Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Mon 23 Apr - 17:09

afaris06 wrote:
mat zzr wrote:
afaris06 wrote:dia x leh tahan sbb korang sume laju2 dh skrg...asyik kene tinggal je..especially dgn tuan lama moto dia...hehehe

tuan lama dah pakai 4 dapor...mana mau bawak pelan pelan...asyik merembat 220kmh saja...
tu pon temporary je...aku dgr dia dh pegi chear mggu lps...booking k1600gt...dh bayar donpayment...

dah dapat lah tu kot bunus 13 bulan gaji...tahniah jimf...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 23 Apr - 17:11

semalam Jimf dah layan pangkor moto baru...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:11

mat zzr wrote:
afaris06 wrote:
mat zzr wrote:
afaris06 wrote:dia x leh tahan sbb korang sume laju2 dh skrg...asyik kene tinggal je..especially dgn tuan lama moto dia...hehehe

tuan lama dah pakai 4 dapor...mana mau bawak pelan pelan...asyik merembat 220kmh saja...
tu pon temporary je...aku dgr dia dh pegi chear mggu lps...booking k1600gt...dh bayar donpayment...

dah dapat lah tu kot bunus 13 bulan gaji...tahniah jimf...
bkn stakat bonus je...siap naik pangkat jd senior manager kat selekom...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:14

Amm wrote:semalam Jimf dah layan pangkor moto baru...
iye ke amm...pergh...cfrm lps nih dia dh main patalung n phuket je...sbb moto tu x leh jln dkt2...x abis masuk gear dh spi...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 23 Apr - 17:14

woiiittt apasal tetiba petik namo den ni?
nak kena kitaiiiiii ko semuo ni???

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 23 Apr - 17:15

lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 23 Apr - 17:16

Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC

alaaaaaa kalu rajin mai laa amjal petang ni...ada berani?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:17

jimf wrote:woiiittt apasal tetiba petik namo den ni?
nak kena kitaiiiiii ko semuo ni???

sah la...mmg btl cakap ko amm...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Mon 23 Apr - 17:17

jimf wrote:woiiittt apasal tetiba petik namo den ni?
nak kena kitaiiiiii ko semuo ni???

alamak CEO dah sound....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 23 Apr - 17:18

mat zzr wrote:
jimf wrote:woiiittt apasal tetiba petik namo den ni?
nak kena kitaiiiiii ko semuo ni???

alamak CEO dah sound....

jom laaa amjal... den lum belanja ko roti sardin lai..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Mon 23 Apr - 17:18

afaris06 wrote:
mat zzr wrote:
afaris06 wrote:
mat zzr wrote:
afaris06 wrote:dia x leh tahan sbb korang sume laju2 dh skrg...asyik kene tinggal je..especially dgn tuan lama moto dia...hehehe

tuan lama dah pakai 4 dapor...mana mau bawak pelan pelan...asyik merembat 220kmh saja...
tu pon temporary je...aku dgr dia dh pegi chear mggu lps...booking k1600gt...dh bayar donpayment...

dah dapat lah tu kot bunus 13 bulan gaji...tahniah jimf...
bkn stakat bonus je...siap naik pangkat jd senior manager kat selekom...

bukan ke dia naik pangkat jadi CEO...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:18

Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC
den jd solo rider la...sbb moto reput...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Mon 23 Apr - 17:19

Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC

XTM 200 pun tak mampu....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:20

mat zzr wrote:
afaris06 wrote:
mat zzr wrote:
afaris06 wrote:
mat zzr wrote:
afaris06 wrote:dia x leh tahan sbb korang sume laju2 dh skrg...asyik kene tinggal je..especially dgn tuan lama moto dia...hehehe

tuan lama dah pakai 4 dapor...mana mau bawak pelan pelan...asyik merembat 220kmh saja...
tu pon temporary je...aku dgr dia dh pegi chear mggu lps...booking k1600gt...dh bayar donpayment...

dah dapat lah tu kot bunus 13 bulan gaji...tahniah jimf...
bkn stakat bonus je...siap naik pangkat jd senior manager kat selekom...

bukan ke dia naik pangkat jadi CEO...
agak2 la mat zzr...ceo selekom sume org tau sapa...tp klu senior GM...maybe...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Mon 23 Apr - 17:20

afaris06 wrote:
Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC
den jd solo rider la...sbb moto reput...

moto ku bukan setakat reput...tebuan tanah pun buat sarang....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:22

ado sapa2 pg amjal ke ptg nih?? den dh sangap dok opis nih....

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 23 Apr - 17:22

jimf wrote:
Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC

alaaaaaa kalu rajin mai laa amjal petang ni...ada berani?

aku pukul 6.22 petang dah atas poghut la.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:24

Amm wrote:
jimf wrote:
Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC

alaaaaaa kalu rajin mai laa amjal petang ni...ada berani?

aku pukul 6.22 petang dah atas poghut la.....
atas poghut sapo amm?? lain mcm bunyi eh nih....

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 23 Apr - 17:24

mat zzr wrote:
afaris06 wrote:
Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC
den jd solo rider la...sbb moto reput...

moto ku bukan setakat reput...tebuan tanah pun buat sarang....

kakaakaka...aparis...matzzr kutuk ko....aku baru nk cakap lebah, dia dah cakap tebuan tanah... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Amm on Mon 23 Apr - 17:25

aparis, diam diam la.....nanti dengo di set monopus...kecoh.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by jimf on Mon 23 Apr - 17:27

amjal jomm...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:27

jimf wrote:
mat zzr wrote:
afaris06 wrote:
Amm wrote:lepas ni aku malas nak ride ngan jimf....mat zzr boleh la join jimf sebab dah beli XTM 1500 CC
den jd solo rider la...sbb moto reput...

moto ku bukan setakat reput...tebuan tanah pun buat sarang....

kakaakaka...aparis...matzzr kutuk ko....aku baru nk cakap lebah, dia dah cakap tebuan tanah... Razz
tau aku tu jimf...mentang2 dia dh hupgred xtm1500...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Mon 23 Apr - 17:27

Amm wrote:mat zzr, diam diam la.....nanti dengo di set monopus...kecoh.... Smile

aku tengah diam lah ni amm...ko tak dengar ke?..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by afaris06 on Mon 23 Apr - 17:28

sahabt2....marila kita bersama2 meng amjal kan diri di petnag yang berbahagia ni....

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by mat zzr on Mon 23 Apr - 17:28

jimf wrote:amjal jomm...

ko siyes ke ni..kalau siyes aku toron...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 110 - Sambung borak on Ride Pangkor (18/4/2012)

Post by Sponsored content Today at 9:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum