ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Thu 9 Feb - 12:09

Aku pung kansel juga la.... Sad

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Feb - 12:36

lock je la thread ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Thu 9 Feb - 12:59

suruh adam lock...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Thu 9 Feb - 13:48

Nah Aku dah LOCK dah.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Thu 9 Feb - 15:02

aku lock lagi...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Feb - 16:54

aku buka balik....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Thu 9 Feb - 22:53

x penah lagi sampai kelantan...sekali ride kensel pulak... Crying or Very sad

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Feb - 23:01

jani aku mmg nk jayakan ride ni.. trus terang, aku balik KB minggu lepas untuk riki jalan dr KL ke KB.. siap terbayang2 lagi ride lalu kwasan kampung pelbagai... tapi muto aku pun smlm menunjukkan simptom2 yg x berapa sihat... yg aku kisahkan juga masa perjalanan, cuaca, faktor kewangan dan juga kesihatan.. 2 hari x cukup sebnarnya untuk menikmati perjalanan ke KB.. Akan menyusul nanti..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Thu 9 Feb - 23:07

faizal_bulat wrote:jani aku mmg nk jayakan ride ni.. trus terang, aku balik KB minggu lepas untuk riki jalan dr KL ke KB.. siap terbayang2 lagi ride lalu kwasan kampung pelbagai... tapi muto aku pun smlm menunjukkan simptom2 yg x berapa sihat... yg aku kisahkan juga masa perjalanan, cuaca, faktor kewangan dan juga kesihatan.. 2 hari x cukup sebnarnya untuk menikmati perjalanan ke KB.. Akan menyusul nanti..

orait boss....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Thu 9 Feb - 23:08

sintom apa yg x sihat tu fb? sintom jalan jenjarum hitam ke hehee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Thu 9 Feb - 23:21

jimf wrote:sintom apa yg x sihat tu fb? sintom jalan jenjarum hitam ke hehee

masa dri jenjarum ke pekan salak tinggi tu aku dah perasan jarum RPM aku ngan jarum Temp aku dah start 'gedik2'.. tu yg lepas kita sarapan aku cek air, ok.. smlm balik koje jarum2 tu dah 'berjoget2' masa kat trafik light, bila jalan aku rasa mcm bobok dan ada letupan sedikit... masa tu aku tau motor running pakai betri jer, berenti dan DIY tukar stater relay nye fuse yg burn tu... samaada ada wire yg short @ rectifier dah menunjukkan simptom perlu ditukar... tayar belakang pung dah botak, tapi botak tengah la... kiri kanan byk lagi bunga nya.. hehehe so dlm minggu ni @ mgu depan plan nk godek2 apa yg patut.. harapnye ujung bulan ni @ awal bulan 3 ride ni akan terlaksana...

jalan bangi lama bila pula nk diterokai? Very Happy

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Fri 10 Feb - 2:16

Eloklah di riki2 dulu tempat2 menarik utk di lawati.xtvt malam dan xtvt siang,biar penuh,meriah dan sedap.Bulan ni mungkin aku nak rilek dulu,xtvt ride akan di tangguhkan ke bulan depan,sebab byk sgt keje dan masalah yg perlu di setelkan.Motor parking paddock selimut dan pasang ubat nyamuk. Sleep

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by alif283 on Fri 10 Feb - 11:08

jani wrote:x penah lagi sampai kelantan...sekali ride kensel pulak... Crying or Very sad


Jom la bang...ride ni onnnnnnnn cheers

Mari2..sape lagi nak join???

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by alif283 on Fri 10 Feb - 11:09

Ride santai2 sambil makan2 dan tangkap gambar...

santa

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 10 Feb - 11:13

alang -alang dah plan Aliff... jgn tangguh lagi... kuat hati, teguhkan iman.... Kota bharu tu selamber jer...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by alif283 on Fri 10 Feb - 11:15

bukan jauh pun Kota Bharu tu...selamber jeee...

spray rantai pun dah beli semalam dgn pak din Razz

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Fri 10 Feb - 11:41

ZAM@GHIMEHV wrote:alang -alang dah plan Aliff... jgn tangguh lagi... kuat hati, teguhkan iman.... Kota bharu tu selamber jer...

ko pergi ke zam?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 10 Feb - 11:55

kata-kata semangat tu utk si Alif la... aku tolong motivate jer..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Fri 10 Feb - 12:31

Cayok Alif Cayokkkkkkkk.............

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Amm on Fri 10 Feb - 17:31

faizal_bulat wrote:
jimf wrote:sintom apa yg x sihat tu fb? sintom jalan jenjarum hitam ke hehee

masa dri jenjarum ke pekan salak tinggi tu aku dah perasan jarum RPM aku ngan jarum Temp aku dah start 'gedik2'.. tu yg lepas kita sarapan aku cek air, ok.. smlm balik koje jarum2 tu dah 'berjoget2' masa kat trafik light, bila jalan aku rasa mcm bobok dan ada letupan sedikit... masa tu aku tau motor running pakai betri jer, berenti dan DIY tukar stater relay nye fuse yg burn tu... samaada ada wire yg short @ rectifier dah menunjukkan simptom perlu ditukar... tayar belakang pung dah botak, tapi botak tengah la... kiri kanan byk lagi bunga nya.. hehehe so dlm minggu ni @ mgu depan plan nk godek2 apa yg patut.. harapnye ujung bulan ni @ awal bulan 3 ride ni akan terlaksana...

jalan bangi lama bila pula nk diterokai? Very Happy

Pejal Bulat,ni simptom loan ko dah lulus......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Fri 10 Feb - 17:41

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:alang -alang dah plan Aliff... jgn tangguh lagi... kuat hati, teguhkan iman.... Kota bharu tu selamber jer...

ko pergi ke zam?

jom la jimf, aku bwk jjr250..ko bawak la janda bong....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jimf on Fri 10 Feb - 17:51

jani wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:alang -alang dah plan Aliff... jgn tangguh lagi... kuat hati, teguhkan iman.... Kota bharu tu selamber jer...

ko pergi ke zam?

jom la jimf, aku bwk jjr250..ko bawak la janda bong....

scratch ??? biar betik ko ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by jani on Fri 10 Feb - 18:24

klu nak g la....sian alip... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by faizal_bulat on Fri 10 Feb - 19:09

alip xle postpone ke ride ni?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Wan@Blakepare on Fri 10 Feb - 19:15

Dia akan pegi jugak rasanya,sebab dah janji.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZrianz Ride - Merisik Bunga Alif - Besut Trengganu (11hb - 12hb Feb 2012)

Post by Sponsored content Today at 9:52


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum