ

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by cak_onn on Wed 17 Feb - 17:29

Azamreeves Wrote:
kekek.
adik kecil bolehla tunjuk jalan ke krabi.lama sangat tak ururt badan nih.hehehe


Ko Pegi la Ke Amjal ptg ni boleh suruh adik kecil urut...

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 17:31

nak balik try lalu amjal.....siapa selalu ada dekat situ?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 17:33

oklah abang cak onn..saya nak balik ni...

bye

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by gilababan on Wed 17 Feb - 17:34

Woit... pantang ada peluang korang ni ek... laju jo ngorat nak bujang org... isk... abesla fofuleriti akak lia ngan tok tobilang tu tak lama g... keh keh keh... Razz
Kocik, porem ni byk sembang merapu, ko jgn amik ati n layan sgt bangko2 kek sini... sumer ni byk bahaso tersirat jo... kekekekeke...

p/s: Mana tkg lock ni ek...? 1 hari sonyap..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by cak_onn on Wed 17 Feb - 17:34

bye adik kecil abg pong nak blik suruh org umah urut Awwwww....

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by fie on Wed 17 Feb - 17:48

Adik Kecil wrote:hi doc fie....saya ada tanya tentang heart beat monitor yang lilit kat badan pakai batteri dalam ruangan barangan untuk dijual...doc fie ada ka?
ade, adik nak ke yg stok byk sekarang ni. boleh lilit dari atas kepala sampai ke kaki..acurate lagi tau..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Wed 17 Feb - 17:49

cak_onn wrote:bye adik kecil abg pong nak blik suruh org umah urut Awwwww....

urut tocang ke bang?... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by jimf on Wed 17 Feb - 17:51

fie wrote:ade, adik nak ke yg stok byk sekarang ni. boleh lilit dari atas kepala sampai ke kaki..acurate lagi tau..

nakal jugak doc ni yee.... 5.30 dah...tak balik ambik bini keee?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by fie on Wed 17 Feb - 17:54

jimf wrote:
fie wrote:ade, adik nak ke yg stok byk sekarang ni. boleh lilit dari atas kepala sampai ke kaki..acurate lagi tau..

nakal jugak doc ni yee.... 5.30 dah...tak balik ambik bini keee?... Razz
huhuu gurau je.. nak gerak dh nie.. ujan sederhana lebat nie...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Adik Kecil on Wed 17 Feb - 18:05

hujan

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BORAK V10 - 11 FEB 2010 - HAPPY CHINESE NEW YEAR..ade sot ride tak?

Post by Sponsored content Today at 19:32


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum