RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Wed 28 Dec - 18:03

tok wan wrote:dah ado list cancel ke????
klu ado msk namo kawe...

nyampah laaa abe wan ni..
tak leh nk skodeng dia... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by faizal_bulat on Wed 28 Dec - 18:21

ni thread jual voltmeter ke jual motor demak?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Wed 28 Dec - 18:42

bang matzzr...
admin dah marah laa... kita cabottt laa..
kang dia gesel moto kita kang susah lak...
den dah buka topic menumpang ket sini...
jom makan roti sardin sana...

http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t757-fmea-for-moto-reput-gpz600r#69234

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 28 Dec - 18:46

mat zzr wrote:
ghimeh...ko tau repair moto ni tak?...aku pun tgh blur dgn motor taiwan ni...


klu setakat nak repair skru side mirror tu rasanyer mmg den pun expertise la...bila bole pegi rumah nih?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Wed 28 Dec - 18:49

ZAM@GHIMEHV wrote:
klu setakat nak repair skru side mirror tu rasanyer mmg den pun expertise la...bila bole pegi rumah nih?

sini org citer pasal nk mandi bogel kat sg klah laaa.... bukan nk repair skru.
sila buka thread DIY baru kat ruangan workshop ye..

Pesanan dari FB...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 28 Dec - 19:14

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
klu setakat nak repair skru side mirror tu rasanyer mmg den pun expertise la...bila bole pegi rumah nih?

sini org citer pasal nk mandi bogel kat sg klah laaa.... bukan nk repair skru.
sila buka thread DIY baru kat ruangan workshop ye..

Pesanan dari FB...

ishh... maksud den nanti nak "skru" dalam ayor la...so mmg relevant la dgn thread nih....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by faizal_bulat on Wed 28 Dec - 19:31

jaga2 cik salmah.. jaga2...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 29 Dec - 16:01

hmm... den kompom naik fzi jer nih, so ada teman seperjuangan ke tak nih, klu semua naik motor gadang rasanyer den kono tarik diri nih... karang kena tinggal berkampung-kampung, den tak rela......harapan nak bwk fazer rasenyer dah tak boleh, owner ada program...

Jimf, ko cemane? Matzzr, kompom ko naik jaguh nih?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Thu 29 Dec - 16:57

ZAM@GHIMEHV wrote:hmm... den kompom naik fzi jer nih, so ada teman seperjuangan ke tak nih, klu semua naik motor gadang rasanyer den kono tarik diri nih... karang kena tinggal berkampung-kampung, den tak rela......harapan nak bwk fazer rasenyer dah tak boleh, owner ada program...

Jimf, ko cemane? Matzzr, kompom ko naik jaguh nih?

ko kompom ko naik fzi?
hehe...nk den naik expai? leh ajeee...
tapi ko kena laa berkorban followw den... slowww laa
kita ikut jalan dalam laaaa ..mau?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Thu 29 Dec - 17:32

bapo ramai yg kompom ni?
ado esok ajo lai... luso dah poi...

tts mlm esok dibatalkan pada sesapa yg poi..
sapa yg x poi nk tts suka hati laa..
tp yg poi nk jugak tts, sukati laaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Apai on Thu 29 Dec - 17:42

TTS besok mlm tarak ka?....ingat nak toron buat penutup 2011.... scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 29 Dec - 17:45

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:hmm... den kompom naik fzi jer nih, so ada teman seperjuangan ke tak nih, klu semua naik motor gadang rasanyer den kono tarik diri nih... karang kena tinggal berkampung-kampung, den tak rela......harapan nak bwk fazer rasenyer dah tak boleh, owner ada program...

Jimf, ko cemane? Matzzr, kompom ko naik jaguh nih?

ko kompom ko naik fzi?
hehe...nk den naik expai? leh ajeee...
tapi ko kena laa berkorban followw den... slowww laa
kita ikut jalan dalam laaaa ..mau?


mmg kompom den naik fzi ajo... takpo...klu ko naik an6 pon takpo, den nengok masa poi dah kono berkampung-kmpung, time balik kompom la ado skru ekjos yg hilang takpun longgar......psss jgn bagitau yg lelain den punya plan nih...kito beduo ajo tau...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Thu 29 Dec - 18:01

ZAM@GHIMEHV wrote:

mmg kompom den naik fzi ajo... takpo...klu ko naik an6 pon takpo, den nengok masa poi dah kono berkampung-kmpung, time balik kompom la ado skru ekjos yg hilang takpun longgar......psss jgn bagitau yg lelain den punya plan nih...kito beduo ajo tau...

skrew aje ke?
spark plug nk? den nengok jambatan slim river tu sesuai bebenor utk main baling2...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Thu 29 Dec - 23:00

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:hmm... den kompom naik fzi jer nih, so ada teman seperjuangan ke tak nih, klu semua naik motor gadang rasanyer den kono tarik diri nih... karang kena tinggal berkampung-kampung, den tak rela......harapan nak bwk fazer rasenyer dah tak boleh, owner ada program...

Jimf, ko cemane? Matzzr, kompom ko naik jaguh nih?

ko kompom ko naik fzi?
hehe...nk den naik expai? leh ajeee...
tapi ko kena laa berkorban followw den... slowww laa
kita ikut jalan dalam laaaa ..mau?

aku naik jaguh pun boleh....naik skuter pun boleh...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 29 Dec - 23:04

aisey... ini mcm kalu den kono pikir balik la... kalo semua motor gadang, alamat kono tinggal la.... huhuhuhu....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by mat zzr on Thu 29 Dec - 23:10

ZAM@GHIMEHV wrote:aisey... ini mcm kalu den kono pikir balik la... kalo semua motor gadang, alamat kono tinggal la.... huhuhuhu....

walau aku naik moto yg mana sekalipun...kalau dah ikut jalan dalam...nak bawak laju amendenya...sapa sapa moto gadang nak bawak laju...silakan...kita regrup kat sg klah hot spring...yg nak bawak santai sambil picit burung...kita bawak rileks saja sambil minum air tebu tepi jalan...kalau ada org jual durian...kita stop makan dulu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 29 Dec - 23:13

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:aisey... ini mcm kalu den kono pikir balik la... kalo semua motor gadang, alamat kono tinggal la.... huhuhuhu....

walau aku naik moto yg mana sekalipun...kalau dah ikut jalan dalam...nak bawak laju amendenya...sapa sapa moto gadang nak bawak laju...silakan...kita regrup kat sg klah hot spring...yg nak bawak santai sambil picit burung...kita bawak rileks saja sambil minum air tebu tepi jalan...kalau ada org jual durian...kita stop makan dulu...

makan durian.... uhhhhh...best... tak gi sg kelah pun takper... janji dpt makan durian puas -puas...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jani on Thu 29 Dec - 23:56

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf, ride ni ko naik ex5 ke an6 ? klu ko naik ex5, den bwk fzi jer, tapi kena ride ikut jalan kampung la...kita keluar awal sket la, amacam?

ntah laaa...mungkin jugak..
pasal den suko ikut jalan dalam hehehe...
fazer dah booking ko? line clear?

jimf, kompom ke bawak ex5, klu kompon aku polo bawak lagenda. klu x aku ride g poli behrang ngan mem naik jjr...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 0:31

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:aisey... ini mcm kalu den kono pikir balik la... kalo semua motor gadang, alamat kono tinggal la.... huhuhuhu....

walau aku naik moto yg mana sekalipun...kalau dah ikut jalan dalam...nak bawak laju amendenya...sapa sapa moto gadang nak bawak laju...silakan...kita regrup kat sg klah hot spring...yg nak bawak santai sambil picit burung...kita bawak rileks saja sambil minum air tebu tepi jalan...kalau ada org jual durian...kita stop makan dulu...

I likeeeeeeeee

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 0:35

jani wrote:
jimf, kompom ke bawak ex5, klu kompon aku polo bawak lagenda. klu x aku ride g poli behrang ngan mem naik jjr...

hehe..ko ni sebenornya nk gi mana? poli behrang ke sg klah?
aku pun x kisah.. kalu naik expai, adam pun nak ikut naik ksr..
tp mamat tu pun bukan leh caya sgt..jgn pagi tu dia sms aku kata x jadi pegi udah laa.
mmg aku pancitkan tayar dia isnin nti kekekeke...

pada aku camni laa.. aku bukan nk laju pun. GPZ leh bawa, cuma hati x berapa tenang.
Kalu ada geng cubcai, aku selambar bawa cubcai...jln dalam nak laju amende nya.. average pun 90kmh, ok laa tu. Tapi kompom tul2 laa.. jgn pagi sabtu nti tgk aku sorang aje bawa cubcai..
mau nangis aku sorang2 rebus tolo nti...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Raziskov on Fri 30 Dec - 1:02

ok..
Latest hupdates sape2 yg pegi ni..ramai pulak yg cancel tetiba..kena keje la..kaki sakit la..nak pegi trek day la..anak sedara tunang la..adik sunat la...so nampak gayanya ni ajer la yg sanggup hadapi cabaran...ape2 pun "kami org2 pulis takkan menyerahhhh"....Razz

Riderz Tolor Rebus:
1- Ah Jis
2- Ah Jimf
3- Ah Blake
4- Ah Zam Karpet
5- Ah Rip Suzuki
6- Ah Jani
7- Ah Mat zzr

Tu ajer la nampak gayenya...yg penting..9:30 am kat rnr Rawang..jumpa disana...disana....Razz

sekian


Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Bongxz on Fri 30 Dec - 2:01

futsal malam tu ada tak? Kalau nak main kamal nak booking court.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by faizal_bulat on Fri 30 Dec - 4:54

Bongxz wrote:futsal malam tu ada tak? Kalau nak main kamal nak booking court.

bukan dia dh kolek ke duit mgu lepas? hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Chef Bob on Fri 30 Dec - 9:16

ok..
Latest hupdates sape2 yg pegi ni..ramai pulak yg cancel tetiba..kena keje la..kaki sakit la..nak pegi trek day la..anak sedara tunang la..adik sunat la...so nampak gayanya ni ajer la yg sanggup hadapi cabaran...ape2 pun "kami org2 pulis takkan menyerahhhh"....Razz

Riderz Tolor Rebus:
1- Ah Jis
2- Ah Jimf
3- Ah Blake
4- Ah Zam Karpet
5- Ah Rip Suzuki
6- Ah Jani
7- Ah Mat zzr
8- Ah Chef (kalau takda hal)

Tu ajer la nampak gayenya...yg penting..9:30 am kat rnr Rawang..jumpa disana...disana....Razz

sekian


Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by jimf on Fri 30 Dec - 9:22

Bongxz wrote:futsal malam tu ada tak? Kalau nak main kamal nak booking court.

kamal suruh bagi tau kat mekneng...mekneng bagi tau kat den... dio tanyo ekau nk kono kerat tolo ko?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: RIDE PENUTUP 2011- HOT SPRING SG.KELAH SUNGKAI (32 DIS 2011)

Post by Sponsored content Today at 5:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum