Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 13:59

jgn la sedih dam........ leh banjir oooo Celcom

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kudud on Wed 14 Dec - 14:16

ManCaL wrote:Salam hi gay..

suda2 la tu man, suma da tau laa ko gay Razz

nantoknya pas mkn ni..berrrkkkkkkkkkk....gulpp..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 14:18

adambikers wrote:CAK!!!

eh.. lupa lak moto takde sekang ni..

chalooooo
Nah tengok Adam nak dekat setahun menghilang sebab motor takde.Hmmm.....motor masuk workshop baru 6 bulan,tapi nape setahun hilang ek..... Rolling Eyes

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Wed 14 Dec - 14:20

blakepare wrote:
Bongxz wrote:
blakepare wrote:Biasa la Incik Bong,nampak tak aku dah aktif balik berforum dan tts skg.Asyik aku je yg nombo satu.Malam futsal aku datang pukul 10.30,futsal start pkl 12:00 berkobar2 siot.hehehe,,,,masa motor takde aku tak semangat nak masuk forum ke tts ke.Sebab semua benda berkaitan ngan motor so kalo takda motor memang ko sendiri pun rasa kekok nak join.Tak percaya skg ko jual motor,aku kompom ko pun hilang sama.hehehehe
aku try tgk kang......... hehehehe
Tak payah la Bong tak best tak de motor....Kalau nak upgrade takpe....

haah bong...xyah laaa
xde org nk beli moto ko.... Razz
(apasal laaa aku x cukup bdgt nk beli moto bong... Sad )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 14:34

Langit dah mendung kejap lg ujan le tu.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 17:21

Hujan dah turun, pg urut best ni...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Amm on Wed 14 Dec - 17:29

Bongxz wrote:Hujan dah turun, pg urut best ni...........

kudud dan kudid nak ikut tu...RV kat mana? kul baper?

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 17:31

Amm wrote:
Bongxz wrote:Hujan dah turun, pg urut best ni...........

kudud dan kudid nak ikut tu...RV kat mana? kul baper?
Aku pun tgu orang ajak je nih.............. kalau dapat yg 'pemindahan haba badan' tu, isk3

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 17:34

Malam ni pun ade member ajak aku nak pergi view motor Gadang kat Banting,Sape?Itu rahsia,kawan aku?Man roti?Aparis?Vigo?Hishh korang ni kawan aku ramai,mungkin korang tak kenal.Ini memang musim Upgrade tak dapat nak di nafikan lg.Tunggu je lah kemunculan Kerbau Jantan Ini nanti Jeng jeng jeng......

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 17:36

blakepare wrote:Malam ni pun ade member ajak aku nak pergi view motor Gadang kat Banting,Sape?Itu rahsia,kawan aku?Man roti?Aparis?Vigo?Hishh korang ni kawan aku ramai,mungkin korang tak kenal.Ini memang musim Upgrade tak dapat nak di nafikan lg.Tunggu je lah kemunculan Kerbau Jantan Ini nanti Jeng jeng jeng......
pegh, ada orang nak angkat eleben ko? Banting kek mano tu, kut dekat den boleh ikut sekali.........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Amm on Wed 14 Dec - 17:39

Bongxz wrote:
blakepare wrote:Malam ni pun ade member ajak aku nak pergi view motor Gadang kat Banting,Sape?Itu rahsia,kawan aku?Man roti?Aparis?Vigo?Hishh korang ni kawan aku ramai,mungkin korang tak kenal.Ini memang musim Upgrade tak dapat nak di nafikan lg.Tunggu je lah kemunculan Kerbau Jantan Ini nanti Jeng jeng jeng......
pegh, ada orang nak angkat eleben ko? Banting kek mano tu, kut dekat den boleh ikut sekali.........

ada urut urut juga ke....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 17:39

Bongx Nanti aku tanya org tu,dia kasi ko ikut ke tak,sebab org ni ko tak kenal kot.


Last edited by blakepare on Wed 14 Dec - 17:43; edited 1 time in total

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 17:42

Amm wrote:
Bongxz wrote:
blakepare wrote:Malam ni pun ade member ajak aku nak pergi view motor Gadang kat Banting,Sape?Itu rahsia,kawan aku?Man roti?Aparis?Vigo?Hishh korang ni kawan aku ramai,mungkin korang tak kenal.Ini memang musim Upgrade tak dapat nak di nafikan lg.Tunggu je lah kemunculan Kerbau Jantan Ini nanti Jeng jeng jeng......
pegh, ada orang nak angkat eleben ko? Banting kek mano tu, kut dekat den boleh ikut sekali.........

ada urut urut juga ke....
Hishhh Amm kesian.....,ketandusan je aku tengok.Asyik nak urut je.Meh sini aku urut ngan batang pokok nibong.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by adambikers on Wed 14 Dec - 17:49

cakkk!!!

eh lupa lagi takde moto...

chaloooo

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 17:52

adambikers wrote:cakkk!!!

eh lupa lagi takde moto...

chaloooo
Dam...jgn caloooo2 join je lah.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 14 Dec - 18:12

apsal aku takde motor pun active jer kek sini.... so lepas nih kena jarang-jarang masuk forum ler... baruu syahdu..kekekek

Blake... cubo ghoyak sapo hok nok gi kelih motor maley nih?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 18:14

ZAM@GHIMEHV wrote:apsal aku takde motor pun active jer kek sini.... so lepas nih kena jarang-jarang masuk forum ler... baruu syahdu..kekekek

Blake... cubo ghoyak sapo hok nok gi kelih motor maley nih?
Ko ada motor geng FZ.Sape nak view motor mlm ni?tak bleh pecah lobang nanti Aparis marah.


Last edited by blakepare on Wed 14 Dec - 18:17; edited 1 time in total

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Wed 14 Dec - 18:15

ZAM@GHIMEHV wrote:apsal aku takde motor pun active jer kek sini.... so lepas nih kena jarang-jarang masuk forum ler... baruu syahdu..kekekek

Blake... cubo ghoyak sapo hok nok gi kelih motor maley nih?

Zam...ko buka laa topic baru dgn adam.... "Review Takda Moto"...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 18:17

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:apsal aku takde motor pun active jer kek sini.... so lepas nih kena jarang-jarang masuk forum ler... baruu syahdu..kekekek

Blake... cubo ghoyak sapo hok nok gi kelih motor maley nih?

Zam...ko buka laa topic baru dgn adam.... "Review Takda Moto"...
Moto bontot tajam ke moto bontot hangus............... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 14 Dec - 18:18

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:apsal aku takde motor pun active jer kek sini.... so lepas nih kena jarang-jarang masuk forum ler... baruu syahdu..kekekek

Blake... cubo ghoyak sapo hok nok gi kelih motor maley nih?

Zam...ko buka laa topic baru dgn adam.... "Review Takda Moto"...

yo la...yo la... kawe tok sey post lagi dah.... kawe post kat post office je la nanti...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 18:24

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:apsal aku takde motor pun active jer kek sini.... so lepas nih kena jarang-jarang masuk forum ler... baruu syahdu..kekekek

Blake... cubo ghoyak sapo hok nok gi kelih motor maley nih?

Zam...ko buka laa topic baru dgn adam.... "Review Takda Moto"...

yo la...yo la... kawe tok sey post lagi dah.... kawe post kat post office je la nanti...
Zam and Zypher nama yg begitu sinonim.Apalagi jom kita pegi view.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Wed 14 Dec - 18:49

nti uruh zephyr buka topic utk reveiw Zam...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 18:54

jimf wrote:nti uruh zephyr buka topic utk reveiw Zam...
Menarik gak tu. silent

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 14 Dec - 19:02

blakepare wrote:
jimf wrote:nti uruh zephyr buka topic utk reveiw Zam...
Menarik gak tu. silent

menghoyan la nih..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 14 Dec - 20:08

jom amjal weh..
ujan dah benti

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Sponsored content Today at 9:52


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum