Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by kamalia on Wed 11 Jan - 14:29

teloqq...!!

[You must be registered and logged in to see this link.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 11 Jan - 14:50

kamalia wrote:teloqq...!!

[You must be registered and logged in to see this link.]

laaa.... ingatkan dah serik jadi organizer.....kekekeke... masukkan nama den yo...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Apai on Wed 11 Jan - 14:58

ZAM@GHIMEHV wrote:
kamalia wrote:teloqq...!!

[You must be registered and logged in to see this link.]

laaa.... ingatkan dah serik jadi organizer.....kekekeke... masukkan nama den yo...

Jgn masukan namo den yo!.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Amm on Wed 11 Jan - 15:52

Malam sabtu ada acara raba tolo ke? Lepas tu makan karipap dan apam...Mmmmmm..I like

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by faizal_bulat on Wed 11 Jan - 15:57

amjal?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by jimf on Wed 11 Jan - 16:00

Amm wrote:Malam sabtu ada acara raba tolo ke? Lepas tu makan karipap dan apam...Mmmmmm..I like

unkel amm...eden ambik bahagian acara apam je bole?...boleee laaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by mat zzr on Wed 11 Jan - 16:05

aku suka makan apam balik...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Amm on Wed 11 Jan - 16:23

jimf wrote:
Amm wrote:Malam sabtu ada acara raba tolo ke? Lepas tu makan karipap dan apam...Mmmmmm..I like

unkel amm...eden ambik bahagian acara apam je bole?...boleee laaaaa

Ok la ....angkel ambik apam, teman ambik karipap...mat ZZR bagi terong

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by mat zzr on Wed 11 Jan - 16:36

aku suka makan kari terong.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by jimf on Wed 11 Jan - 16:38

moto jual...tp geran tak jual...
amende laa... kasi laa geran sekali, leh gak owner baru cari brg kat ebay e apa ke utk kasi hidup lik kan..

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by mat zzr on Wed 11 Jan - 16:40

jimf wrote:moto jual...tp geran tak jual...
amende laa... kasi laa geran sekali, leh gak owner baru cari brg kat ebay e apa ke utk kasi hidup lik kan..

[You must be registered and logged in to see this link.]

tanpa geran...makna nya jadi spare part lah...RM500 ok lah..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by jimf on Wed 11 Jan - 17:10

mat zzr wrote:
jimf wrote:moto jual...tp geran tak jual...
amende laa... kasi laa geran sekali, leh gak owner baru cari brg kat ebay e apa ke utk kasi hidup lik kan..

[You must be registered and logged in to see this link.]

tanpa geran...makna nya jadi spare part lah...RM500 ok lah..

yeee btulll....sokong...

(bilaaa laa leh rasa roti sardin matzzr belanja...)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Bongxz on Wed 11 Jan - 17:10

Amjal jom............

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by jimf on Wed 11 Jan - 17:13

Bongxz wrote:Amjal jom............

ko nak belanja ke?
Bos aku dah lik ni.. aku leh chiluk awal... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Bongxz on Wed 11 Jan - 17:15

Ajak la bos ko sekali, pastu kita mintak la dia belanja............

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by jimf on Wed 11 Jan - 17:20

Bongxz wrote:Ajak la bos ko sekali, pastu kita mintak la dia belanja............

bos aku cakap dia nk gi sesi mekap laaa
dia suruh ko belanja pasal duit jual moto hari tu x habis lagi....
simpan lama2 pun nti kena beli langsir lak..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Bongxz on Wed 11 Jan - 17:23

jimf wrote:
Bongxz wrote:Ajak la bos ko sekali, pastu kita mintak la dia belanja............

bos aku cakap dia nk gi sesi mekap laaa
dia suruh ko belanja pasal duit jual moto hari tu x habis lagi....
simpan lama2 pun nti kena beli langsir lak..
dah beli tilam baru la.............. sedap sikit long ride................

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by fie on Wed 11 Jan - 17:26

salam Priety Zinta..ngauuu,,ngrauuu,ngrauuu

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Amm on Wed 11 Jan - 17:26

Bongxz wrote:Amjal jom............

Geng ada moto boleh join amjal tak? Aku bikin suruh tanya

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Adik Kecil on Wed 11 Jan - 17:27

mari amjal dengan bong....dia nak mop balik hanceng smalam tu....sapa ada kelapangan singgah la

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Bongxz on Wed 11 Jan - 17:28

fie wrote:salam Priety Zinta..ngauuu,,ngrauuu,ngrauuu

Ubat mananya doc..............

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 11 Jan - 17:35

jimf wrote:
Bongxz wrote:Ajak la bos ko sekali, pastu kita mintak la dia belanja............

bos aku cakap dia nk gi sesi mekap laaa
dia suruh ko belanja pasal duit jual moto hari tu x habis lagi....
simpan lama2 pun nti kena beli langsir lak..

apsal aku lak yg teerasa nih....hishhh

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by fie on Wed 11 Jan - 17:37

Bongxz wrote:
fie wrote:salam Priety Zinta..ngauuu,,ngrauuu,ngrauuu

Ubat mananya doc..............
lembik kambing betina kene rogol nanti...
hanya utk manusia ..hehehehhe

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 11 Jan - 17:40

fie wrote:
Bongxz wrote:
fie wrote:salam Priety Zinta..ngauuu,,ngrauuu,ngrauuu

Ubat mananya doc..............
lembik kambing betina kene rogol nanti...
hanya utk manusia ..hehehehhe

zalimmmmmm..............teruk nanti kena rodok.... jgn lupa pakai KY jelly yer..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Apai on Wed 11 Jan - 17:47

Nak murah dah jimat...boleh pakai baby oil...(ni pun Adam yg kasi tau) Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Gatai Teloq ke Teloq Chempedak

Post by Sponsored content Today at 12:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum