Riding boots terpakai - Saiz 7

View previous topic View next topic Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by Apai on Thu 19 Jan - 13:02

Pergh!mmg chantek siot design boot ni....teringat aku citer kesatria baja hitam..... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by Amm on Thu 19 Jan - 13:13

apai,jgn kacau umah orang boleh tak....mat zzr marah tu

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jimf on Thu 19 Jan - 13:18

Apai wrote:Pergh!mmg chantek siot design boot ni....teringat aku citer kesatria baja hitam..... Very Happy

cantikkkk??? ok aku up lagi..
harga : rm250... harap maklong

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by hi-wayMAN on Thu 19 Jan - 13:35

bila bole buat sesi 'cuba, try, test' ni tuan tanah?...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by mat zzr on Thu 19 Jan - 13:54

saiz kasut aku saiz 9...kompom tak boleh muat...harga pun murah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jimf on Thu 19 Jan - 14:14

hi-wayMAN wrote:bila bole buat sesi 'cuba, try, test' ni tuan tanah?...

bilo2 pun bole... kajang dgn cheras dokek ajo..
kalu kome tak lik tg malim, try test mlm pun leh...
terpulang laa bila kome senang..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by hi-wayMAN on Thu 19 Jan - 14:16

jimf wrote:
hi-wayMAN wrote:bila bole buat sesi 'cuba, try, test' ni tuan tanah?...

bilo2 pun bole... kajang dgn cheras dokek ajo..
kalu kome tak lik tg malim, try test mlm pun leh...
terpulang laa bila kome senang..

aiseyyy...nak kena ke kajang la pulop....huhuhu...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jimf on Thu 19 Jan - 14:19

hi-wayMAN wrote:

aiseyyy...nak kena ke kajang la pulop....huhuhu...

hehehe..maksud teman, kome set leee..
kajang kt umah, KL kat opis..
ate kat mana kome nk nengok?
teman ada sini aje selalu..insyallah..
kome tu laaaa hiway rider...kejap KL, kejap tg.malim, kejap ipoh...idak terkejor teman... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by hi-wayMAN on Thu 19 Jan - 14:22

jimf wrote:
hi-wayMAN wrote:

aiseyyy...nak kena ke kajang la pulop....huhuhu...

hehehe..maksud teman, kome set leee..
kajang kt umah, KL kat opis..
ate kat mana kome nk nengok?
teman ada sini aje selalu..insyallah..
kome tu laaaa hiway rider...kejap KL, kejap tg.malim, kejap ipoh...idak terkejor teman... Very Happy

kalu kat pulau celcom pun menarik gak tu...tapi rasa mgu ni x dpt la kot...lepas CNY la gamaknya...tapi mcm biasa la...sapa dulu dia punya...jgn simpan utk teman pulak kalu ada buyer...huhuhu

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jimf on Thu 19 Jan - 14:27

hi-wayMAN wrote:
kalu kat pulau celcom pun menarik gak tu...tapi rasa mgu ni x dpt la kot...lepas CNY la gamaknya...tapi mcm biasa la...sapa dulu dia punya...jgn simpan utk teman pulak kalu ada buyer...huhuhu

bole... kome sebut hari, nti teman bawa laa.. tp jgn x datang lak, berat nk pikul benda tu hehehe...
ate paham bebenor..kalu ade yg sogok rm120 dulu, teman lepaih kan laaa ye....idak urgent pun...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by nawza on Thu 19 Jan - 16:09

nasib baek size kocik...klau x nak gak den boli..! brapo hargo soket ..kek dinding tue ...nanti pm den yooo.... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by Amm on Thu 19 Jan - 17:33

mintak2 cepat la jual kasut ni,boleh angkel jimf dan bongz banjer kefsi lagi.... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jimf on Thu 19 Jan - 17:39

Amm wrote:mintak2 cepat la jual kasut ni,boleh angkel jimf dan bongz banjer kefsi lagi.... Razz

ikut turn laaaa... skrg peroz punya turn... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jani on Thu 19 Jan - 18:55

mujur saiz 7...duit BR1M dah nak dapat dah ni....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jimf on Thu 2 Feb - 18:09

jani wrote:mujur saiz 7...duit BR1M dah nak dapat dah ni....

sorry jani...
boot dah "SOLD"... lain kali tepon awal sikit ok..

adam..tolong lock..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jani on Thu 2 Feb - 20:03

tarak hal la...
lagi pun apai cakap macam kesatria baja hitam ...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by Wan@Blakepare on Tue 7 Feb - 3:05

jani wrote:tarak hal la...
lagi pun apai cakap macam kesatria baja hitam ...
Jangan satria baja taik ayam udah la yer,hahaha.......

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by ariff908 on Fri 10 Feb - 10:25

la dah sold ke?baru den nak boli

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by jimf on Fri 10 Feb - 10:29

ariff908 wrote:la dah sold ke?baru den nak boli

boot rm120 mana lajak pijak footpeg gixxer bang... heheheeh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Riding boots terpakai - Saiz 7

Post by Sponsored content Today at 17:33


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum