Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by kamalia on Thu 9 Feb - 17:08

ZAM@GHIMEHV wrote:Mal ... yg tgh baring dah ada org booking, ptg esok lepas jumaat dah ade keluarga nak amik jadi isteri angkat.....utk bapak dirong yg tengah uzur...ko amik yg pakai reben merah tu la....inner dia pun merah tu..

perghh..!!!
inner merah tu pun besh.. suka makan chikedees hhehe..
boleh main suap2 chiekdeed pakai molot.. nyumnyumnyum..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by hi-wayMAN on Thu 9 Feb - 17:09

kamalia wrote:on my serious notes,

kalau ada ride tu, kita sama2 la support. sapa yg tak dpt pegi tu, boleh pegi lain kali.
takyah nak bukak cancel list. sometimes perkara mcm tu pun mengurangkan semangat org yg nak menganjurkan.

cuba la pulak sekali sekala yg jarang organize tu offer diri utk jadi organizer. tgk mcm mana rasanya.. lecehnya.. especially nak memuaskan nafsu pengkomen yg tak tentu lagi pegi ke tak. pastu yg bg komen bukannya nak support, nak bagi tak jadi lagi ada.

saya nmpk mula2 tu mcm lawak. tp lama2 dia jadi penyebab org maleh nak organize. klu ada organizer pun, setakat bg tau je kat porem dia nak pegi mana, sapa nak juin? juin .. klu takde sapa, pegi mamp la.. ride sorang dua pun jalan.

jumpa ngan vigo n blake kat awana mgu lepas pun meluahkan perkara yg sama.

seriously mintak maaf kalau ada yg terasa. saya tak tujukan pd sesapa. we shud enjoy our riding xtvt as we enjoyed before this. miss those moment.

miss u too bebeh....peace!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 9 Feb - 17:13

bagus jugak kalau sesekali ada luahan perasaan mcm nih... baru bergerak forum nih....

ya la.. den pun miss saat-saat zzrianz bergurau senda time ride, siap ader raba-raba , ramas-ramas lagi.... skrg ni klu gurau pun malu-malu kucing...ermmmm.....lemas mak nyah....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by kudud on Thu 9 Feb - 17:14

aduhh, baru nak gembira2, tuup2 kua plak stetmen sedey ni, x smpi ati nak baca smpi abes.. yess, miss that moment oso... cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 9 Feb - 17:18

Maaf yo .. off topic sket, tapi dah lama dah nak tanya soklan nih.....apasal asal bila time "miss" punya stetment kena ckp org puteh.... ?


ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by kamalia on Thu 9 Feb - 17:22

ZAM@GHIMEHV wrote:Maaf yo .. off topic sket, tapi dah lama dah nak tanya soklan nih.....apasal asal bila time "miss" punya stetment kena ckp org puteh.... ?


bak sini kote kau,
rasa mcm nak gilis pakai batu giling je lah..
Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Bongxz on Thu 9 Feb - 17:23

Laaaa........... ada lagi ropanya porem ..........
isk, lama den tido. dah byk post abe we ropanya.........
kang ada ride ajak den yo...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by hi-wayMAN on Thu 9 Feb - 17:24

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Maaf yo .. off topic sket, tapi dah lama dah nak tanya soklan nih.....apasal asal bila time "miss" punya stetment kena ckp org puteh.... ?


bak sini kote kau,
rasa mcm nak gilis pakai batu giling je lah..
Evil or Very Mad

'LIKE' Razz Twisted Evil

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jimf on Thu 9 Feb - 17:24

ZAM@GHIMEHV wrote:Maaf yo .. off topic sket, tapi dah lama dah nak tanya soklan nih.....apasal asal bila time "miss" punya stetment kena ckp org puteh.... ?


ayat penuh kamal "miss those moment"...
kena cakap owgputih pasal tak tau nk translate bahasa melayu ayat "those" tu... yg lain tau laa... Razz
silap2 tulis thosi...alamakkk lapoooo laa..zam, roti sardin semlm ado lai tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 9 Feb - 17:29

jom arr... lately i quite often hang up at Amjal waiting for my wife finish her work..the same will do today i guess...and... dun worry that roti sardin always there for you, just come over and eat rakusly....

Love.. Zam.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Bongxz on Thu 9 Feb - 17:32

ZAM@GHIMEHV wrote:jom arr... lately i quite often hang up at Amjal waiting for my wife finish her work..the same will do today i guess...and... dun worry that roti sardin always there for you, just come over and eat rakusly....

Love.. Zam.
petang ni ada ka? siap dgn roti ka?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 9 Feb - 17:35

Bongxz wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:jom arr... lately i quite often hang up at Amjal waiting for my wife finish her work..the same will do today i guess...and... dun worry that roti sardin always there for you, just come over and eat rakusly....

Love.. Zam.
petang ni ada ka? siap dgn roti ka?


yes my dear... i would do anything for you....

luv again ..... zam

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Bongxz on Thu 9 Feb - 17:37

yes, layan bulu la den petang nih.......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 9 Feb - 17:38

serinng muncul dikala aku sedang gerhana.....

[You must be registered and logged in to see this link.]

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jimf on Thu 9 Feb - 17:44

ZAM@GHIMEHV wrote:serinng muncul dikala aku sedang gerhana.....

[You must be registered and logged in to see this link.]

yes dear...cepat2 makan ubat dear... kang jadi menggelupor macam "deer"....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Amm on Thu 9 Feb - 17:47

Ghimeh,ko gerhana ke gersang...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ariff908 on Thu 9 Feb - 18:45

jipjo71 wrote:AP ke penang dah dpt, ride pulak kensel....kena cari rumah urut tido semalam kat mana2 ni...

aku punya moto x kompom bole kluar lg...kot kluar mmg aku sparring ngan ko punya jipjo..kita tgk la besok camna.kot dpt kluar bole la gi..kot tak dpt then berkubur lagi la harapan aku...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ariff908 on Thu 9 Feb - 19:03

jimf wrote:
Wan@Blakepare wrote:Memang touching la,sebab budak2 Zzrianz banyak dah senyap.Terasa sgt macam dah kurang sambutan.

ooo...alkisah nya... mmm susah nk cakap.. tp kekadang kena cakap juga. Rasanya aku punya nukilan ni akan jadi panjang. So standby laa baca hehehe...
Kalu diikutkan, mmg lately ni dah kurang sambutan. Kalu ditilik, mmg banyak sebab nya..
Salah satu yg pasti, angin perubahan tetap ada dimana2 juga. Termasuk laa disini. Tu yg pasti kita hadapi.
Tapi aku bersyukur, majoriti masih ramai yg tetap cekal duk kat umah teratak usang ni.
Pasal pada aku sendri, there's no other place like zzrianz...
Kita borak disini, kita tts tiap minggu, kita gi amjal tiap2 petang, kita main futsal selalu gak la..
Jadi byk perbualan kita kat sini yg "relate" pada xtvt luar kita menyebabkan byk benda yg kita borak dan gelak kan disini.

Walaupun TTS kita tetap meriah mcm biasa, tp hakikatnya mmg ride kita makin berkurangan.
Mungkin faktor moto kita dah bercampur aur sekarang, mungkin faktor keja menyebabkan kita kurang masa utk ride bersama dan mungkin jugak ada faktor lain... especially mungkin psl kita dah ride ke serata Malaysia...
Rata2 kita akui, tak ramai yg betul2 hardcore kat sini, moto kebanyakan hanya utk hobi dan mencari ketenangan sekali sekala.
Pasal tu ride kita "ramai" bila buat dalam 3 bulan sekali atau lebih...masa tu pongkok dah gatai, masing2 mmg cari alasan utk ikut serta.
Kena lak kalu tmpt yg dituju menarik, pasti ramai yg nak ngikut.

Ambik contoh ride besut, pada aku mungkin x ramai pegi sebab kita dah gi Sg Klah hari tu..
Kemudian ride ni jauh..perlu bermlm. Memandangkan cuti yg panjang baru2, mungkin budget terpksa diambil kira (termasuk aku laa tu kekeke). Kena pulak masa ni ramai yg "takde" moto... paham aje laa kan. Aku ada moto, tp keadaan moto yg tak mengizinkan dan aku tak nk menyusahkan kawan2, so lebih baik aku tak pegi. Simpati aku pada Arip jugak (moga cepat settle masalah dia).
Ajis baru renew roadtax, zam...kena pinjam moto...dan lain2 lagi laaa.. termasuk apai yg tgh sibuk siapkan moto mutant utk tatapan awam...dan pakdin yg sibuk nak mancing hehe. Ada juga yg hugpred tp dah jarang2 jenguk ke teratak kita. Xpe laa, masing2 ada hak utk memilih. Macam yg kita selalu cakap, ZZRianz xde undang, xde protokol...masing2 punyai hak masing2 dan kita pasti respek tu. So, mungkin apa yg aku sebut tu menjadi penghalang utk ramai sertai ride tu...

Aku pun gatai pungkok gak hehee... aku pun nk hidupkan kembali ride zzrianz.. x semestinya ride bermalam aje.. tp termasuk juga short ride yg dulu aku biasa buat. Last week dah ripit ke Lukut, insyallah aku buat lagi (kalu moto leh start hahahaha)...
Target aku tahun ni mesti lepas sempadan.. tgh tunggu bulan 3 ni, minta2 rezeki aku bertambah... insyallah thousand corner akan ku jejak. Tapi, buat masa ni aku kena senyap aje laa... moto macam2 ragam bang.. nk buat camno? aku yg pilih dio, kono tanggung laaa.. hehehehe..

jangan rajuk ye abe wan... jgn terasa apa2 lak.. jom main futsal mlm esok, kito tendang kaki raksasa tu...
I lapppppppp u zzrianz...








terima kasih kerana memahami unkel.Berat mata memandang berat lg bahu memikul.Aku pun tak tau bila la masalah aku ni nak settle.Rasa nak baling org dengan helmet pun ada ni.Tp terpaksa la aku sabar..sbb sabar tu tuntutan Allah pada hambanya....Hari ni call pun mcm nak tak nak jawab aje...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by jipjo71 on Thu 9 Feb - 19:22

sabar arip, jgn baling helmet...bagi kat aku je...ride penang tu kita buat lain kali jela, tapi kalau dah kuar moto tu kita gi sort ride ke melaka makan ikan bakar apa macam?? P/s...jimf jom pekena ikan bakar melaka..gerak sabtu petang..

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by ariff908 on Thu 9 Feb - 19:26

jipjo71 wrote:sabar arip, jgn baling helmet...bagi kat aku je...ride penang tu kita buat lain kali jela, tapi kalau dah kuar moto tu kita gi sort ride ke melaka makan ikan bakar apa macam?? P/s...jimf jom pekena ikan bakar melaka..gerak sabtu petang..

aku baling helmet apollo jo bukan helmet shoei atau agv....diaorg punya value tak semahal tu utk dikorbankan...kih kih kih..aku masih tetap berdoa jo...kot dpt la esok mmg aku join ko nak g memana sbb ap tak terhad aku dah lulus utk sabtu ni dan sabtu depan....tp tu la....kenapa la diorg buat mcm ni kat aku...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Wan@Blakepare on Thu 9 Feb - 20:18

Buat pertama kali aku baca nukilan dan luahan hati yang kelihatan serius dalam Thread kali ni,Sedih taw sob sob sob........

Bersama kita menyokong zzrianz supaya ia akan terus wujud.Aku masih menyokong zzrianz,aktif ke tak ke,janji ada tts Insyaallah aku akan ada di situ.


Last edited by Wan@Blakepare on Thu 9 Feb - 20:31; edited 1 time in total

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by adambikers on Thu 9 Feb - 20:27

nasib moto aku lebih kurang arep laa.. cuma lagi teruk... uhukzzzz...


adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by tok wan on Thu 9 Feb - 21:13

ado drama swasta...laju la plk porum ni...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by faizal_bulat on Thu 9 Feb - 21:18

hok percuma sya dh pegang copyright la tok....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Chef Bob on Thu 9 Feb - 21:18

biarlah beribu kelap moto dalam malaysia ni.. aku tetap dengan zzrianz...
dengan zzrianz ni lah aku ramai kawan diluar dunia aku... "MY HELL KITHCEN"
bila baca stetment abam jim hatiku tersentuh.... jiwa kami sama (moto jer lain cc)... cuma jarang ride sebab kerja aku kena bagi orang makan tiap2 hari 6 kali makan dan sebagai ketua chef aku takleh nak lepaskan tugasan aku sewenang-wenang nya pada assisten aku... tapi bila dapat tts dan ride dgn zzrianz macam aku dapat keluar dari jail rasanya....
saya musti pileh.... afro

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 106 - Kasi can semua hupgred, pehtu kita ride puas2 ok.. 8hb Feb 2012

Post by Sponsored content Today at 20:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum