ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Thu 26 Jan - 17:48

Wan@Blaker wrote:Jani jom kita pegi kota A Famosa Resort Melaka minggu ni,mandi manda sambil tengok karipap tersepit.

mggu ni mcm kene keje je...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Thu 26 Jan - 17:51

karipap.... scratch oooo patutla.. ini thrade ailp merisik karipap...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Thu 26 Jan - 18:33

Wan@Blaker wrote:Jani jom kita pegi kota A Famosa Resort Melaka minggu ni,mandi manda sambil tengok karipap tersepit.

mentang2 geng 600cc... yg cc kecik ni dilupokan.... Sad

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Thu 26 Jan - 18:41

ko x de bezanya bawak brp cc pong....berdesupp...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Thu 26 Jan - 18:58

mana ada bang....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Thu 26 Jan - 20:15

salam 600 cc

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Thu 26 Jan - 22:01

malam jumaat best ride ni....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Thu 26 Jan - 23:46

Amm wrote:malam jumaat best ride ni....

ride MJ cc dia dah tukaq jadi ml...depa habaq la...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by ManCaL on Fri 27 Jan - 8:12

wowwwwwwwwwww

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Fri 27 Jan - 11:00

Tak de sambutan,kensel je lah

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 27 Jan - 11:09

aparaa.. den baru jer tempah motor, dah kensel la plak.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Raziskov on Fri 27 Jan - 11:18

Wan@Blaker wrote:Tak de sambutan,kensel je lah

apsal abe belakang parang lak yg kensel ni..
bukan si alif ke yg sepatutnyeee....nak meminang utk sape ni..ngeh...ngeh.. scratch Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Fri 27 Jan - 12:30

tak yah kansel la abe wang,ride ni kita bawak hujung tahun ni..kut kut ada yg nak meminang.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Jan - 2:39

Raziskov wrote:
Wan@Blaker wrote:Tak de sambutan,kensel je lah

apsal abe belakang parang lak yg kensel ni..
bukan si alif ke yg sepatutnyeee....nak meminang utk sape ni..ngeh...ngeh.. scratch Razz

sekian
Jis itu day ride yg aku up la,pegi kote A Famosa tengok karipap.Ride Pantai Timur tu best.Aku memang ternanti2 kan ride yg macam ni.Motor Alip pun aku dah tolong betulkan sikit2.Macamana pun tolong jangan kensel.Kalau ramai yg folo aku ingat nak wat baju utk ride ni.Tolong buatkan design dan soft copy nanti passing kat aku.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Jan - 2:43

Amm wrote:tak yah kansel la abe wang,ride ni kita bawak hujung tahun ni..kut kut ada yg nak meminang.....
Laaa Pak Amm ni,Ini bukan ride aku la.Aku pun nak folo.Ride Makang Ikang Besut.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Tue 31 Jan - 16:04

senyap dah semua...
esok sesi simpan moto ko?
nak cari batang screw laaa esok.... kt endah ada ke ajis?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Raziskov on Tue 31 Jan - 16:41

Wan@Blaker wrote:
Raziskov wrote:
Wan@Blaker wrote:Tak de sambutan,kensel je lah

apsal abe belakang parang lak yg kensel ni..
bukan si alif ke yg sepatutnyeee....nak meminang utk sape ni..ngeh...ngeh.. scratch Razz

sekian
Jis itu day ride yg aku up la,pegi kote A Famosa tengok karipap.Ride Pantai Timur tu best.Aku memang ternanti2 kan ride yg macam ni.Motor Alip pun aku dah tolong betulkan sikit2.Macamana pun tolong jangan kensel.Kalau ramai yg folo aku ingat nak wat baju utk ride ni.Tolong buatkan design dan soft copy nanti passing kat aku.

Abe We,
Aku takde kuasa nak kensel ride ni sbb aku mmg tak dapat pegi pun.
Kena tanya tuan badan dan organizer utk ride ganu ni..
Kalau Alip cakap ok...kasi ON jer la...


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Raziskov on Tue 31 Jan - 16:42

jimf wrote:senyap dah semua...
esok sesi simpan moto ko?
nak cari batang screw laaa esok.... kt endah ada ke ajis?

Minta maap sebab kat Endah Parada ada jual LOBANG screw jer..
screw kena bwk sendiri..sbb kedai dia guna konsep plug and play jer...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Tue 31 Jan - 17:27

Raziskov wrote:
Wan@Blaker wrote:
Raziskov wrote:
Wan@Blaker wrote:Tak de sambutan,kensel je lah

apsal abe belakang parang lak yg kensel ni..
bukan si alif ke yg sepatutnyeee....nak meminang utk sape ni..ngeh...ngeh.. scratch Razz

sekian
Jis itu day ride yg aku up la,pegi kote A Famosa tengok karipap.Ride Pantai Timur tu best.Aku memang ternanti2 kan ride yg macam ni.Motor Alip pun aku dah tolong betulkan sikit2.Macamana pun tolong jangan kensel.Kalau ramai yg folo aku ingat nak wat baju utk ride ni.Tolong buatkan design dan soft copy nanti passing kat aku.

Abe We,
Aku takde kuasa nak kensel ride ni sbb aku mmg tak dapat pegi pun.
Kena tanya tuan badan dan organizer utk ride ganu ni..
Kalau Alip cakap ok...kasi ON jer la...


sekian

wan, kalu jadi potz, alip dan aku ada cadang nk gi KB.... tarikh yg sama.. cuma route berubah...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Tue 31 Jan - 17:42

nak ikut.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Tue 31 Jan - 17:56

ok kasik up namo...

1.alip
2.potz
3.wan
4. bulat
5. jani

route

day 1

Rwg - Tapah - Cameron - Gua Musang - KB


day 2

Kb - Jeli - Grik - Tasik raban -KL


sila juin....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Tue 31 Jan - 18:05

jelosnya tgk org leh ride jauh2.... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Tue 31 Jan - 18:07

best ride ni.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Tue 31 Jan - 18:14

jimf - jom juin la... aku merancang jer...

amm - kome kata nk gi kelate, mai la...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Tue 31 Jan - 22:10

kalu bole bg kompomasi seblum jumaat sebab nk book homestay kat wakaf che yeh...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Sponsored content Today at 16:48


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum