ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Fri 10 Feb - 19:26

ic... slamat pergi dan pulang... terkilan xdapat gi bersama... jalan pun dah byk yg turap cantik... kalu merapoh gua musang masih sama jalan, malah lg teruk... lori2 besar byk sebab ada highway dlm pembinaan kat situ... lepas je raub, kalu xmau lalu jalan biasa boleh lalu jalan dr pekan kole lipis ke mrapuh via Felda Kechau... Kira shortcut sikit la... sbb xbyk kenderaan... gua musang ke kole krai jalan ok gak.. gud lak... cheers

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Fri 10 Feb - 21:33

jani wrote:klu nak g la....sian alip... Smile

Minta maaf sangat2 laa... mmg aku teruja nk pegi.
tp mmg budget aku dah ciput... psl CNY, gaji dpt 18/1 dulu...menangis nk tggu 25/2 ni..
mlm ni main futsal pun hutang dgn ghimeh...bayo ansur rm1 seminggu...
kalu injak smpi hujung bulan bole gak aku pikir2 kan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Fri 10 Feb - 22:14

Aku pun poket tgh berabuk gak ni......hehehe......

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Sat 11 Feb - 19:23

Wan@Blakepare wrote:Aku pun poket tgh berabuk gak ni......hehehe......
poket ko ada juga habuk,poket aku dah koyak habuk pun tak de

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by alif283 on Mon 13 Feb - 13:01

Alhamdulillah... Kembara 3hari 2malam ke pantai timur berjaya dilaksanakan dengan jayanya...

Tibe di tol gombak pada pukul 2 pagi tadi...tiada sebarang masalah yg berlaku, cuma kehilangan beberapa skru & meter temperature saya tak gerak...

Tercapai juga hasrat saya & brother jani untuk menjejakkan kaki ke kelantan... Terima kasih kasih kepada semua... cheers

kawe musti pilleyy..

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Mon 13 Feb - 13:04

kawe nak pilley sapo...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Raziskov on Mon 13 Feb - 14:11

alif283 wrote:Alhamdulillah... Kembara 3hari 2malam ke pantai timur berjaya dilaksanakan dengan jayanya...

Tibe di tol gombak pada pukul 2 pagi tadi...tiada sebarang masalah yg berlaku, cuma kehilangan beberapa skru & meter temperature saya tak gerak...

Tercapai juga hasrat saya & brother jani untuk menjejakkan kaki ke kelantan... Terima kasih kasih kepada semua... cheers

kawe musti pilleyy..

aikk...2 org jer ke?
mane sorang lagi yg malu2 nak bagi nama tu.....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by kamalia on Mon 13 Feb - 14:47

sorang lagi majuk sbb pak dinz tak bagi pinjam camera kat dia..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by alif283 on Mon 13 Feb - 15:43

Amm wrote:kawe nak pilley sapo...


Pilley gewe klate la..come lote


Raziskov wrote:

aikk...2 org jer ke?
mane sorang lagi yg malu2 nak bagi nama tu.....Very Happy

sekian

sore lagi sokmo g klate..kawe dgn abe jani jah baru first time..

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Mon 13 Feb - 16:46

alif283 wrote:
sore lagi sokmo g klate..kawe dgn abe jani jah baru first time..

sokmo gi klate? kompom adam ni...
larat dio naik ksr ikut korang ek..
patut laaa mcm tak bermaya aje dio hari ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Mon 13 Feb - 19:11

alif283 wrote:
Amm wrote:kawe nak pilley sapo...

Pilley gewe klate la..come lote


Raziskov wrote:

aikk...2 org jer ke?
mane sorang lagi yg malu2 nak bagi nama tu.....Very Happy

sekian

sore lagi sokmo g klate..kawe dgn abe jani jah baru first time..
Habis tu awek Besut kau kensel ke Alif,hahahaha

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Sponsored content Today at 2:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum