Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by mat zzr on Tue 15 May - 11:52

ok...roti sardin taruk ayam sekor utk tuan jimf....semalam balik dari kedai kangkang...cadangnya nak tampal tayar dari dalam...kesudahannya brek pad dgn servis caliper pun kena buat....dekat 2 rat terbang gak...moto dah tip top...rasa nak pi ride lagi ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by Vistana1 on Tue 15 May - 11:59

Salam Semua...

Teman dan adik teman nak bawak bini masing2 pergi Koh Samui pada 7 June - 9 June 2012. Estimate belanja - RM 200 bilik untuk 3 hari dua malam, minyak motor dari sempadan rm 200 minyak siam dan rm 100 minyak malaysia. Makan kira laa rm 50 sehari. ( 3 x rm 50 = rm 150 )

Lain tu kira laaa buat shopping....teman ajak ni kalau ada kawan2 nak ikut...pelan asal kami pergi 2 biji motor aje....kalau kawan2 nak join...x kisah.....Koh Samui bukan teman punya...jom laaaa....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by faizal_bulat on Tue 15 May - 12:35

Koh samui brapa jauh dr bkt kayu hitam vis?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by jani on Tue 15 May - 13:39

salam FZi power......

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 15 May - 13:44

Vistana1 wrote:Salam Semua...

Teman dan adik teman nak bawak bini masing2 pergi Koh Samui pada 7 June - 9 June 2012. Estimate belanja - RM 200 bilik untuk 3 hari dua malam, minyak motor dari sempadan rm 200 minyak siam dan rm 100 minyak malaysia. Makan kira laa rm 50 sehari. ( 3 x rm 50 = rm 150 )

Lain tu kira laaa buat shopping....teman ajak ni kalau ada kawan2 nak ikut...pelan asal kami pergi 2 biji motor aje....kalau kawan2 nak join...x kisah.....Koh Samui bukan teman punya...jom laaaa....

adeh........ nape la up ride ni.... pucuk dicita ulam mendatang.... nak kono menabung duit poket la dari sekarang.....untung-2 dapek juin...AMIN.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by jimf on Tue 15 May - 14:19

ZAM@GHIMEHV wrote:
Vistana1 wrote:Salam Semua...

Teman dan adik teman nak bawak bini masing2 pergi Koh Samui pada 7 June - 9 June 2012. Estimate belanja - RM 200 bilik untuk 3 hari dua malam, minyak motor dari sempadan rm 200 minyak siam dan rm 100 minyak malaysia. Makan kira laa rm 50 sehari. ( 3 x rm 50 = rm 150 )

Lain tu kira laaa buat shopping....teman ajak ni kalau ada kawan2 nak ikut...pelan asal kami pergi 2 biji motor aje....kalau kawan2 nak join...x kisah.....Koh Samui bukan teman punya...jom laaaa....

adeh........ nape la up ride ni.... pucuk dicita ulam mendatang.... nak kono menabung duit poket la dari sekarang.....untung-2 dapek juin...AMIN.

alamak.... bulan jun ko...skrg pun dah mei..
ado 3 minggu lai... sempat ke kering boxer yg basah kt pangkor tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 15 May - 14:31

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
Vistana1 wrote:Salam Semua...

Teman dan adik teman nak bawak bini masing2 pergi Koh Samui pada 7 June - 9 June 2012. Estimate belanja - RM 200 bilik untuk 3 hari dua malam, minyak motor dari sempadan rm 200 minyak siam dan rm 100 minyak malaysia. Makan kira laa rm 50 sehari. ( 3 x rm 50 = rm 150 )

Lain tu kira laaa buat shopping....teman ajak ni kalau ada kawan2 nak ikut...pelan asal kami pergi 2 biji motor aje....kalau kawan2 nak join...x kisah.....Koh Samui bukan teman punya...jom laaaa....

adeh........ nape la up ride ni.... pucuk dicita ulam mendatang.... nak kono menabung duit poket la dari sekarang.....untung-2 dapek juin...AMIN.

alamak.... bulan jun ko...skrg pun dah mei..
ado 3 minggu lai... sempat ke kering boxer yg basah kt pangkor tu...

pakai underwear jo.... cepat sket kering..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by jimf on Tue 15 May - 14:57

FB... tolong tgk inbox.. ada posto

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by Raziskov on Tue 15 May - 15:33

Ohaiyo..
Video aksi2 pangkor yg berunsur hasutan dalam pembikinan...penat nak mengedit ayat2 lucah bebudak ni...siap nnt aku post kat sini...
(apsal la laptop sexitery boss aku ni slow giler...nasib baik owner dia laju dan best giler....sllurrpppp)

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by faizal_bulat on Tue 15 May - 16:08

Apasal la tube banyak down ni.. Tiap2 hari balik lambat bila aku nk upload dlm prntube ni

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by Raziskov on Tue 15 May - 16:41

Ok..dah siap..utk part 1...Very Happy

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by syd on Tue 15 May - 17:07

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia..

Terlebih dahulu Sya ucapkan berbanyak terima kasih kepada warga ZZRianz samada senior bangko mahupun yang muda belia kerana sudi memberi ruang kepada Sya dan NJ ikut serta dalam ride ke "Pangkor-Edisi: Gua Terjah Je Beb!" untuk kali ini.

Walaupun pada mulanya kami bercadang nak ngantor kalian ke Lumut jer, tapi dek tersedut banyak asap racun yg disembur oleh Bang Jimf dan Bang Ajis kat umah Bang Unos, maka kami layu dipangkuan mereka....

Alhamdulillah, walaupun kami rindukan anak2 (sbb dah mungkir janji hehe), walaupun berspenderkan boxer longgar, ber bra kan tempurung, berberus gigikan ranting buah anggur yg bergayut kat Chalet Pangkor Inn di sana, kami tetap berasa puas menjelajah Pangkor bersama ZZRianz.

Biarpun
hampir putus napas den berusaha menggerakkan mtor di atas bukit akibat terbayang 'amukan pochong' di tengah hutan Pangkor, Biarpun spec mato 30 hengget dicuri enggang di pulau snorkling, Biarpun hanya ada 20 hengget nak beli sotong kering, fridge magnet dan kerepek nangka....

Namun, segala peristiwa haru tersebut bertukar menjadi kenangan termanis pernah kami rasai sepanjang ride bersama ZZRianz.

Terima Kasih semua... Terima Kasih ZZRianz..

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by jimf on Tue 15 May - 17:21

mantap laa ajis..
ni part 1 of 5 ke part 1 f the only one? ... Razz

koner ijok, sya jadi bahan lagi... kakakaka
popular tul sya dlm ride ni, asyik jd bahan aje...ngalah artis kekekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by syd on Tue 15 May - 17:23

hishh.. x boleh la bang jimf. x sedia koner2 pagi tu. Blur lagi, baik bagi diorg lepas dlu. hehehhe

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by jimf on Tue 15 May - 17:24

syd wrote:hishh.. x boleh la bang jimf. x sedia koner2 pagi tu. Blur lagi, baik bagi diorg lepas dlu. hehehhe

eden yg post, ajis jugak yg disebut nyaa...
nyampahhh tul..
hi ony.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by syd on Tue 15 May - 17:27

dah tukar laaaaa... kihkihkihhh

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by jimf on Tue 15 May - 17:42

syd wrote:dah tukar laaaaa... kihkihkihhh

hehee...sib baik geng liverpool.... bounce

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by Vistana1 on Tue 15 May - 18:09

faizal_bulat wrote:Koh samui brapa jauh dr bkt kayu hitam vis?

450 km dari sempadan....balik hari pun sempat....cuma lama sebab tunggu ferry...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by faizal_bulat on Tue 15 May - 18:43

fuh... bole tahan gak.... 450km lbih kurang 4 jam pjalanan....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by Raziskov on Tue 15 May - 18:45

faizal_bulat wrote:fuh... bole tahan gak.... 450km lbih kurang 4 jam pjalanan....

tapi kalau jjr ko yg ajis dah ejaskan tepet tu 2 jam jer jal... Laughing

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by mat zzr on Tue 15 May - 19:20

Raziskov wrote:
faizal_bulat wrote:fuh... bole tahan gak.... 450km lbih kurang 4 jam pjalanan....

tapi kalau jjr ko yg ajis dah ejaskan tepet tu 2 jam jer jal... Laughing

sekian

dalam diam diam ajis dah nuntut ilmu ejas teppet...bila tu..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by faizal_bulat on Tue 15 May - 19:52

dlm feri kot...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by jimf on Tue 15 May - 21:23

sempat ko? den nengok beratur murid.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by adambikers on Tue 15 May - 21:23

nomo satu!! cheers

ni baru bgn tido dari ride pangkor.. penat betul

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by mat zzr on Tue 15 May - 22:54

jimf wrote:sempat ko? den nengok beratur murid.... Very Happy

tanya lah appaaarriisss...dia tu kan sangat tekun belajar...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 112: BILA NEXT RIDE NI WOOIII???????... (14/5/12)..

Post by Sponsored content Today at 20:15


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum