Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by StandardTapiPower on Thu 15 Mar - 12:08

Salam Pada semua ZZRianz..

Nama.. Ismail Dahlan
Panggilan di dlm/luar porem.. STP(standart tapi power/dlm porem)/mail/abg mail/
pak mail-di Pesbok (dlm n luar porem pun bleh)/ikut suka laa
Tmpt tinggal.. Putrajaya Presint 11K

facebook.com/ standardtapipower

Baru saja Pakai ZZR ni minta tunjuk ajar nasihat dari rakan2 yg dah lama pakai ZZR(OTAI)
baru nak berjinak jinak ngn 4stroke.. sblom ni pakai 2stroke jer.. tu pun RXZ 5speed je..

sekian terima kasih,

StandardTapiPower

Posts : 6
Join date : 15/03/2012
Location : Putrajaya Presint 11K

View user profile http://www.facebook.com/standardtapipower

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by Amm on Thu 15 Mar - 12:55

Welkam otai Mail.....
Jgn memalu,buat macam banglo sendiri.....kat sini semua muda belia...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by ali@kudid on Thu 15 Mar - 13:21

Salam pak mail..

Selamat berkenalan cheers

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by faizal_bulat on Thu 15 Mar - 13:33

hehehe... salam perkenalan... jemput2 la hadir ke TTS dan Amjal...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by smolixz on Thu 15 Mar - 14:33

Hi abg mail,

sini semua otai zzr la.... Very Happy
wah, dah pakai 4-stroke ye....
aku baru jek berjinak2x jugak dgn bidang permotoran nieee..... Very Happy

sama2x lah kita trouble shooting ye.... Very Happy

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by ManCaL on Thu 15 Mar - 15:32

Welcum pak mail semoga ceria bersama kami di zzrianz dan jgn lupa dtg TTS sesi ramas mesra bersama ZZRianz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by StandardTapiPower on Thu 15 Mar - 18:22

trima kasih semuaa... selalu TTS tu buat kat mana jam dan brapa lama..adakah sampai lebammm... hehehee..

StandardTapiPower

Posts : 6
Join date : 15/03/2012
Location : Putrajaya Presint 11K

View user profile http://www.facebook.com/standardtapipower

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by faizal_bulat on Thu 15 Mar - 20:22

TTS biasanya akan diumumkan oleh pengerusi majlis setiap hari jumaat jam 11mlm onwards di Shah Alam...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by jimf on Thu 15 Mar - 20:31

salam perkenalana Mail STP...
selamat datang ke taman skodeng zzrianz...
kalu nk tuntut ilmu bawa laa kacang ngan yin masa tts nti...
teh o ais xyah bawa..order aje kat sana..smpi lebam...
ramai otai zzr ket sano..ali, alip, kudud, kudid, mantoi..semua hebat2 belako..

eden dgn unkel matzzr aje yg menten expai dgn jaguh... wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by kudud on Fri 16 Mar - 11:40

salam, hai hai hai pak mail..
sy kudud, adik kpd kudid Razz , selamat berkenalan!! Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by adambikers on Sat 17 Mar - 13:06

Saya adam... Selamat bekenalan.. Pakai 4 stroke gak tapi errr ksr laaa...

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by Chef Bob on Mon 19 Mar - 10:04

SELAMAT DATANG Saudara STP

macam biasa mukadimah zzrianz...

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by afaris06 on Wed 21 Mar - 12:29

welkom 2 da club...bleh la kita jalan skali pg tts nnt...aku dok bangi...pki skuter modenas je...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by kamalia on Wed 21 Mar - 12:38

hi mael,
saya kamalia.. owg putajaya gak.. Laughing
P9B1

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 21 Mar - 15:47

HI Bang Mailllllllll........

nama saya rokiah.... tapi org panggil kat sini Zamalia.... satu-satu nyer bunga yang berbulu kaki lebat kat sini....ermmmm....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan kpd Rakan2 ZZRianz

Post by Sponsored content Today at 19:38


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum