Day Ride Mee Bendong Muor

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by ManCaL on Mon 30 Apr - 14:25

Raziskov wrote:
Dinz wrote:Short Ride Bkt Fraser

Sebagai memenuhi hasrat Mancal dan Ghimeh, di upkan satu short ride
Tarikh : 1 mei 2012
Mas : 8.30 am
RV : Shell selepas Tol Jalan Duta.
Route : Ulu Yam -Btg Kali - Kuala Kubu

Bukan ManCal cakp kensel ke?
dia dah tukar jalan2 ngan family dia...
silo adbais...

sekian

scratch ya mmg aku dh cencel ride poie bkt frezer nih kat dlm FB tapi kat furum zzrianz aku x cencel ada sapa yg nk pi ON je..cuma aku je 50-50 dpt pi x ke x sbb semlam dh pi dgn family Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Wan@Blakepare on Mon 30 Apr - 18:31

Mancal,kalau pi ngan family itu bkn ride tapi makan angin.Skg kita nek motor ngan kengkawan,baru syok........
Ko jgn tanya aku folo ke tak sebab kunci blm sampai lg.hehehe........

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Wed 2 May - 9:50

minggu ni layan JB best... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by ManCaL on Wed 2 May - 12:16

Amm wrote:minggu ni layan JB best... Smile

mmg lr best sbb layan Janda yg Baekk (JB) punya.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Wed 2 May - 12:18

waaaa ada ride JB laaa...
best nyaaa.. leh "tengok" singapore... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 2 May - 13:01

jimf wrote:waaaa ada ride JB laaa...
best nyaaa.. leh "tengok" singapore... Razz

tak sabar nak nengok tanah temasik.......first time nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Wed 2 May - 13:09

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:waaaa ada ride JB laaa...
best nyaaa.. leh "tengok" singapore... Razz

tak sabar nak nengok tanah temasik.......first time nih...

lajak batam best ni

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by mat zzr on Fri 4 May - 21:51

Amm wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:waaaa ada ride JB laaa...
best nyaaa.. leh "tengok" singapore... Razz

tak sabar nak nengok tanah temasik.......first time nih...

lajak batam best ni

waaahhh....ada ride pegi batam lah...yuran nak bayar kat sapa ni...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Fri 4 May - 21:56

mat zzr wrote:
Amm wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:waaaa ada ride JB laaa...
best nyaaa.. leh "tengok" singapore... Razz

tak sabar nak nengok tanah temasik.......first time nih...

lajak batam best ni

waaahhh....ada ride pegi batam lah...yuran nak bayar kat sapa ni...?

paspot dah buat lum?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by mat zzr on Fri 4 May - 22:02

paspot dah ada...belum renew jer....byk tul benda nak renew ni...penat.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Fri 4 May - 22:03

mat zzr wrote:paspot dah ada...belum renew jer....byk tul benda nak renew ni...penat.

sama mcm unkel amm laaa.. leh laa renew sama...
jom laa tts.. laverda merah nk turun dengonya malam ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by mat zzr on Fri 4 May - 22:06

aku pukul 10 pm dah ngantok....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by ManCaL on Fri 4 May - 23:11

mat zzr wrote:aku pukul 10 pm dah ngantok....

hampeh..awl nye ngantuk..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Mon 7 May - 15:48

ManCaL wrote:
mat zzr wrote:aku pukul 10 pm dah ngantok....

hampeh..awl nye ngantuk..

orang dah tua ni mana boleh berembun......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by mat zzr on Mon 7 May - 16:08

kalau buat TTS kat sate kajang samuri....kompom aku turun...area kajang aku tau sikit sikit lah....shah alam tak tau terus..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by ziex69 on Mon 7 May - 16:44

mat zzr wrote:kalau buat TTS kat sate kajang samuri....kompom aku turun...area kajang aku tau sikit sikit lah....shah alam tak tau terus..

kompom ramai turun kalo abg awie open table.... macam HalimMah buat dulu....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Raziskov on Mon 7 May - 16:51

Duit claim pegi otstesen Melaka tu kan dpat RM2.5K sehari..
apo la sgt satey kajang tu Bossssss...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by mat zzr on Mon 7 May - 16:55

masuk bab pasal makan..tetiba jer si ajis ni muncul....pastu cakap tak berapa selera....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Sponsored content Today at 14:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum