Katil double decker kayu utk di letgo

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jimf on Fri 10 Feb - 21:49

Salam semua..
aku ada katil double decker, diperbuat dari kayu.. siap ada tangga tepi..
condisi mmg elok lagi.. dulu anak den pakai, tp ni dah besar diaorg maleh nk panjat tangga tu..
so nk "clear" bilik tu sikit..kasi selesa mau tukar katil single utk diaorg laa..

nk buang sayang.. nk derma kat rumah anak2 yatim, satu unit aje pun..
so sapa2 yg ada anak kecil, teringin nk kasi double decker ni, sila laa PM den..
den beli dulu dekat rm400 jugak laa...

so, den nk tolak bape? ...alaa bagi aje laa ikhlas.. buat syarat tukar tangan.
nk free pun ambik la. Kondisi dijamin masih memuaskan.
Nak eden tolong anto pun leh (naik MPV) den... cuma tong laa minyak sikit.

sekian... niat den moga katil tu berada ditangan yg lebih memerlukan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by Amm on Fri 10 Feb - 21:52

Katil ni sah Mat ZZR,Pejal Bulat,Ghimeh dan Aparis tidak dibenarkan landing... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by faizal_bulat on Fri 10 Feb - 22:43

Am ni mmg masuk list tibai kaki la mlm ni

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by furqaan on Sun 12 Feb - 22:15

bang tolong antaukan ker SP.. nak merasa pakai katil double decker laaa... Laughing

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jimf on Mon 13 Feb - 10:38

furqaan wrote:bang tolong antaukan ker SP.. nak merasa pakai katil double decker laaa... Laughing

mggu dopan laa...
minyak rm300 + tol rm80 = rm380
percuma double deck katil
ok bang?

notakaki : harga trasport FIRM, harga katil leh nego...tq

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by mat zzr on Mon 13 Feb - 10:44

Amm wrote:Katil ni sah Mat ZZR,Pejal Bulat,Ghimeh dan Aparis tidak dibenarkan landing... Razz

aku dah kurus sikit lah sejak tak makan nasi waktu malam...aku makan berger dengan fries bersama ciken chop saja.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by kudud on Mon 13 Feb - 10:52

kalo da ado anak, kompom den amik ini brg, brg otai ni woo, terbaekk..siap penghantaran tuu..
mekasih ats offer yg dberikan..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by Raziskov on Mon 13 Feb - 11:39

Kasi post kat mudah jer..
kompom ada cewek2 student yg brminat nnt...
silap2 masa hantar nnt boleh pelupoh seround dua....ngeh...ngeh..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by Amm on Mon 13 Feb - 12:05

Raziskov wrote:silap2 masa hantar nnt boleh pelupoh seround dua....ngeh...ngeh..Razz

sekian

Kalo bab melupoh ni bior teman nombor satu.....minat bebeno teman...Errrrr....laki ke pompuan

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jimf on Mon 13 Feb - 12:07

Raziskov wrote:Kasi post kat mudah jer..
kompom ada cewek2 student yg brminat nnt...
silap2 masa hantar nnt boleh pelupoh seround dua....ngeh...ngeh..Razz

sekian

sorry laa.. eden malas nk layan karenah buyer..
nti byk soklan.. bang, katil ni leh tukar nama tak?
panjang bape ek katil ni... teeppet bila last adjust?
bolt ok tak... nti patah lak.. tilam bagi pfree ke bang?
dan mcm2 lagi... so kalu geng sini xnk, den lotak ajo laa blkang umah den... kot2 maid sobolah nk lepak2, leh den join...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 13 Feb - 13:30

kudud wrote:kalo da ado anak, kompom den amik ini brg, brg otai ni woo, terbaekk..siap penghantaran tuu..
mekasih ats offer yg dberikan..
.

ala.. jgn bagi alasan... beli la buat persiapan masa terdekat nih.... mana tau, dok asyik main tekup-tekup bantal, ader yg terbabas, esok lusa dah dapat good news...."En. Kudud, tahniah, Kudud Jr. is on the way...."....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by kudud on Tue 14 Feb - 0:07

kikiki.. ade chance katil ni da reput sblm anak2 den pkai nnti What a Face

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jimf on Tue 14 Feb - 13:54

katil den nk kasi freee pun leh jadi bahan lawak....
sedih siott... nk wat camne, ni laa nasib geng reput...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by kudud on Tue 14 Feb - 14:43

alaa, jgn la majuk2 uncle(tp besa kalo da umur mcm uncle ni, mmg sng beno nak majuk,yess-dpt balas dendem Razz)

kalo bini den nak beranak da, konfirm den amik katil ni, siyes!! flower

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 21 Feb - 11:03

ini katil ada lagi ker? made in mana? penah eksiden tak? kaler ori lagi ker? berape nego?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jimf on Tue 21 Feb - 11:12

ada laaa..
hari tu apek suratkabo lama nk ambik... tp dia bawa van roti..x muat laa..
so ada lagi dlm bilik tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by ManCaL on Tue 21 Feb - 12:22

itu katil sudah pernah kasi overhoul ke kwn.. Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 21 Feb - 13:45

Jimf.... mancal nganjengkan ko nyer iklan.....kasi tebas sama dia ....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jimf on Tue 21 Feb - 14:26

ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf.... mancal nganjengkan ko nyer iklan.....kasi tebas sama dia ....

tak bole... dio org kpg den... sesamo rawo.. kang dio curah cuko gotah mau ngeliat den...
tp kalu nk jawab gak soklan dio bole laa... lum oberhaul, tp adjust teppet udah la..... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by ManCaL on Tue 21 Feb - 14:53

dengar tu ZAM@GHIMEHV itu olang satu Kg sama gua maa..MADE AND RAWO AND THE GANG kasi tabik hormat sama dia.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jani on Tue 21 Feb - 20:32

mujur umah den sempit...klu tak, dah selamat... Embarassed

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by Chef Bob on Wed 22 Feb - 12:40

jimf kalau takda sapa nak bagi kat chef jelah... umah banyak ruang kosong laie... tak jauh sangat nak antor.. setuju..?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jani on Wed 22 Feb - 13:49

Chef Bob wrote:jimf kalau takda sapa nak bagi kat chef jelah... umah banyak ruang kosong laie... tak jauh sangat nak antor.. setuju..?

ok la tu chef, boring kat atas leh duk bawah lak.... What a Face

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by jimf on Wed 22 Feb - 14:08

Chef Bob wrote:jimf kalau takda sapa nak bagi kat chef jelah... umah banyak ruang kosong laie... tak jauh sangat nak antor.. setuju..?

terpulang laa chef..
tawaran terbuka pada warga zzrianz...
kalu nk dtg tgk & ukur dulu pun leh... tak urgent.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by kudud on Wed 22 Feb - 14:13

jimf wrote:
terpulang laa chef..
tawaran terbuka pada warga zzrianz...
kalu nk dtg tgk & ukur dulu pun leh... tak urgent.. Razz

isk, sapa yg nak pkai katil ni sbnrnya ni? affraid ke tgh mengotok? siott jerkk..

(xleh tahan siot, rsa nak tergelak smpi jatuh lantai jerk)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Katil double decker kayu utk di letgo

Post by Sponsored content Today at 14:02


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum