Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Mon 27 Feb - 18:22

mat zzr wrote:Hari ni tak sempat plak nak berforum...internet connection asyik down saja...hampagas tul....

patut laa eden rasa mcm cakap sorang aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jani on Mon 27 Feb - 20:19

salam...
den dah lamo cakap sorang2...


jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Wan@Blakepare on Tue 28 Feb - 3:44

Salam...Selesai sudah buat DIY LED Tail light.Cantik sebab nyalaan dot2nye jauh lebih terang dari nyalaan mentol.Ada sape2 yang nak DIY Tail Light?Sila PM,aku akan ajarkan.Nak wat signal intergrated atau biasa semua boleh.Aku punya biasa saje sebab nak kekalkan guna signal asing di atas sebab2 keselamatan.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Wan@Blakepare on Tue 28 Feb - 3:45

Tarikh Pangkor Ride mana2 pun Boleh aku Folo je.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Wan@Blakepare on Tue 28 Feb - 3:50

TTS minggu ni akan ada lagi 2 buah motor busat baru dalam group,yang cantik dan menawan milik member kita.So hadirkanlah diri anda ke TTS bagi memeriahkan lagi upacara view dan komentar.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by faizal_bulat on Tue 28 Feb - 6:39

tahniah wan....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by hairol21 on Tue 28 Feb - 7:31

waaa.......sape yang hupgred tu...member CELCOM kaa...tau ler bonus 10 bulan.. Razz

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by kamalia on Tue 28 Feb - 9:19

tekunci lagi ke ni?
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Amm on Tue 28 Feb - 9:29

Tahniah la kamal.....GS tu......Opppsssss

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Tue 28 Feb - 9:46

As salam...
syukuuurrrr kamal... bestnya tgk kawan berjaya
moga kita berjaya bersama2....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by kamalia on Tue 28 Feb - 9:47

Amm wrote:Tahniah la kamal.....GS tu......Opppsssss

Dato' Seri declare sikit je,
klu lebih, boleh hamek Ar Ti oppssss..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by fie on Tue 28 Feb - 11:05

wahh ade muto baru...siapa tu...
vrooom jom tts mlm.....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by kamalia on Tue 28 Feb - 11:06

fie wrote:wahh ade muto baru...siapa tu...
vrooom jom tts mlm.....

tlg tgk kan doc,
mgu ni outstasi lagi.
tp kena semayang jemaat jugak sbb dah stret 3 minggu claim musafir..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by fie on Tue 28 Feb - 11:08

kamalia wrote:
fie wrote:wahh ade muto baru...siapa tu...
vrooom jom tts mlm.....

tlg tgk kan doc,
mgu ni outstasi lagi.
tp kena semayang jemaat jugak sbb dah stret 3 minggu claim musafir..
boleh je mr kamal.. kalau den pegi la...hihihihi
miss u... Very Happy

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by afaris06 on Tue 28 Feb - 11:18

assalamualikum wbt. dan selamat sejahtera to all zzrianz...mintak mahap la byk2 sobab dh lamo tak berporem..bukan eh menyombong maupun merajuk..tapi, den baru jumpo forum ni td..tu pon den tanyo kek sya...sobab laptop lamo den dah jahanam..so sumo add ilang dlm laut sulu...tu yang lamo x masuk porem tuh...buleh lagi x den join porem nih?? tenkiu..


afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Raziskov on Tue 28 Feb - 11:19

afaris06 wrote:assalamualikum wbt. dan selamat sejahtera to all zzrianz...mintak mahap la byk2 sobab dh lamo tak berporem..bukan eh menyombong maupun merajuk..tapi, den baru jumpo forum ni td..tu pon den tanyo kek sya...sobab laptop lamo den dah jahanam..so sumo add ilang dlm laut sulu...tu yang lamo x masuk porem tuh...buleh lagi x den join porem nih?? tenkiu..


ni abam raksaksa ke yg sering diperkata2kan itu?..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Tue 28 Feb - 11:37

kamalia wrote:
Amm wrote:Tahniah la kamal.....GS tu......Opppsssss

Dato' Seri declare sikit je,
klu lebih, boleh hamek Ar Ti oppssss..!!

bilaaaa laaaa nak naik rm7 ni..... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by jimf on Tue 28 Feb - 11:38

Raziskov wrote:
afaris06 wrote:assalamualikum wbt. dan selamat sejahtera to all zzrianz...mintak mahap la byk2 sobab dh lamo tak berporem..bukan eh menyombong maupun merajuk..tapi, den baru jumpo forum ni td..tu pon den tanyo kek sya...sobab laptop lamo den dah jahanam..so sumo add ilang dlm laut sulu...tu yang lamo x masuk porem tuh...buleh lagi x den join porem nih?? tenkiu..


ni abam raksaksa ke yg sering diperkata2kan itu?..Razz

sekian

dalam banyak2 jantan sini, pompuan yg masuk silap khemah tu jugak yg dio tanyo.... bounce

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by afaris06 on Tue 28 Feb - 11:43

jimf wrote:
Raziskov wrote:
afaris06 wrote:assalamualikum wbt. dan selamat sejahtera to all zzrianz...mintak mahap la byk2 sobab dh lamo tak berporem..bukan eh menyombong maupun merajuk..tapi, den baru jumpo forum ni td..tu pon den tanyo kek sya...sobab laptop lamo den dah jahanam..so sumo add ilang dlm laut sulu...tu yang lamo x masuk porem tuh...buleh lagi x den join porem nih?? tenkiu..


ni abam raksaksa ke yg sering diperkata2kan itu?..Razz

sekian

dalam banyak2 jantan sini, pompuan yg masuk silap khemah tu jugak yg dio tanyo.... bounce

kalo den tanyo korang, sure address porno yg korang bagi den....tu pasal den tanyo kek sumber yang boleh di percayai yo..hehehe...jgn mare ankel jimf...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Wan@Blakepare on Tue 28 Feb - 11:45

Aparis...Nama kau jadi sebutan Apaariissssss hahaha.......

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by fie on Tue 28 Feb - 11:51

wah abam raksaksa..miss uuu

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by kamalia on Tue 28 Feb - 11:54

fie wrote:wah abam raksaksa..miss uuu

belum outstation lagi dah curang.. huh!!
nak kembali kepada adam lah..itupun kalau adam sudi..
Sad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by hi-wayMAN on Tue 28 Feb - 11:55

welkam bek appparissss.... cheers

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by afaris06 on Tue 28 Feb - 11:58

kamalia wrote:
fie wrote:wah abam raksaksa..miss uuu

belum outstation lagi dah curang.. huh!!
nak kembali kepada adam lah..itupun kalau adam sudi..
Sad
jangan mal..aku dah insaf dan kembali ke pangkal peha jalan nih...x nak lagi terjebak dengan maksiat atau kawasan yang sewaktu dgn nya...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by farislan on Tue 28 Feb - 11:58

Salam smua utk smua warga zzrianz...
Afaris welkam back...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 107 - Hidupkan semula short ride.. 16/2/2012

Post by Sponsored content Today at 20:15


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum