Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Tue 9 Feb - 19:35

hi-wayMAN wrote:promo baju perang....

[You must be registered and logged in to see this link.]

stylo beb!!!

SAFETY FIRST!!!!

Lawa aka cun tp tak sanggup tgk rege... kualiti ? bleh cayo ko?

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by hi-wayMAN on Tue 9 Feb - 19:51

gilababan wrote:
hi-wayMAN wrote:promo baju perang....

[You must be registered and logged in to see this link.]

stylo beb!!!

SAFETY FIRST!!!!

Lawa aka cun tp tak sanggup tgk rege... kualiti ? bleh cayo ko?

so far, majoriti suit kulit ni mmg buat kat pakistan...kualiti proven(trun 14 SIC jadi saksi...huhuhu)..tu pasal rega cenggitu...kalu yg brended, alamatnya mmg x merasa la pakai...rega bole beli zzr250 sejibik tu...huhuhu What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Tue 9 Feb - 20:00

TUman, kulit lembu ni waterproof ko?

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by adambikers on Tue 9 Feb - 20:55

nak kalis air ko beli je baju ujan givi.. org cakap mmg tak masuk air.. dah beli nanti bagi review kat sini ekk gaban

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Tue 9 Feb - 21:58

gilababan wrote:Sini pun ado 2 - 3 org polis gak... camano? Razz

eden tak ride di udara....hehe...so tak takut laaaa... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Tue 9 Feb - 21:59

Dam, aku tanya betul2 la.. Mana tau ? Takpe r..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by jimf on Tue 9 Feb - 22:00

adambikers wrote:nak kalis air ko beli je baju ujan givi.. org cakap mmg tak masuk air.. dah beli nanti bagi review kat sini ekk gaban

Usu...baju kalis ujan givi ni yg ado cop logo MAS tu ko?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Tue 9 Feb - 22:26

Salam mlm nak balik umah..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by adambikers on Tue 9 Feb - 22:58

gilababan wrote:Dam, aku tanya betul2 la.. Mana tau ? Takpe r..

bang longgggg..
gaban majuk ni, meh piat tinge die Razz

mana2 resing sut tak kalis ujan kalau redah ujan lebat gile kecuali yg dia tulis waterproof.. tapi kat malaysia ni pakai yg tu mau pengsan..

selalu nyer kat cuaca cam negara kita ni, pakai resing sut yg ada lobang udara (lobang kecik2 kat badan) bagi mengeluarkan haba sementara cuaca kat negara mat saleh pakai yg takde lobang2 udara supaya haba tak keluar dan memanaskan badan..

p/s: tapi aku punya takde lobang2, sekali gi sepang, balik umah ilang 3 kilo sebab air dalam badan dah ilang..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Tue 9 Feb - 23:20

Aku nak cr 1, ada suggestion?

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by adambikers on Tue 9 Feb - 23:23

bajet brapa? aku ada nak tolak resing sut 2 pis aku.. harga RM 750,000.00..
ko jgn pakai resing sut wat ulang alik KB ke melaka, tgh jalan nnt pengsan

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Tue 9 Feb - 23:35

huaaaarghhhh...ngantoknyer....nak berak laaaa......ehhh...ehhh nak tido laaa...! Sleep

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Tue 9 Feb - 23:36

ko jgn pakai resing sut wat ulang alik KB ke melaka, tgh jalan nnt pengsan...

Mmmm.... plak... abg bosa ilek jer... Question

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 23:37

berak cair ler tu....

baban ko beli 2 piece ada lubang cam aku punyer dijamin boleh ride pusing malaysia tanpa pengsan

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Tue 9 Feb - 23:41

tai kau musti ingat baban...setiap 150km kau musti berenti minum air at least satu botol mineral kecik.....Hahahahaha...ingat baban....itu harta ahmad allbab yg punya

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Tue 9 Feb - 23:42

adambikers wrote:bajet brapa? aku ada nak tolak resing sut 2 pis aku.. harga RM 750,000.00..
ko jgn pakai resing sut wat ulang alik KB ke melaka, tgh jalan nnt pengsan

tue baghu baju....klau topi trojan ko tue brape...plak....???? Cool

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by adambikers on Tue 9 Feb - 23:44

yg aku nak jual tu ada lobang kat seluar jee.. jaket takde lobang2.. hehe

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Raziskov on Tue 9 Feb - 23:55

Baru lopeh baraikan motor... Sad
Motor somput2 pulak...harap2 esok buleh la start laie...
Kalau esok buleh start pagi2 den nak poie kodai Ann suh dio tgkkan apo bondo yg berkompang dalam engine motor den tu aaa...
Haghap2 takdo la major problem....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Tue 9 Feb - 23:59

Big Bro wrote:berak cair ler tu....

baban ko beli 2 piece ada lubang cam aku punyer dijamin boleh ride pusing malaysia tanpa pengsan

bleh kempis perutttt tak...???? satu lagi klau nak terberak senang nak bukak tak ? .....andai x sempat camno.....huaa..haaaa....

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by nawza on Wed 10 Feb - 0:01

Raziskov wrote:Baru lopeh baraikan motor... Sad
Motor somput2 pulak...harap2 esok buleh la start laie...
Kalau esok buleh start pagi2 den nak poie kodai Ann suh dio tgkkan apo bondo yg berkompang dalam engine motor den tu aaa...
Haghap2 takdo la major problem....

sekian

Jis..prepare utk hatyai ko...? kirim salam Ann blehhh....lamo x jumpo huh..huh... Laughing

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Guest on Wed 10 Feb - 0:12

berak cair kluar ikut lubang angin

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Wed 10 Feb - 0:24

Nak kono sebey nih... takpo bg den maso... kasut pun bolum cr lg... adoi..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Amm on Wed 10 Feb - 0:42

Huh...baban sejak downgred moto ni asik hapgred eksesori jer......Bila la boleh jadi cam meraban gaban ni... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by gilababan on Wed 10 Feb - 0:46

Sebey jer... duit dlm poket ngan bank da habih... pinjam kak amm...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Amm on Wed 10 Feb - 0:48

Esok lusa berkepuk la poket ko baban......I like Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V9 - 9th Feb 2010 (Apa-apa aje laaa...jgn apai udah)

Post by Sponsored content Today at 9:54


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum