Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 11:51

ket mano tts ni weiii...
kt anuar zain tu x berapa best laa...
kalu tmpt lamo bole laa jugak..
kalu ayor lambat kompom den poi beli ket sebeneleben ajo...

awal kul 9pm?...mmm den ambik adik tusyen pun kul 10.30pm
paling copek leh smpi pun kul 11.30pm...
x kisah laaaaa... kalu xdo org, den makan burger aje..
nasib moto reput camni laaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Raziskov on Fri 17 Feb - 12:13

OK..aktiviti ZZRianz minggu ni...

AKTIVITI : TTS
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM (tempat lama..)
TARIKH : 17 FEB 2012
TIME : 10:30 pm - 3:30 am (cepat sikit hari ni..)


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by ManCaL on Fri 17 Feb - 12:58

Raziskov wrote:OK..aktiviti ZZRianz minggu ni...

AKTIVITI : TTS
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM (tempat lama..)
TARIKH : 17 FEB 2012
TIME : 10:30 pm - 3:30 am (cepat sikit hari ni..)


sekian

horeyyy den paling suka tmp ni bak kata Mr.Apai sng nmpk moto dpn mata walaupun den xdak moto laie hehehe

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Apai on Fri 17 Feb - 15:05

10.30pm tu adalah mase yg biase bagi TTS tahun 2009...2010....kalau aku tak silap...mase tu aku sampai dlm kul 11 pun .....time tu dah ada ...Arwah Mahaguru, Adam.(jln kaki je dtg) Cik Lan..Mantoia..Ben10...dan ramai lagi la....kadang bang Long Jepp pun ada... study

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 15:26

Apai wrote:10.30pm tu adalah mase yg biase bagi TTS tahun 2009...2010....kalau aku tak silap...mase tu aku sampai dlm kul 11 pun .....time tu dah ada ...Arwah Mahaguru, Adam.(jln kaki je dtg) Cik Lan..Mantoia..Ben10...dan ramai lagi la....kadang bang Long Jepp pun ada... study

so? moral of the story??.. scratch cer citer...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by fie on Fri 17 Feb - 15:28

moh kiter....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by faizal_bulat on Fri 17 Feb - 15:30

ok jom....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by ariff908 on Fri 17 Feb - 17:28

fie..kita g saing nak mlm ni?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 17:35

ariff908 wrote:fie..kita g saing nak mlm ni?

kompom fie jadi lauk mlm ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by ManCaL on Fri 17 Feb - 17:39

jimf wrote:
ariff908 wrote:fie..kita g saing nak mlm ni?

kompom fie jadi lauk mlm ni.... Razz

silap2 jadi lauk ikan pekasam lenggong Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by ariff908 on Fri 17 Feb - 18:12

jimf wrote:
ariff908 wrote:fie..kita g saing nak mlm ni?

kompom fie jadi lauk mlm ni.... Razz

jom unkel kita battle saing

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by fie on Fri 17 Feb - 18:24

bukan lauk lg..mgg bekampung2 den kono..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by ali@kudid on Fri 17 Feb - 19:52

Tu la, dulu korg slalu kitai arip, skang ni arip plak nk kitai korang, hahaha..
Nasib aku xpnh kitai yg arip..kan arip kan.. Razz

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by adambikers on Fri 17 Feb - 20:32

Apai wrote:10.30pm tu adalah mase yg biase bagi TTS tahun 2009...2010....kalau aku tak silap...mase tu aku sampai dlm kul 11 pun .....time tu dah ada ...Arwah Mahaguru, Adam.(jln kaki je dtg) Cik Lan..Mantoia..Ben10...dan ramai lagi la....kadang bang Long Jepp pun ada... study

Suspect tau la aku takde moto besar cam korang Suspect

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 20:44

ali@kudid wrote:Tu la, dulu korg slalu kitai arip, skang ni arip plak nk kitai korang, hahaha..
Nasib aku xpnh kitai yg arip..kan arip kan.. Razz

ye ke tak pernah?
masa arip pakai 250 yg dia tertekan "kill" swtich kt simpang bukit beruntung tu ko kat mana?
tak silap den, maso tu ekau dah berkpg2 ket dopan kitai kitaorg...

notakaki : sojak den dlm alam pemotoran, mmg den tak pernah jumpo lai rider tokan "kill" switch maso ride... kompom leh masuk guineess book record ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 20:53

hujan renyai lagi td..
cuaca shah alam camno?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by ali@kudid on Fri 17 Feb - 20:57

jimf wrote:
ali@kudid wrote:Tu la, dulu korg slalu kitai arip, skang ni arip plak nk kitai korang, hahaha..
Nasib aku xpnh kitai yg arip..kan arip kan.. Razz

ye ke tak pernah?
masa arip pakai 250 yg dia tertekan "kill" swtich kt simpang bukit beruntung tu ko kat mana?
tak silap den, maso tu ekau dah berkpg2 ket dopan kitai kitaorg...

notakaki : sojak den dlm alam pemotoran, mmg den tak pernah jumpo lai rider tokan "kill" switch maso ride... kompom leh masuk guineess book record ni... Very Happy


Eer..banglong, ghaso2 eh srart den join zzrian ni aeip da pakai zseben la.. Very Happy

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by faizal_bulat on Fri 17 Feb - 21:10

ml ni tts kat mana?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 21:19

faizal_bulat wrote:ml ni tts kat mana?

bacooo laa kat announcement ataih tu...
lotih ajo awek admin tu buat..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 21:29

xdo geng nk gerak dari kajang ni...adooii
sesapo dari sini gerak dlm kul 11 ke 11.30pm leh kasi tau... hehe
kalu idak xpo laaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by faizal_bulat on Fri 17 Feb - 21:40

jimf wrote:xdo geng nk gerak dari kajang ni...adooii
sesapo dari sini gerak dlm kul 11 ke 11.30pm leh kasi tau... hehe
kalu idak xpo laaa

naik keto jom...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 21:41

teringin nak naik moto laaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by faizal_bulat on Fri 17 Feb - 21:49

jimf wrote:teringin nak naik moto laaa...

aku n pigi awal... klu nk saing bole la, bajet nk blik awal.. klu xdo geng aku nk nek keto jer...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Fri 17 Feb - 21:52

kalu awal mmg xleh laa
xpo la... insyallah jumpo sana

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Raziskov on Fri 17 Feb - 22:47

Shah Alam cuaco canteekkkkkk....
den kek ateh motor nak poie tts ni..
type pakai lidah jor ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Sponsored content Today at 16:14


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum