Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by mat zzr on Tue 20 Dec - 21:58

adambikers wrote:
mat zzr wrote:RIDE hujung tahun dah takde ke?

kalau takde aku follow grup moto bini aku jer lah...kebanyakkan riders pompuan grup bini aku ni boleh tahan lawanya...cuma umur ada lebih sikit lah...tapi berduit dan tak kahwin lagi...

kesian kat group org umah ko..

aku dgn rela hati bole ikut dieorg ride.. cakap je tarikh.. worffff!!!!

kalau ko masuk grup ni dam...hilang lah title 'baby face' aku....ko lagi kiyut dan tembam ....worffff...!!!!!

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Tue 20 Dec - 22:07

Lady bikers memang kuat ride.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Tue 20 Dec - 22:39

blake...jom kita main kejar2....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Tue 20 Dec - 22:59

tahun 1998? biar betul....88 kot..

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by mat zzr on Tue 20 Dec - 23:22

thn 88 la...kalau 98 belum reput lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 21 Dec - 2:13

jimf wrote:blake...jom kita main kejar2....
Tak naaaaakkk....ikut bontot lelaki tak best.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 21 Dec - 9:18

iye ke tak bes???
scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Adik Kecil on Wed 21 Dec - 9:32

geli

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 21 Dec - 9:36

Adik Kecil wrote:geli

kan aku dah agak dah blake,
mana ada tak besh. adik kecik ckp geli woo....
tarrbaek la adik kecik!
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Adik Kecil on Wed 21 Dec - 10:07

petnah

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 21 Dec - 11:34

adik kecik tak abih lagi menggeli ke?
tak yah la lock porem ni

aktiviti laga tulur minggu ini:

1. kamal
2. amm
3. ghimeh
4. bongxz
5. Doc Fie

lailailai ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Raziskov on Wed 21 Dec - 12:23

ajis berkemungkinan besar toron minggu ini...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by hi-wayMAN on Wed 21 Dec - 12:34

salam pagi penuh virus....
bnyk betul aku dpt virus FB dari kudud....
delete x sampai sejam, dia dok mai hantar lagi...
huhuhu...kudud...kudud....susu yg ko hantar tu oversize tu...not my taste lah...hahahhaaaaa
doc fie pun kena sama...ngehngehngehhhh Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Adik Kecil on Wed 21 Dec - 12:50

kamal jom lunch up

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 21 Dec - 13:36

Raziskov wrote:ajis berkemungkinan besar toron minggu ini...Razz

sekian
dah habis pantang la tu................ hehehhe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by faizal_bulat on Wed 21 Dec - 14:29

hi-wayMAN wrote:salam pagi penuh virus....
bnyk betul aku dpt virus FB dari kudud....
delete x sampai sejam, dia dok mai hantar lagi...
huhuhu...kudud...kudud....susu yg ko hantar tu oversize tu...not my taste lah...hahahhaaaaa
doc fie pun kena sama...ngehngehngehhhh Razz

it wasn't me.. be informed.. affraid

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kudud on Wed 21 Dec - 14:50

hi-wayMAN wrote:salam pagi penuh virus....
bnyk betul aku dpt virus FB dari kudud....
delete x sampai sejam, dia dok mai hantar lagi...
huhuhu...kudud...kudud....susu yg ko hantar tu oversize tu...not my taste lah...hahahhaaaaa
doc fie pun kena sama...ngehngehngehhhh Razz

den dapek pun dr zzrianz gak, mcm gampang, tulis situ den yg anta, tp padahal den x anto pun, virus ni mmg gampang, den smpi x tau nak buek apo(org yg jarang buka FB pun buleh kono virus ceni, hampehh tull)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by faizal_bulat on Wed 21 Dec - 14:58

mmg marah tul dud... gampangan.... hehehe.. delete je la acc kudud tu... buka acc baru nuar zain...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jani on Wed 21 Dec - 15:14

salam semua....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jani on Wed 21 Dec - 15:17

malam semalam ada gak cikaro lentik nompang moto reput aku...haishhh...bawak je la... Shocked

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Wed 21 Dec - 15:50

faizal_bulat wrote:mmg marah tul dud... gampangan.... hehehe.. delete je la acc kudud tu... buka acc baru nuar zain...

hahahaa sib baik den x "friend" kudud....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Raziskov on Wed 21 Dec - 15:57

Takpo dud..
den tetap friend ko walaupun bukan ko yg sebarkan gambau2 titik itu..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 21 Dec - 16:20

best ke gambar tetek tu, apasal den tak dapat pun? ishh... konpius nih...rugi arr cengini...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 21 Dec - 16:35

org tertentu je boleh dpt virus tetek kudud ni..
ada rambut tak ajis?
kalau tgk dari tepi mcm pokok kelapa di tengah pulau ??

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Raziskov on Wed 21 Dec - 16:50

kamalia wrote:org tertentu je boleh dpt virus tetek kudud ni..
ada rambut tak ajis?
kalau tgk dari tepi mcm pokok kelapa di tengah pulau ??

Laaaa...aku tgk dari atas la mal,
patut la nampak mcm limau bali pun ade.... Suspect

sekian


Last edited by Raziskov on Wed 21 Dec - 16:56; edited 1 time in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Sponsored content Today at 8:27


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum