salam perkenalan otai2 sume....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Fri 16 Mar - 20:53

saya baru je amik sebijik zzr250 ni..baru nak belajo le katekan..tp xtaw pape tentang benda ni..so nak minta tolong otai2 tgkkan la moto ni..baru je lepas repair..rabak gak la 2k..tp pas terpaksa lek kg ngn moto..smpai sini da bising lek enjin..hope sape2 otai leh tlg tgkkan sblm kn ag ber rm++k lg nnti..

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by adambikers on Fri 16 Mar - 21:13

selamat dtg fiq, saya adam Wink

turun la tts malam ni kat sec 7 shah alam malam ni, nnt ramai la yang bole bagi pandangan utk moto awak ni..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Fri 16 Mar - 21:44

malam ni tak dpt nak join..hajat hati mmg la nak kenal dengan otai2 sme..tp keje..keje spital camni la abg oi...bl lagi ada tts???esok ada x??jgn la korang gelak ngn moto cabuk saya ni lak..hehehe

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by faizal_bulat on Fri 16 Mar - 22:15

tts stiap jumaat mlm sabtu beb... minggu dopan ada lg.. ko dok area mana?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Fri 16 Mar - 22:30

area pantai dalam ni je...xjauh pown...kalau de sape2 nak tlg tgkkan esok pown cantik gak la..tts ni sampai kul bape???

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by faizal_bulat on Fri 16 Mar - 23:41

tts smpai kul 3 pg kebiasaan nye...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sat 17 Mar - 8:49

de sesaper x rider otai kat area PJ???klu free mlm ni nak suh tlg tgkkan la

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by faizal_bulat on Sat 17 Mar - 10:07

bole la kontek nijuan....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sat 17 Mar - 10:32

xde no sesape pown ni..klu boleh tlg ye..ni no saya 0126610771

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by adambikers on Sat 17 Mar - 13:03

Area pantai dalam leh jumpa pahlawan mongolia.. Nama dia nijuan.. Dia duk pantai dalam gak.. Malam ni meh la minum kopi caduk secawan dua.. Cuba cari kt kontek page untuk no nijuan tu

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sun 18 Mar - 8:07

Thankz bro adam, bro nijuan n sya coz sudi dtg knl2..nnti klu ada lepak kat mn2 blh la roger..klu free bleh join skali..

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by ManCaL on Sun 18 Mar - 13:30

Salam Fiq Reez nama saya micheal tapi kwn2 kek seni panggil mancal je..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Amm on Sun 18 Mar - 14:32

salam fiq,saya farah,satu satunya oner kawasaki yg masih umur dalam belasan....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sun 18 Mar - 17:48

salam mancal,salam farah..sama cam moto la.moto muda oner pown muda gak la..hehehehe

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by adambikers on Sun 18 Mar - 19:49

Fiq ReeZ wrote:Thankz bro adam, bro nijuan n sya coz sudi dtg knl2..nnti klu ada lepak kat mn2 blh la roger..klu free bleh join skali..

tarahal geng Wink

sek kito jgn pecoh! nerakkkk belako!!! Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sun 18 Mar - 20:01

nerakkk xpo...jgn terakk sudo...hahaha...muto bereh doh..xdok doh bunyi..rasonyo sedak doh la..klu ore lain tera dok taw la..nok suruh kedai buat buleh pulok dio takut nak pegang..nak suruh terik rata jah pow.last2 g beli spana sdiri, buat dkt tpi federal, dekat LRT uni 2..br g test 2,3 laps n g amik kunci umoh,.(tggal kat tmpt kijo)...
sumak lemok sngoti arini...

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by faizal_bulat on Sun 18 Mar - 20:38

em masuk lagi sore pro pembangkang.... hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sun 18 Mar - 21:11

keje spital xleh jd pembangkang,...nnti kena bangkang kat tempat keje...haru biru lak..klu dalam forum boleh ag kot..hehehehe...
Cool

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by adambikers on Sun 18 Mar - 22:03

faizal_bulat wrote:em masuk lagi sore pro pembangkang.... hehehe

ko sorang je pembangkang.. saya bangkang!!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sun 18 Mar - 22:07

adambikers wrote:
faizal_bulat wrote:em masuk lagi sore pro pembangkang.... hehehe

ko sorang je pembangkang.. saya bangkang!!!!

sape lagi nak bangkang???jom vote ramai2..... Cool

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by faizal_bulat on Sun 18 Mar - 22:48

hahaha... manalah mejer tenuk ngan cikgu aleng ni.... xse bekap aku ko....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Sun 18 Mar - 23:31

pakat senyap jah sume...nok kenal pown payoh gini...dok sapa angin ag kot...

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Chef Bob on Mon 19 Mar - 10:27

welkome to the club Saudara fiq reez

macam biasalah mukadimah zzrianz...

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Fiq ReeZ on Mon 19 Mar - 10:58

tank Q chef bob..sy ni budak baru je dalam bidang permotoran ni..klu de slah silap tu mntak le tunjuk ajor sblm kena cop kuang ajo nnti..hehehe...pape pown inyaAllah klu free next week dapat le rapat umum ngn rider2 otai le.. cheers

Fiq ReeZ

Posts : 77
Join date : 16/03/2012
Age : 28
Location : petaling jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by smolixz on Tue 20 Mar - 10:51

hi Fiq ReeZ...

welcum2x... Very Happy

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan otai2 sume....

Post by Sponsored content Today at 5:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum