Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by jani on Sat 5 May - 23:02

hahaha..kudud berak tak cebok....

pakai kertas tisu tandas pun boleh......

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by jani on Sat 5 May - 23:09

farislan wrote:Salam lwt ptg...sdapnya main pakai buff ni..

main apa sedap pakai buff ni che lan... scratch

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by Wan@Blakepare on Sun 6 May - 1:19

Nak try gak lah main sambil pakai buff. drunken

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by faizal_bulat on Sun 6 May - 9:44

kudud wrote:nak tanya skit la..

situasinya ceni - cuaca tangahari 44darjah celcius, pehtu tetiba nak kena buang berak,bl nak basuh didapati air paip panas mcm baru masak tu.
soalan- blh ke kita gunakan teknik batu utk kerja2 pembersihan dubur?

ucapan timakasih bebyk didahulukan..

Len kali bwak tisu. Kasi basah dan lap. Hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by tenukz on Sun 6 May - 9:59

maaf ye. terpaksa masuk list kansel ride panngkor. terpaksa hibernate sampai tgh bulan depan kot....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by kudud on Sun 6 May - 16:41

faizal_bulat wrote:
kudud wrote:nak tanya skit la..

situasinya ceni - cuaca tangahari 44darjah celcius, pehtu tetiba nak kena buang berak,bl nak basuh didapati air paip panas mcm baru masak tu.
soalan- blh ke kita gunakan teknik batu utk kerja2 pembersihan dubur?

ucapan timakasih bebyk didahulukan..

Len kali bwak tisu. Kasi basah dan lap. Hehehe

timaksih adik ghimeh, mmg bernas..

(pertama kali spnjg perkenalan aku, tgk si FB ni siyes menjawat soklan Razz)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by faizal_bulat on Sun 6 May - 17:10

Aku ada pngalaman byk bab2 ni dud. Lg mudah ko bawak botol air coke yg 1.5l tu. Buat lubang kt tutup dia.. Cukup haul ko tekan je botol

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by tok wan on Sun 6 May - 22:50

tenukz wrote:maaf ye. terpaksa masuk list kansel ride panngkor. terpaksa hibernate sampai tgh bulan depan kot....
mano la letaknyo butang "like " nih??? scratch

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by ManCaL on Mon 7 May - 9:55

Salam..ride pangkor hampir nak tibo..ishhh ada list cencel ke..mejer tenukh cencel lr..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by faizal_bulat on Mon 7 May - 10:07

Muto nk gi serbis kamis ni kt kdai ann jom ajis

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by furqaan on Mon 7 May - 10:08

tenukz wrote:maaf ye. terpaksa masuk list kansel ride panngkor. terpaksa hibernate sampai tgh bulan depan kot....

tak ada teman sparing nie ...nak merempit ataih ayor ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by ManCaL on Mon 7 May - 10:14

faizal_bulat wrote:Muto nk gi serbis kamis ni kt kdai ann jom ajis

ajis je ko ajak aku yg dkt xajak hihi..pagi ptg nk g tu..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by jimf on Mon 7 May - 11:41

rumah ni dah tak berpenghuni ke?
ke semua dah poi pangkor?... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by mat zzr on Mon 7 May - 11:47

tengah servis moto utk ride pangko la...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by mat zzr on Mon 7 May - 11:47

aku dah siap apply cuti hari isnin 14 hb...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by faizal_bulat on Mon 7 May - 11:53

Aku nk pigi ptg la man

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 7 May - 11:56

kudud wrote:nak tanya skit la..

situasinya ceni - cuaca tangahari 44darjah celcius, pehtu tetiba nak kena buang berak,bl nak basuh didapati air paip panas mcm baru masak tu.
soalan- blh ke kita gunakan teknik batu utk kerja2 pembersihan dubur?

ucapan timakasih bebyk didahulukan..

klu pakai batu, karang bole melcur gak sbb batu bata pun panas , paling mudah, sblm berak gi beli ais kiub, pastu lepas berak sumbat ice ketol dlm lubang jubor, baru simbah pakai ayor so tak de la panas melampau lubang juburi tu...hehehe... pandangan ikhlas dari den....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by furqaan on Mon 7 May - 12:01

pandangan ikhlas hapa nie .. tue sumbat ketoi ais kat lubang juboq .. klau ais tue cair .. meleleh laaa .. pandai betoi ex SMVSP2 dua nie ... nyesal ;lak antau anak ngaji kat situ ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by ziex69 on Mon 7 May - 12:07

Kalo berak cirit pun bole guna cara sumbat ais ketol ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by Raziskov on Mon 7 May - 12:09

Department aku takbleh cuti...sape cuti dapat warning letter...
mcm gampang punya kompeni... Suspect Twisted Evil

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by furqaan on Mon 7 May - 12:14

kalau tak leh cuti apply laa leave... cuti dngn leave tak sama tau ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 7 May - 12:26

furqaan wrote:kalau tak leh cuti apply laa leave... cuti dngn leave tak sama tau ...

jangan ambik ati jis, org menopous mmg selalu mcm tu..... KY jelly dgn greese pun dia ingat benda yg sama, dia balun semacam jer...naya sapa yg kena..... bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 7 May - 12:29

Raziskov wrote:Department aku takbleh cuti...sape cuti dapat warning letter...
mcm gampang punya kompeni... Suspect Twisted Evil

sekian

Jis kalau MC pun kena warning letter jugak ker.... klu ko nak aku ader lagi stok MC gomen Kilinik Laki- Laki Jabatan Pesakit luar HKL ......hehehe anytime bro... bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by mat zzr on Mon 7 May - 13:51

Raziskov wrote:Department aku takbleh cuti...sape cuti dapat warning letter...
mcm gampang punya kompeni... Suspect Twisted Evil

sekian

ni mesti ada kes gila kuasa lah ni...aku esok sampai jumaat outstasi ke melaka...boleh makan seafood kat Umbai lagi...sabtu ahad ride pangkor...isnin cuti....selasa sampai jumaat oustasi ke melaka lagi...bila aku nak keje ni...?

ko nak join dept aku ke jis?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by Raziskov on Mon 7 May - 14:17

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:Department aku takbleh cuti...sape cuti dapat warning letter...
mcm gampang punya kompeni... Suspect Twisted Evil

sekian

ni mesti ada kes gila kuasa lah ni...aku esok sampai jumaat outstasi ke melaka...boleh makan seafood kat Umbai lagi...sabtu ahad ride pangkor...isnin cuti....selasa sampai jumaat oustasi ke melaka lagi...bila aku nak keje ni...?

ko nak join dept aku ke jis?

malas aku la..
boss deprtment ko lebih kurang poyo cilako mcm boss deptmrnt aku jer..
ada gak lenser hitam tu aku calar tulis "Redzman Wuz Ere" nnt..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 111: BILA NAK BAYAR DUIT PANGKOR WOIII????????... (2/5/12)..

Post by Sponsored content Today at 7:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum