Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by mat zzr on Tue 20 Dec - 15:25

Amm...aku konsider ko punya application...nanti aku submit kat bini aku...

rider pompuan ni kebanyakkanya mid 30-an....aku dapat join pun sebab diaorang kata aku ni baby face...maklumlah umor aku baru 24 tahun...aku panggil diaorang dgn panggilan kakak...ko buleh ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Amm on Tue 20 Dec - 15:27

mat zzr yang hensem,kacak lagi perkasa......I like i polo...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by mat zzr on Tue 20 Dec - 15:27

jimf wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:RIDE hujung tahun dah takde ke?

kalau takde aku follow grup moto bini aku jer lah...kebanyakkan riders pompuan grup bini aku ni boleh tahan lawanya...cuma umur ada lebih sikit lah...tapi berduit dan tak kahwin lagi...

Abang mat zzr yg encem lagi perkosa,teman nak join boleh....nanti kita geder geder la kat belakang sambil pekena ayo nyor..

amm...kome nk duk belakang tak ajak teman pun..
teman kan lastmen, escorting women...

depa punya lastwomen laju ooo...naik NAZA blade 650R...tapi takde asap lebih lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 20 Dec - 15:31

mat zzr wrote:Amm...aku konsider ko punya application...nanti aku submit kat bini aku...

rider pompuan ni kebanyakkanya mid 30-an....aku dapat join pun sebab diaorang kata aku ni baby face...maklumlah umor aku baru 24 tahun...aku panggil diaorang dgn panggilan kakak...ko buleh ke?

diorg kata muka ko mcm baby face? klu cengitu aku tak jadi juin la , nampak sangat diorg nih dah senja, mata banyak kataraks, tu yg nampak ko mcm... mcm apa tadi?.......mintak simpang la...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Tue 20 Dec - 15:31

cehh..!!!
elephant

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by mat zzr on Tue 20 Dec - 15:38

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:Amm...aku konsider ko punya application...nanti aku submit kat bini aku...

rider pompuan ni kebanyakkanya mid 30-an....aku dapat join pun sebab diaorang kata aku ni baby face...maklumlah umor aku baru 24 tahun...aku panggil diaorang dgn panggilan kakak...ko buleh ke?

diorg kata muka ko mcm baby face? klu cengitu aku tak jadi juin la , nampak sangat diorg nih dah senja, mata banyak kataraks, tu yg nampak ko mcm... mcm apa tadi?.......mintak simpang la...


skip...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Tue 20 Dec - 15:52

Salam lagi......aku kojo macam cipan hari ni adios...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by hi-wayMAN on Tue 20 Dec - 15:57

[You must be registered and logged in to see this link.]

sapa nak geng NJ bole sambar ini untaa....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Tue 20 Dec - 15:57

mat zzr wrote:
depa punya lastwomen laju ooo...naik NAZA blade 650R...tapi takde asap lebih lah...

takyah laa sebut diaorg punya lastmen laju.... tau leee den slow...nyampahhhh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by hi-wayMAN on Tue 20 Dec - 16:10

[You must be registered and logged in to see this link.]

utk perhatian kamalia....
(x tau la pulak kalau cinta beralih arah ke versys 1000)... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Tue 20 Dec - 16:15

hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

utk perhatian kamalia....
(x tau la pulak kalau cinta beralih arah ke versys 1000)... Razz

bang...yg harga below 4.5k ada tak? Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by mat zzr on Tue 20 Dec - 16:30

jimf wrote:
hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

utk perhatian kamalia....
(x tau la pulak kalau cinta beralih arah ke versys 1000)... Razz

bang...yg harga below 45k ada tak? Very Happy

Banyak jenis motor boleh dapat under 45K...versys 650 model 2011 boleh dapat...XJ6 pun boleh.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Tue 20 Dec - 16:43

hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

utk perhatian kamalia....
(x tau la pulak kalau cinta beralih arah ke versys 1000)... Razz

adoi doi doi doi...!!!
sudah mai dah du di du...
Shocked

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 20 Dec - 16:47

kamalia wrote:
hi-wayMAN wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

utk perhatian kamalia....
(x tau la pulak kalau cinta beralih arah ke versys 1000)... Razz

adoi doi doi doi...!!!
sudah mai dah du di du...
Shocked

ado org tgh merangkak atas badan ko ke Mal.....seksa nikmat sangat bunyi dia.......

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Tue 20 Dec - 16:56

its cumming beebeh..!!!
yeah!! say my name....


kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 20 Dec - 17:07

kamalia wrote:its cumming beebeh..!!!
yeah!! say my name....


tengah main pun kena pop quiz ... kot ye nak test IQ pun tunggu la lepas pancut...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by fie on Tue 20 Dec - 17:13

oh yeyeyeyeyyeyeye

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Raziskov on Tue 20 Dec - 17:19

kimochiiiiii....kimochiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........sugoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Embarassed Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Adik Kecil on Tue 20 Dec - 17:46

amjal sekarang

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Tue 20 Dec - 17:50

Adik Kecil wrote:amjal sekarang
Hujan la.......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Tue 20 Dec - 17:59

menarik ni...
ada sapa2 leh review tak?

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 20 Dec - 18:25

jimf wrote:menarik ni...
ada sapa2 leh review tak?

[You must be registered and logged in to see this link.]

ex-owner Pegaso kan pakai motor nih... cuba ko tanya dia, first thing ko tanya kat mana nak kasi nyala lampu "Neutral" tu....so bila ko dah beli nanti takyah la nak call ah sing trouble shoot tgh-tgh malam...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Tue 20 Dec - 20:24

NJ cakap dia letak lilin kat dalam lampu Neutral.DIY katenye...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Tue 20 Dec - 20:27

XJ6 koyak plastik akan muncul dalam group tak lama lg,Syabas Betey......

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by adambikers on Tue 20 Dec - 20:38

mat zzr wrote:RIDE hujung tahun dah takde ke?

kalau takde aku follow grup moto bini aku jer lah...kebanyakkan riders pompuan grup bini aku ni boleh tahan lawanya...cuma umur ada lebih sikit lah...tapi berduit dan tak kahwin lagi...

kesian kat group org umah ko..

aku dgn rela hati bole ikut dieorg ride.. cakap je tarikh.. worffff!!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Sponsored content Today at 4:20


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum