RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by kudud on Fri 30 Dec - 9:26

Apai wrote:TTS besok mlm tarak ka?....ingat nak toron buat penutup 2011.... scratch

jom la kita TTS bang, kita set2 muda yg byk program esok arinya tu-sabtu, bia layan TTS je la bang.. Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 9:26

Chef Bob wrote:ok..
Latest hupdates sape2 yg pegi ni..ramai pulak yg cancel tetiba..kena keje la..kaki sakit la..nak pegi trek day la..anak sedara tunang la..adik sunat la...so nampak gayanya ni ajer la yg sanggup hadapi cabaran...ape2 pun "kami org2 pulis takkan menyerahhhh"....Razz

Riderz Tolor Rebus:
1- Ah Jis
2- Ah Jimf
3- Ah Blake
4- Ah Zam Karpet
5- Ah Rip Suzuki
6- Ah Jani
7- Ah Mat zzr
8- Ah Chef (kalau takda hal)

Tu ajer la nampak gayenya...yg penting..9:30 am kat rnr Rawang..jumpa disana...disana....Razz

sekian


ni ajo yg ado tolo ko?
jani, matzzr, adam... tolong kompomkan kuda tungganggan anda...
pilihan mode laju naik moto besau ikut hiway ko....
atau pilihan mode santai minum ayor tebu naik moto kecik ikut jalan dalam?....
chef... kalu xmo bawa "green apple" leh bawa suzi best join geng cubcai..
RV tetap kat RNR rawang.. kalu cubcai ikut jalan dlm then kita kuar exit bukit beruntung...
minum kopi kawwww kat "Kerling"... pehtu bungkus pau kat Yik Mun.. baru terus Sg Klah..

tolong kasi kompomasi sebelum petang berakhir... den nk tukar tayar TT100.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 9:55

aku ikut jalan dalam lah bang.....aku nak makan doyan kampung kat jalan dalam...aku bawak zzr5 sebab dah lama sangat tak naik...last pergi genting 3 minggu lepas...

JimF...kalau ko nak naik Jaguh aku...datang rumah aku dulu lah...pastu kita ride sama sama...jaguh pun laju jugak...dengan berat badan kau yg tak seberapa tu...mmg jadi ringan lah moto tu...aku bawak pun boleh cecah 130kmj...mmg santai naik jaguh ni...pastu ada GIVI box lagi...boleh taruk petai,pulasan,manggis...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Raziskov on Fri 30 Dec - 10:53

Kalau mcm tu den pun teraso nak bawak zzr..slow sikit..tapi roadtax dah mati 5 bulan..buleh bawak ko?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 10:55

mestilah boleh...kat rumah aku ni banyak org myanmar bawak moto tanpa lesen dan roadtax...ok jer moto tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 10:58

mat zzr wrote:mestilah boleh...kat rumah aku ni banyak org myanmar bawak moto tanpa lesen dan roadtax...ok jer moto tu...

Ko cakap pe ni? ajis tu org korea laaa....

menarik gak cadangan ko... tp aku x biasa bawa moto kangkang.. kang lanjut lak tolo..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Raziskov on Fri 30 Dec - 11:03

orang mynmar tu bwak motor dio gi sg.kelah ke boss?..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 11:04

jimf wrote:
mat zzr wrote:mestilah boleh...kat rumah aku ni banyak org myanmar bawak moto tanpa lesen dan roadtax...ok jer moto tu...

Ko cakap pe ni? ajis tu org korea laaa....

menarik gak cadangan ko... tp aku x biasa bawa moto kangkang.. kang lanjut lak tolo..

apsal kulit ajis sama cam aku jugak?...banyak berjemur kat pantai kot?...

moto kangkang lagi senang bawak dari moto brek senak tolo...moto jaguh tu good running condition..mcm mcm aku dah repair...nak bawak jalan jauh takde hal...badan pun tak sakit...boleh menten 100kmj...(meter kereta)...amacam?..kalau mau kau datang rumah aku pagi esok...jalan kuari-ikut MRR2..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 11:05

Raziskov wrote:orang mynmar tu bwak motor dio gi sg.kelah ke boss?..Razz

sekian

kalau myanmar tu bawak motor dio...memey lambat lah sampai sg klah....sebab moto tu ada pasang side car..angkat besi buruk dan surat khabar lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ariff908 on Fri 30 Dec - 11:14

Raziskov wrote:orang mynmar tu bwak motor dio gi sg.kelah ke boss?..Razz

sekian

jis ko temankan aku running in ikut hiway la...kita lajak pi siam pas tu patah balik masuk sg klah

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 11:27

jimF...ko pilih moto mana ko nak naik...

jaguh 175 - demak 150- skuter elit 150


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 11:35

atau pun motor EL250....


mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Bongxz on Fri 30 Dec - 13:14

pergh, byk betul moto mamat zzr ni. Cuma Zzr je yg tak de dlm gambar.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ManCaL on Fri 30 Dec - 13:15

zzr je malu nk muncul dlm forem ni

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Bongxz on Fri 30 Dec - 13:24

bila la boleh pg ride balik ni?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 14:33

mat zzr wrote:
moto kangkang lagi senang bawak dari moto brek senak tolo...moto jaguh tu good running condition..mcm mcm aku dah repair...nak bawak jalan jauh takde hal...badan pun tak sakit...boleh menten 100kmj...(meter kereta)...amacam?..kalau mau kau datang rumah aku pagi esok...jalan kuari-ikut MRR2..

ok laaa ok laaaa... jaguh laaa...
pasal ada tong ket belkg hahaha..
mlm kang aku buzz..
umah ko tmpt yg aku gi amik skru hari tu kan... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by tok wan on Fri 30 Dec - 14:35

ok..
Latest hupdates sape2 yg pegi ni..ramai pulak yg cancel tetiba..kena keje la..kaki sakit la..nak pegi trek day la..anak sedara tunang la..adik sunat la...so nampak gayanya ni ajer la yg sanggup hadapi cabaran...ape2 pun "kami org2 pulis takkan menyerahhhh"....

Riderz Tolor Rebus:
1- Ah Jis
2- Ah Jimf
3- Ah Blake
4- Ah Zam Karpet
5- Ah Rip Suzuki
6- Ah Jani
7- Ah Mat zzr
8- Ah Chef (kalau takda hal)
9- Ah Leng

Tu ajer la nampak gayenya...yg penting..9:30 am kat rnr Rawang..jumpa disana...disana....

sekian

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 15:05

jimf wrote:
mat zzr wrote:
moto kangkang lagi senang bawak dari moto brek senak tolo...moto jaguh tu good running condition..mcm mcm aku dah repair...nak bawak jalan jauh takde hal...badan pun tak sakit...boleh menten 100kmj...(meter kereta)...amacam?..kalau mau kau datang rumah aku pagi esok...jalan kuari-ikut MRR2..

ok laaa ok laaaa... jaguh laaa...
pasal ada tong ket belkg hahaha..
mlm kang aku buzz..
umah ko tmpt yg aku gi amik skru hari tu kan... Razz

aku belum pindah rumah lagi laa...rumah sekangkang kera tu jugak...sebelum ko kuar rumah ko call aku yea...wake up call...pasal malam ni aku nak pi TTS dgn grup org rumah aku...takut lewat bangun...aku terpaksa ajar depa buat no 8 dgn moto besar...amal jariah...

(huh...lega jimf setuju naik Jaguh aku...kalau tak...nak folo honda Vtetet dia 80kmj all the way...gatei jubo....)

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Fri 30 Dec - 15:11

Bongxz wrote:pergh, byk betul moto mamat zzr ni. Cuma Zzr je yg tak de dlm gambar.

sejak dua menjak ZZR aku kena petik nama...dia jadi foto shy...

malas lah nak ambik gambar dia pasal...body tengah polish dgn turtle wax...ekzos crom aku tgh polish dgn autosol...tayar pun aku polish dgn silikon...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 15:27

mat zzr wrote:
aku belum pindah rumah lagi laa...rumah sekangkang kera tu jugak...sebelum ko kuar rumah ko call aku yea...wake up call...pasal malam ni aku nak pi TTS dgn grup org rumah aku...takut lewat bangun...aku terpaksa ajar depa buat no 8 dgn moto besar...amal jariah...

(huh...lega jimf setuju naik Jaguh aku...kalau tak...nak folo honda Vtetet dia 80kmj all the way...gatei jubo....)

kalu malam ni aku ambik jaguh tu and folow ko pegi TTS grp org umah leh?...
aku tolong ajar depa picit hon pun ok gak...

sib baik aku pakai spec... nmpk gak tulisan kecik matzzr taip tu..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 30 Dec - 15:45

Jimf ko nak den teman gi ambik Jaguh Matzzr ker ?


pssss.....ada harapan den juin tts org rumah Matzzr nih.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by faizal_bulat on Fri 30 Dec - 15:48

list yg flag off xdo ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 30 Dec - 15:57

pejal.... lebih afdal klu ko ikut skali pegi sg.kelah tu... ko ada panier, senang kenkawan nak tumpang letak ikan kelah yg diorg bom nanti....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by faizal_bulat on Fri 30 Dec - 16:02

ZAM@GHIMEHV wrote:pejal.... lebih afdal klu ko ikut skali pegi sg.kelah tu... ko ada panier, senang kenkawan nak tumpang letak ikan kelah yg diorg bom nanti....

panier nk buh tolo2 yg masak...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 16:04

ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf ko nak den teman gi ambik Jaguh Matzzr ker ?


pssss.....ada harapan den juin tts org rumah Matzzr nih.....

ko tak nyesal ke tanya ni?
jaguh tu laju tau.. dah letak hinjin eli...
tercirit fzi ko nak kejo nanti... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Sponsored content Today at 11:58


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum