mountain bike

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

mountain bike

Post by kudud on Mon 19 Dec - 9:39

kepada sesapa yg ade mengayuh beskal mountain bike, sudi2 la kongsi ngan sy, mgkin ade kedai2 yg anda biasa pegi-blh dpt harga baekk punya@ade kengkawan yg da xnak mengayuh lg blh la jual beskal kat saya..mgkin blh PM sy tros..

sy nak BELI beskal yg utk kegunaan dewasa bkn utk spec budak2, yg buat ulang alik pegi sekolah yer, harap maklum..

terima kasih family zzrianz!!! cheers
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Dec - 12:08

laa... mati-mati aku ingat madass yg ko bawak hari tu mountain bike, rupanyer basikal biasa jer...

dah dapat hoby baru ker bro?
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by faizal_bulat on Mon 19 Dec - 12:14

madas dia mentekedarah minyak.. tu yg nak naik beskal.... kekeeke.... dud moh lepak taman cabaran putrajaya.. kite leh sewa beskal kt situ...
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by kudud on Mon 19 Dec - 12:29

faizal_bulat wrote:madas dia mentekedarah minyak.. tu yg nak naik beskal.... kekeeke.... dud moh lepak taman cabaran putrajaya.. kite leh sewa beskal kt situ...

beskal kat situ x memenuhi kehendak napsu la weh..aku ni buas skit Razz

aah, nak carik minat yg kluarkn peluh la abang2 semua, nak harap futsal, 2mggu blh main sekali ja, sy nak yg ari2 buleh MAIN, aiyoohh.. slurppp...
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by faizal_bulat on Mon 19 Dec - 12:39

kudud wrote:
faizal_bulat wrote:madas dia mentekedarah minyak.. tu yg nak naik beskal.... kekeeke.... dud moh lepak taman cabaran putrajaya.. kite leh sewa beskal kt situ...

beskal kat situ x memenuhi kehendak napsu la weh..aku ni buas skit Razz

aah, nak carik minat yg kluarkn peluh la abang2 semua, nak harap futsal, 2mggu blh main sekali ja, sy nak yg ari2 buleh MAIN, aiyoohh.. slurppp...

klu bndera merah nk main mcmana dud?
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Dec - 12:48

faizal_bulat wrote:
kudud wrote:
faizal_bulat wrote:madas dia mentekedarah minyak.. tu yg nak naik beskal.... kekeeke.... dud moh lepak taman cabaran putrajaya.. kite leh sewa beskal kt situ...

beskal kat situ x memenuhi kehendak napsu la weh..aku ni buas skit Razz

aah, nak carik minat yg kluarkn peluh la abang2 semua, nak harap futsal, 2mggu blh main sekali ja, sy nak yg ari2 buleh MAIN, aiyoohh.. slurppp...

klu bndera merah nk main mcmana dud?

main kawasan yg takde bendera merah la...banyak lagi kawasan lain yg boleh mengeluarkan peluh nikmat... tak gitu dud? bounce
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by jimf on Mon 19 Dec - 13:35

beskal ni pakai EO bape litre?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by faizal_bulat on Mon 19 Dec - 13:37

pakai betri je jimf....
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by jimf on Mon 19 Dec - 13:38

faizal_bulat wrote:pakai betri je jimf....

oooo ye ke? kalu gitu kena beli laaa pengecas bateri yg mancal rawa tu jual...

tapiiii..x jadi laa.. nk simpan duit beli moto bongz ni... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Dec - 14:50

Jimf, bongx bagitau aku, klu nak best price, meh sini (KL Sentral) banjer dia minum teh tarik, bauk punya rega dia kasi.... rega adik abang lagik..
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by jimf on Mon 19 Dec - 15:25

ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf, bongx bagitau aku, klu nak best price, meh sini (KL Sentral) banjer dia minum teh tarik, bauk punya rega dia kasi.... rega adik abang lagik..

xleh laaa bang... luar dah banjir hujan...
suruh dia minum ayor hujan aje laaa

lagipun sure bong xde tu...dh lik nk kasi kambing dia pakai raincoat

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by kamalia on Mon 19 Dec - 15:55

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Jimf, bongx bagitau aku, klu nak best price, meh sini (KL Sentral) banjer dia minum teh tarik, bauk punya rega dia kasi.... rega adik abang lagik..

xleh laaa bang... luar dah banjir hujan...
suruh dia minum ayor hujan aje laaa

lagipun sure bong xde tu...dh lik nk kasi kambing dia pakai raincoat

kambing dia tak suka pakai raincoat. rimas
dia soh bong payungkan je..
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by faizal_bulat on Mon 19 Dec - 16:27

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:pakai betri je jimf....

oooo ye ke? kalu gitu kena beli laaa pengecas bateri yg mancal rawa tu jual...

tapiiii..x jadi laa.. nk simpan duit beli moto bongz ni... Razz

bongz dah bisik rege tender kat aku masa TTS tu... hehehe
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by kudud on Mon 19 Dec - 17:18

haishhh...
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by Bongxz on Mon 19 Dec - 17:29

Oi, orang nak beli basikal la.
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by Amm on Mon 19 Dec - 17:41

2 in 1 la bong...beli beskal dan jual ZZR600....
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by Bongxz on Mon 19 Dec - 17:43

Aku baru jual basikal aku......... Raleigh Enduro 24 speed. hang lambat la dud. sekarang aku nak jual moto je.
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by ManCaL on Mon 19 Dec - 22:20

moto.. basikal..basikal moto.. Shocked
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by Amm on Mon 19 Dec - 23:06

kudud,kat kg aku ada beskal tua yg Sudirman nyanyi tu,ko nak tak?
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by kudud on Tue 20 Dec - 8:39

ok, terima kasih semua.. cheers
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by jimf on Tue 20 Dec - 9:41

Bongxz wrote:Aku baru jual basikal aku......... Raleigh Enduro 24 speed. hang lambat la dud. sekarang aku nak jual moto je.

bong...dah ada buyer lum moto ko?..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by kamalia on Tue 20 Dec - 10:02

belom ..
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by jimf on Tue 20 Dec - 10:07

kamalia wrote:belom ..

kalu jual sendri..24K..ni pakai ejen kompom 30K..
aahhhhh...kansel laaa angkat moto bongz utk kali ke 9 ...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by Amm on Tue 20 Dec - 10:08

Kudud,naik bukit kat umah tu tak payah beskal.....ko merangkak je...Ghimeh suh bagitau
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 20 Dec - 10:22

Amm wrote:Kudud,naik bukit kat umah tu tak payah beskal.....ko merangkak je...Ghimeh suh bagitau

klu kat rumah, kekadang merangkak pun tak payah.... biar ko jadi bukit biar org lain plak yg merangkak, dia punya peluh lain macam sket... peluh-peluh sejuk,,,,heh..heh..heh...
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: mountain bike

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum