Futsal Lagi ..

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by tok wan on Fri 4 May - 10:15

dah call ado lg kul 12am... jadi ko dok ni??? cepat la nok booking ni..

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by kamalia on Fri 4 May - 10:52

furqaan wrote:perrh main Tapak kaki Sal pukol 2pagi ... teman main gak tapi awal sikit jer ...

footage la makneng ni..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by Raziskov on Fri 4 May - 10:53

Yg dah bagi kompomasi kompom dtg:

1- Tok Wan
2- Jimf
3- Ajis
4- Kamal
5- Jipjo
6- Amm
7- Kudid
8- NJ

Terserah pada pembooking nak book ke tak..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jimf on Fri 4 May - 11:04

8 org dah bole tu kot..
arip balik kpg
aparis kt kk
FB kat krabi
kudud still kat arab

ghimeh lum respon...rasa nya dtg kot
tenuk...mm ntah, kena standby kot
Bam poi taman negara..
eizu & fie lum respon..
blakepare pun lum respon..

sapo lai ahli tetap futsal??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 4 May - 11:12

takpo den bagi kompomasi datang main putsal... cukup dah 9 org...... kasi sebelah jer pakai golkeeper...yg sebelah lagi free flow score...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by kamalia on Fri 4 May - 11:42

ZAM@GHIMEHV wrote:takpo den bagi kompomasi datang main putsal... cukup dah 9 org...... kasi sebelah jer pakai golkeeper...yg sebelah lagi free flow score...

ride ke JB RV 7 pagi woi..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by tok wan on Fri 4 May - 11:47

dah booking malam ni... kul 12am...RM120

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jimf on Fri 4 May - 11:53

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:takpo den bagi kompomasi datang main putsal... cukup dah 9 org...... kasi sebelah jer pakai golkeeper...yg sebelah lagi free flow score...

ride ke JB RV 7 pagi woi..

tok wan dah kompom tu... kalu x muncul mlm ni, kansel ride 1000 koners.. Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 4 May - 12:01

woittt... jadi ker ride JB nih... awat tak habaq awai-awai chekk......takpa abg rela... bini abg pun teruja nak pegi Johor Premium Outlet tu...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jimf on Fri 4 May - 12:05

ZAM@GHIMEHV wrote:woittt... jadi ker ride JB nih... awat tak habaq awai-awai chekk......takpa abg rela... bini abg pun teruja nak pegi Johor Premium Outlet tu...

korang nk tido sana ke balik hari?
set laaa bulan depan... teringin gak nk polow...
nak tgk singapore... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by kamalia on Fri 4 May - 12:11

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:woittt... jadi ker ride JB nih... awat tak habaq awai-awai chekk......takpa abg rela... bini abg pun teruja nak pegi Johor Premium Outlet tu...

korang nk tido sana ke balik hari?
set laaa bulan depan... teringin gak nk polow...
nak tgk singapore... Razz

esok tak jadi la ride JB.
KB pun tak jadi.
ok, kita pospom lepas dpt KLE Laughing

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jimf on Fri 4 May - 12:20

esok ade ride KLE leeee.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by kamalia on Fri 4 May - 12:34

jimf wrote:esok ade ride KLE leeee.... Very Happy

esok kita pegi pagi la jimf.
ptg nak balik kampung.

ko jgn kecoh2 kat porem.. nanti sumer org tau

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jimf on Fri 4 May - 14:16

kamalia wrote:
jimf wrote:esok ade ride KLE leeee.... Very Happy

esok kita pegi pagi la jimf.
ptg nak balik kampung.

ko jgn kecoh2 kat porem.. nanti sumer org tau

ok xpe.. pagi lagi elok, murah rezeki..
x kisah laa mlm ni lik kul 3 pun..dlm kul 10 leh gi surbey..
usah risau..teman tak post kat forum pun...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 4 May - 15:41

patut arr aku boleh tak tahu esok ada ride KLE, rupanyer diorg tak post kat forum, ampes betul...

weeiii... abis tu cemana aku nak tau RV esok kul 10 tu kat mana...? mcm kat RNR Awan besar jer nih?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by kamalia on Mon 7 May - 14:33

KLE sudah kena rembat la.
yg tinggal SMT je.

mgu ni ada futsal tak?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jimf on Mon 7 May - 15:48

kamalia wrote:KLE sudah kena rembat la.
yg tinggal SMT je.

mgu ni ada futsal tak?

SMT? x pandang laaaa...org tu terus duduk kerusi buka harga DUKE....ngeri siottttt

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by Amm on Mon 7 May - 15:49

minggu ni putsal kat pangkor kuttt

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 7 May - 15:51

hehehe...gegel siot nengok Kamal selamber jer layan amoi tu recce rega dlm katalog motor........

errr.. Jimf, kamal, Ah Leng, apek jual motot kat Kapar ari tu pesan kat korang, lenkali dtg kedai dier bawak air mineral sendiri......buang karan ajo...den tolong sampaikan ajer...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by kamalia on Mon 7 May - 16:11

ZAM@GHIMEHV wrote:hehehe...gegel siot nengok Kamal selamber jer layan amoi tu recce rega dlm katalog motor........

errr.. Jimf, kamal, Ah Leng, apek jual motot kat Kapar ari tu pesan kat korang, lenkali dtg kedai dier bawak air mineral sendiri......buang karan ajo...den tolong sampaikan ajer...

ingatkan kedai last sekali ada sirap,
rupanya air liur je dia bagi. tu yg aku terus balik umah ..

tgk harga dlm katalog bukan kena caj pun hehee.. Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 7 May - 16:16

kamal... tokey kedai last ada pesan.... mau trade ini itu motot angkat mali itu geran sama test weekang dulu baru boleh kasi harga tepat nyer.....

ada paham ka? Sad





ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jimf on Mon 7 May - 16:39

saya tak bersalah bang... ni semua Ahleng yg suruh ..
tu pun suruh minum berdiri...mamak cendol tepi jalan pun ada kerusiiii tauuuu

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 7 May - 16:46

Aya... itu ahleng ada kenceng berdiri juga... kata itu tokey sama Aleng manyak ngam kamceng, selalu mabuk-mabuk sama... saluran process loan ada sampai 15 channell, haiya... macam astro la.....belakang mau CCRIS checking jugak....haiyaaaa......makan loti loo.......

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by Amm on Tue 8 May - 13:52

bam bump

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by jani on Tue 8 May - 17:23

sakit badan ari tu pun tak ilang lagi la.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Futsal Lagi ..

Post by Sponsored content Today at 4:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum