Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by kamalia on Thu 11 Feb - 16:54

paris,
footpage belah kanan ada lagi tak?
berapa mau sedekah?
(serious peminta sedekah)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by afaris06 on Thu 11 Feb - 16:55

kamalia wrote:paris,
footpage belah kanan ada lagi tak?
berapa mau sedekah?
(serious peminta sedekah)
dh sold la bang....

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by fie on Thu 11 Feb - 16:58

SALAM NANGKA/...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by azamreeves on Thu 11 Feb - 17:03

mat zzr wrote:motor ni 2 dapo atau 4 dapo?

[You must be registered and logged in to see this link.]
rase cam motor sing jekk

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by afaris06 on Thu 11 Feb - 17:04

fie...bila nk amik brg panas ko ni...kene caj warehousing ni...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Thu 11 Feb - 17:05

azamreeves wrote:rase cam motor sing jekk

moto mesia laaa... tau la selalu gi obersea...walaupun moto selalu oberhit... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Thu 11 Feb - 17:05

Izzul wrote:
nawza wrote:izul..sblum smpai kat ozana...dan lepas trafik light kg tun razak...dtg laaa ghamaiiii tueeee...... Razz
abang masuk dari mane?? arah jasin ke kat jpj?? kalau traffic light jpj tu amek kiri ek??

klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by afaris06 on Thu 11 Feb - 17:06

azamreeves wrote:
mat zzr wrote:motor ni 2 dapo atau 4 dapo?

[You must be registered and logged in to see this link.]
rase cam motor sing jekk
amik je zam....ride to hatyai dh dekat nih...lambat tinggal...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Thu 11 Feb - 17:07

nawza wrote:klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz

kompom sesat sampai kukup ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by afaris06 on Thu 11 Feb - 17:08

caling2 amjal federation of motorscrap....ada cengkudux x ptg ni???

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by afaris06 on Thu 11 Feb - 17:09

nawza wrote:
Izzul wrote:
nawza wrote:izul..sblum smpai kat ozana...dan lepas trafik light kg tun razak...dtg laaa ghamaiiii tueeee...... Razz
abang masuk dari mane?? arah jasin ke kat jpj?? kalau traffic light jpj tu amek kiri ek??

klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz
buah yg bleh pegang punya ada kat kedai mana???

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by kamalia on Thu 11 Feb - 17:12

afaris06 wrote:caling2 amjal federation of motorscrap....ada cengkudux x ptg ni???

footpage takde,
aku nak umah teros.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by afaris06 on Thu 11 Feb - 17:13

kamalia wrote:
afaris06 wrote:caling2 amjal federation of motorscrap....ada cengkudux x ptg ni???

footpage takde,
aku nak umah teros.
foot page tu menatang hapa???

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by kamalia on Thu 11 Feb - 17:17

afaris06 wrote:
kamalia wrote:
afaris06 wrote:caling2 amjal federation of motorscrap....ada cengkudux x ptg ni???

footpage takde,
aku nak umah teros.
foot page tu menatang hapa???

omputih kata halaman kaki.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Raziskov on Thu 11 Feb - 17:23

halaman kaki tu mende pulak? [You must be registered and logged in to see this image.]
minta maap..i inglish no speaking...jas litel2 onli.. [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Thu 11 Feb - 17:25

Raziskov wrote:halaman kaki tu mende pulak? [You must be registered and logged in to see this image.]
minta maap..i inglish no speaking...jas litel2 onli.. [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

mcm cut paste dari mukabuku aje.... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Apai on Thu 11 Feb - 17:26

La...mati2 aku ingat footpage macam bigfoot tapi kecik ckit! scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Thu 11 Feb - 17:26

afaris06 wrote:
nawza wrote:
Izzul wrote:
nawza wrote:izul..sblum smpai kat ozana...dan lepas trafik light kg tun razak...dtg laaa ghamaiiii tueeee...... Razz
abang masuk dari mane?? arah jasin ke kat jpj?? kalau traffic light jpj tu amek kiri ek??

klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz
buah yg bleh pegang punya ada kat kedai mana???

klau nak buah...x yah kat kedai..sendiri pnyer ade...pegang sendiri laa...klau nak try yg lain cik kamalia pun ade...! tapi klau buah bentuk lain..cube tanyer tokei sejati cek lan...dia tau byak tmpt...haaa....haaa.. Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Thu 11 Feb - 17:31

nawza wrote:
afaris06 wrote:
nawza wrote:
Izzul wrote:
nawza wrote:izul..sblum smpai kat ozana...dan lepas trafik light kg tun razak...dtg laaa ghamaiiii tueeee...... Razz
abang masuk dari mane?? arah jasin ke kat jpj?? kalau traffic light jpj tu amek kiri ek??

klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz
buah yg bleh pegang punya ada kat kedai mana???

klau nak buah...x yah kat kedai..sendiri pnyer ade...pegang sendiri laa...klau nak try yg lain cik kamalia pun ade...! tapi klau buah bentuk lain..cube tanyer tokei sejati cek lan...dia tau byak tmpt...haaa....haaa.. Twisted Evil

Woooiiit...mana aaaaddddaaaaaaaa

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Thu 11 Feb - 17:36

Cek lan buah jambu satu.....x nak yg ade biji.....haa..haaa...! Twisted Evil
jgn lupe ltak asam boi....yer.... Laughing

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Thu 11 Feb - 17:47

nawza wrote:Cek lan buah jambu satu.....x nak yg ade biji.....haa..haaa...! Twisted Evil
jgn lupe ltak asam boi....yer.... Laughing

biji bagi saya yee bang.... nak exercise jari ni....lenguh asyik menaip aje... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Thu 11 Feb - 17:52

jimf wrote:
nawza wrote:Cek lan buah jambu satu.....x nak yg ade biji.....haa..haaa...! Twisted Evil
jgn lupe ltak asam boi....yer.... Laughing

biji bagi saya yee bang.... nak exercise jari ni....lenguh asyik menaip aje... Very Happy

Dua2 org den x bleh bagi..sobab buah 1 biji den nak mamam..satu lagi den nak gentel2...baru ada ummmpp..

Biji pun x blel bagi sobab setakat buah ajo..dio punyo suara x leh tune..he..he...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Izzul on Thu 11 Feb - 18:04

nawza wrote:
afaris06 wrote:
nawza wrote:
Izzul wrote:
nawza wrote:izul..sblum smpai kat ozana...dan lepas trafik light kg tun razak...dtg laaa ghamaiiii tueeee...... Razz
abang masuk dari mane?? arah jasin ke kat jpj?? kalau traffic light jpj tu amek kiri ek??

klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz
buah yg bleh pegang punya ada kat kedai mana???

klau nak buah...x yah kat kedai..sendiri pnyer ade...pegang sendiri laa...klau nak try yg lain cik kamalia pun ade...! tapi klau buah bentuk lain..cube tanyer tokei sejati cek lan...dia tau byak tmpt...haaa....haaa.. Twisted Evil
orait bang. macam tau je tempat tu, kalau tak tau tanye minah fesbuk la. bounce

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by tenukz on Thu 11 Feb - 18:17

Izzul wrote:
nawza wrote:
afaris06 wrote:
nawza wrote:
Izzul wrote:
nawza wrote:izul..sblum smpai kat ozana...dan lepas trafik light kg tun razak...dtg laaa ghamaiiii tueeee...... Razz
abang masuk dari mane?? arah jasin ke kat jpj?? kalau traffic light jpj tu amek kiri ek??

klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz
buah yg bleh pegang punya ada kat kedai mana???

klau nak buah...x yah kat kedai..sendiri pnyer ade...pegang sendiri laa...klau nak try yg lain cik kamalia pun ade...! tapi klau buah bentuk lain..cube tanyer tokei sejati cek lan...dia tau byak tmpt...haaa....haaa.. Twisted Evil
orait bang. macam tau je tempat tu, kalau tak tau tanye minah fesbuk la. bounce

woitt....aku datang gak.....tungggguuuu.....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by tenukz on Thu 11 Feb - 18:18

Izzul wrote:
nawza wrote:
afaris06 wrote:
nawza wrote:
Izzul wrote:
nawza wrote:izul..sblum smpai kat ozana...dan lepas trafik light kg tun razak...dtg laaa ghamaiiii tueeee...... Razz
abang masuk dari mane?? arah jasin ke kat jpj?? kalau traffic light jpj tu amek kiri ek??

klu dr jpj ambik kiri...pastu trus jer ..smpai jumpe trafik light ..dpan skit...sblah kanan...klau yg kiri tue restoren besar x der buah nangka...buah pear ade ler... Twisted Evil ..buah mmg byak tapi bukan utk di pegang...hanye utk di tonton saje...haa..haaa... Razz
buah yg bleh pegang punya ada kat kedai mana???

klau nak buah...x yah kat kedai..sendiri pnyer ade...pegang sendiri laa...klau nak try yg lain cik kamalia pun ade...! tapi klau buah bentuk lain..cube tanyer tokei sejati cek lan...dia tau byak tmpt...haaa....haaa.. Twisted Evil
orait bang. macam tau je tempat tu, kalau tak tau tanye minah fesbuk la. bounce

woitt....aku datang gak.....tungggguuuu.....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Sponsored content Today at 19:35


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum