Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 14 Dec - 10:55

Raziskov wrote:dud..
ko cakap pasal motor ni ke?...
[You must be registered and logged in to see this image.]

sedih siot mengenangkan motor ni....Sad

sekian


perghhhh......motor bekilat mcm koyak plastic.....tapi apsal basuh motor kat RnR nih... kat rumah takdo air ker...?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 14 Dec - 10:56

murah sangat dah nih.....ZX11 tuu....

[You must be registered and logged in to see this link.]

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by mat zzr on Wed 14 Dec - 11:02

ZAM@GHIMEHV wrote:murah sangat dah nih.....ZX11 tuu....

[You must be registered and logged in to see this link.]

salah masuk gambar kot?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Raziskov on Wed 14 Dec - 11:07

haishhh...betol la motor tu zx11...Razz
gambo tu dah kena kecikkan jer....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 14 Dec - 11:12

ZAM@GHIMEHV wrote:murah sangat dah nih.....ZX11 tuu....

[You must be registered and logged in to see this link.]

ni beli moto dpt abg jailani.
tu pasal gmbr dia pun ada sekali dlm iklan tu.

cempiyen woo ZX11 ni.
patutla ramai tanak let go.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 14 Dec - 11:18

[You must be registered and logged in to see this image.]

moto yg mengapit kiri n kanan pon cempiyem woo..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Wed 14 Dec - 11:21

kamalia wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

moto yg mengapit kiri n kanan pon cempiyem woo..

moto ni paling banyak minum ayor kalu lalu perak...
last2 dgn owner pun sangkut org perakkk hahaha

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 14 Dec - 11:45

TULAH tu namanya..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Raziskov on Wed 14 Dec - 11:52

kenapalah motor ACT ni tak kencing2 kat Korea...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 14 Dec - 11:58

Raziskov wrote:kenapalah motor ACT ni tak kencing2 kat Korea...Razz

sekian

tuannya yg terkencing2 kat sana hehe...

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Raziskov on Wed 14 Dec - 12:01

kamalia wrote:
Raziskov wrote:kenapalah motor ACT ni tak kencing2 kat Korea...Razz

sekian

tuannya yg terkencing2 kat sana hehe...

harap2 18 tahun lagi takde la budak korea cari bapak dia kat mesia ni.... What a Face

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by kamalia on Wed 14 Dec - 12:14

Raziskov wrote:
kamalia wrote:
Raziskov wrote:kenapalah motor ACT ni tak kencing2 kat Korea...Razz

sekian

tuannya yg terkencing2 kat sana hehe...

harap2 18 tahun lagi takde la budak korea cari bapak dia kat mesia ni.... What a Face

sekian

dia tak carik bapak dia,
tp dia cr kg dia kt Gunung Besout.
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 12:39

Salam......skendel.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by smolixz on Wed 14 Dec - 12:41

hurm...
i nak hupgreed motor apa ye... Razz

pilihan byk, x cukup RM 60k jek... Razz

150cc gak ku kerjakan... Very Happy

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ManCaL on Wed 14 Dec - 13:17

Salam hi guy..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ManCaL on Wed 14 Dec - 13:19

blakepare wrote:Salam....tahniah buat mereka yg akan mengupgradekan diri.Mancal,jgn risau mimpi akan menjadi kenyataan tahun depan.Pastikan motor tu baru dan koyak plastik punye.Tak payah nak ajak pomen tolong viewkan,yg penting ko suke.

Insyaallah..doa2 kn la yea..huhhu.
p/s; anak kunci motot zx2 lama den dh hilang xtahu mana di pi.mungkin lari ke siam kot

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 13:32

ManCaL wrote:Salam hi guy..
Isk intonasi gay la...........


Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 13:33

Gay is ok.Jom komen kat thread lain pulak.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 13:38

blakepare wrote:Gay is ok.Jom komen kat thread lain pulak.
Sejak2 hupgrade nih, nak ajak orang komen kat thread 636 je abe we nih... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 13:44

Biasa la Incik Bong,nampak tak aku dah aktif balik berforum dan tts skg.Asyik aku je yg nombo satu.Malam futsal aku datang pukul 10.30,futsal start pkl 12:00 berkobar2 siot.hehehe,,,,masa motor takde aku tak semangat nak masuk forum ke tts ke.Sebab semua benda berkaitan ngan motor so kalo takda motor memang ko sendiri pun rasa kekok nak join.Tak percaya skg ko jual motor,aku kompom ko pun hilang sama.hehehehe

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 13:50

blakepare wrote:Biasa la Incik Bong,nampak tak aku dah aktif balik berforum dan tts skg.Asyik aku je yg nombo satu.Malam futsal aku datang pukul 10.30,futsal start pkl 12:00 berkobar2 siot.hehehe,,,,masa motor takde aku tak semangat nak masuk forum ke tts ke.Sebab semua benda berkaitan ngan motor so kalo takda motor memang ko sendiri pun rasa kekok nak join.Tak percaya skg ko jual motor,aku kompom ko pun hilang sama.hehehehe
aku try tgk kang......... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Wed 14 Dec - 13:51

Bongxz wrote:
blakepare wrote:Biasa la Incik Bong,nampak tak aku dah aktif balik berforum dan tts skg.Asyik aku je yg nombo satu.Malam futsal aku datang pukul 10.30,futsal start pkl 12:00 berkobar2 siot.hehehe,,,,masa motor takde aku tak semangat nak masuk forum ke tts ke.Sebab semua benda berkaitan ngan motor so kalo takda motor memang ko sendiri pun rasa kekok nak join.Tak percaya skg ko jual motor,aku kompom ko pun hilang sama.hehehehe
aku try tgk kang......... hehehehe
Tak payah la Bong tak best tak de motor....Kalau nak upgrade takpe....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by adambikers on Wed 14 Dec - 13:56

CAK!!!

eh.. lupa lak moto takde sekang ni..

chalooooo

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Wed 14 Dec - 13:57

kalau ada duit sekarang aku upgrade........... hah tu ada pun orng ada motor tak leh jalan masuk..... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by adambikers on Wed 14 Dec - 13:58

Sad Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Sponsored content Today at 2:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum