Day Ride Mee Bendong Muor

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Day Ride Mee Bendong Muor

Post by kamalia on Thu 19 Jan - 12:08

Jum Mee Bendong Muor (TMBikers)

21 January 2012
RV: Tol Nilai
7:30 a.m.

Route:

Nilai - Lukut - PD - Pdg Temu - Muor.
Pastu kita blk ke KL.
Delegasi lain akan teruskan perjalanan ke Mersing.

1 Saufi aka Chief er6f
2 Fadil & Wife
3 zaimi & Wife
4 Zaidee & Wife
5 Yusof & Son
6 Ridhwan er6n
7 faisal
8 farif er6f
9 latif er6n
10 Ariffin & Wife
11 Kamal Versys650
12 Khalid
13 Siti Nur Aires
14 Siti Bunga er6n
15 Hider



kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Thu 19 Jan - 12:36

bang, kalu x keja TM leh join?
bang, kalu x pakai moto CBU leh join?
bang, kalu x pakai er6n/f leh join?
bang, kalu x bawa wife, bawa skendel, leh join?
bang, kalu x nk letak nama kat no 16, leh join?
bang, kalu x follow gi Mersing, leh join?
bang, kalu x nk join, leh join?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by kamalia on Thu 19 Jan - 12:39

semua pun boleh.
ko join ke?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Thu 19 Jan - 12:55

kamalia wrote:semua pun boleh.
ko join ke?

Tak

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Apai on Thu 19 Jan - 13:00

TM Bikers tu apa?....Trade Mark Bikers saja ke? scratch ....takde la peluang JJR nak join sama...uhuk! Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Thu 19 Jan - 13:04

jimf,aku leh join ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Thu 19 Jan - 13:17

Amm wrote:jimf,aku leh join ke

kalu kamal tak marah lagi ko psl x dtg futsal leh laa join..
kalu idak, jgn harap laa..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 19 Jan - 13:29

dah lama bonar den tak jenguk kek forum, ramai rupanyer newbies kat zzrianz nih.... mcm kat rider list si Kamal, sorang pun den tak kenal kecuali si kamal, tu pun samar - samar je den ingat dia nih.... dulu kalau tak salah mamat nih selalu bawak buku nota bile ride kan?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by mat zzr on Thu 19 Jan - 13:50

Aku memey suka makan mee bandung..tapi tak dapat folo sebab motor belum renew insuran dgn roadtax...koman koman RM800 jugak terbang tu...
nak folo naik jaguh tak tergamak plak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Vistana1 on Thu 19 Jan - 14:22

Jauhnya nak makan mee.....dekat2 rumah x ada kee???


Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Thu 19 Jan - 14:25

Vistana1 wrote:Jauhnya nak makan mee.....dekat2 rumah x ada kee???


mmg laaa jauh... pasal ni mee bandung muar... kena gi muar laaa..
cubo kome makan asam laksa kuala.. kena gi Kuala kangsor leee... dekat skit..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by nawza on Thu 19 Jan - 16:05

ado singgah padang tomu ko... scratch

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Thu 19 Jan - 16:30

jimf,ride ni ada singgah kuale tak?

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Thu 19 Jan - 16:43

Amm wrote:jimf,ride ni ada singgah kuale tak?

weiiii aku bukan organiser laaaa...nyampahhh mak.. cium kanggg..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Apai on Thu 19 Jan - 17:22

ZAM@GHIMEHV wrote:dah lama bonar den tak jenguk kek forum, ramai rupanyer newbies kat zzrianz nih.... mcm kat rider list si Kamal, sorang pun den tak kenal kecuali si kamal, tu pun samar - samar je den ingat dia nih.... dulu kalau tak salah mamat nih selalu bawak buku nota bile ride kan?

macam blu clues je.... Question

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Apai on Thu 19 Jan - 17:25

jimf wrote:
Vistana1 wrote:Jauhnya nak makan mee.....dekat2 rumah x ada kee???


mmg laaa jauh... pasal ni mee bandung muar... kena gi muar laaa..
cubo kome makan asam laksa kuala.. kena gi Kuala kangsor leee... dekat skit..

Seb bek Mee Bandung skang ada kat Muar...dulu2 kena pergi ke Bandung, Indonesia baru dapat makan mee nih!... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Thu 19 Jan - 17:28

tak sabo nak ride kuale ni....
kalo apai tak join aku masuk list kansel la

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Thu 19 Jan - 17:36

Amm wrote:tak sabo nak ride kuale ni....
kalo apai tak join aku masuk list kansel la

ada ride kuala ke?
jom kiterrr.... lama bebenor tak ride gather2... last zaman gpz dulu... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Apai on Thu 19 Jan - 17:36

Amm wrote:tak sabo nak ride kuale ni....
kalo apai tak join aku masuk list kansel la


Mengikut Akta ZZrianz..List Kansel telah diharamkan berkuat kuasa serta merta..sila rujuk dihalaman yg berkenaan..(Jimf soh kasitau)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Thu 19 Jan - 17:37

jom la ujung bulan satu.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by faizal_bulat on Thu 19 Jan - 18:40

jom kuale....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by nawza on Fri 20 Jan - 12:41

mano oncik kamal nie...den nak tanyo ..? singgah pdg tomu ko...korang jln terus....

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by jimf on Fri 20 Jan - 14:29

nawza wrote:mano oncik kamal nie...den nak tanyo ..? singgah pdg tomu ko...korang jln terus....

sini citer poi kualo laaa makan laksa... camno nk singgah pdg tomu lak...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by kamalia on Fri 20 Jan - 15:06

nawza wrote:mano oncik kamal nie...den nak tanyo ..? singgah pdg tomu ko...korang jln terus....

tak singgah pdg tomu la tok sedeng,
jum gi mee bendong terus.

bwk nasi lomak ngan skandal pdg tomu sekali yo tok sedeng ehehe ..
cheers

jimf,
sila kerat funai sendiri ya..
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Amm on Fri 20 Jan - 15:41

kat kuale ade lakse ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Day Ride Mee Bendong Muor

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum