As-salam semua & selamat sejahtera

View previous topic View next topic Go down

As-salam semua & selamat sejahtera

Post by superviper on Fri 27 Apr - 1:05

Baru je daftar. Nak ucap salam perkenalan kepada semua. Baru je jual Vulcan 500 tadi. Sekarang dok tengah cari yang baru. Hajat di hati Z750 (2nd ed) 2nd hand cukupla buat masa ni. Harap dapat tunjuk ajar dari SIFU2 & OTAI2 semua. Smile

superviper

Posts : 3
Join date : 27/04/2012
Location : Subang

View user profile

Back to top Go down

Re: As-salam semua & selamat sejahtera

Post by adambikers on Fri 27 Apr - 8:30

selamat datang superviper..

nama saya adam, selamat berkenalan..

Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: As-salam semua & selamat sejahtera

Post by Chef Bob on Fri 27 Apr - 9:54

welkome encik super viper

SELAMAT DATANG
mukadimah zzrianz...

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Raziskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: As-salam semua & selamat sejahtera

Post by ManCaL on Fri 27 Apr - 11:44

Salam..selamat berkenalan yo..wahh z750 tu..terbaekkkk

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: As-salam semua & selamat sejahtera

Post by jimf on Fri 27 Apr - 12:23

selamat datang ke taman skodeng zzrianz...
ada geng laaa mancal nti...
kami yg lain moto kecik aje.. saya pakai expai aje..

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: As-salam semua & selamat sejahtera

Post by Amm on Fri 27 Apr - 14:58

welkam super.....
jgn le mamalu,kalo ndak minum pegi la ke dapor......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: As-salam semua & selamat sejahtera

Post by jani on Fri 27 Apr - 17:21

salam perkenalan supebaper....
baru lepas jual bulkan 500 ye...toron la tts mlm ni... pirat
saya jani, dtg tts bila ada rumes org open table je... What a Face

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: As-salam semua & selamat sejahtera

Post by Sponsored content Today at 4:22


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum