Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Thu 15 Dec - 17:09

Amjal....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Adik Kecil on Thu 15 Dec - 17:16

jadi amjal?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Chef Bob on Thu 15 Dec - 17:17

ujan pun leh amjal ke?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Chef Bob on Thu 15 Dec - 17:18

jom inzal!

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Adik Kecil on Thu 15 Dec - 17:20

ujan pon boleh...mau ka?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Adik Kecil on Thu 15 Dec - 17:30

balikla

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Thu 15 Dec - 17:32

Adik Kecil wrote:balikla
Jom balik, sejuk2 sejuk nih dapat best nih.........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Wan@Blakepare on Thu 15 Dec - 17:33

Malas la aku nak Amjal hari ni,Tengok dari Net Eye pon hujan belum berenti lg.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Thu 15 Dec - 17:34

Bongxz wrote:
Adik Kecil wrote:balikla
Jom balik, sejuk2 sejuk nih dapat best nih.........

sure ke dapat tu?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Bongxz on Thu 15 Dec - 17:35

jimf wrote:
Bongxz wrote:
Adik Kecil wrote:balikla
Jom balik, sejuk2 sejuk nih dapat best nih.........

sure ke dapat tu?...
Tgk mood la balik kang, kalau ok dapat 2 kali........... hehehehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Chef Bob on Thu 15 Dec - 17:38

esok kene kursus 3hari kat trolak perak mulai esok nak bas opis kul 7.30pg.... huhuhuhuhuhuhuhu bini baru jer boleh sembahyang pg tadi... ingat nak inzal malam ni ada program pulak 10minit sempat ke? scratch tak biasalah... I love you

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 17:38

Bongxz wrote:
jimf wrote:
Bongxz wrote:
Adik Kecil wrote:balikla
Jom balik, sejuk2 sejuk nih dapat best nih.........

sure ke dapat tu?...
Tgk mood la balik kang, kalau ok dapat 2 kali........... hehehehe

jgn ingat nak main jerr, nuh yg kat kandang tu belum makan malam lagi... karang ada yg bunuh diri lagi..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 17:39

Chef Bob wrote:esok kene kursus 3hari kat trolak perak mulai esok nak bas opis kul 7.30pg.... huhuhuhuhuhuhuhu bini baru jer boleh sembahyang pg tadi... ingat nak inzal malam ni ada program pulak 10minit sempat ke? scratch tak biasalah... I love you

ala 10 minit kira lama la tue, biasa 2 menet setengah jer.... ni pun Apai yg bagitau den la..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Chef Bob on Thu 15 Dec - 17:40

pasangan bahagia

Suami : Ema.. abang pergi dulu ya
Isteri : Abang tak sarapan dulu??
Suami : Tidak.. abang nak cepat nie!
Lalu sisuami mencium bibir isterinya dengan mesra dan
berkata "inilah sarapan pagi abang"
Tengaharinya. . si suami pulang kerumah..
Isteri : Ada apa abang balik kerumah tengahari ni??
Suami : Ada sesuatu yang tertinggal
Isteri : Marilah makan tengahari dulu
Suami : Tak pe lah.. abang nak cepat nie
Lalu dengan mesranya sisuami menghampiri isterinya dan
mencium dahi nya sambil berkata "inilah makan tengahari abang!"
Petangnya.. ketika si suami pulang dari kerja dia terkejut melihat sikap
isterinya yang duduk diatas periuk nasi yang panas membara..
lalu bertanya..

Suami : Awak sedang buat apa tu??
Isteri : Panaskan makan malam bang!


Last edited by Chef Bob on Thu 15 Dec - 17:41; edited 1 time in total

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Thu 15 Dec - 17:41

ZAM@GHIMEHV wrote:
Chef Bob wrote:esok kene kursus 3hari kat trolak perak mulai esok nak bas opis kul 7.30pg.... huhuhuhuhuhuhuhu bini baru jer boleh sembahyang pg tadi... ingat nak inzal malam ni ada program pulak 10minit sempat ke? scratch tak biasalah... I love you

ala 10 minit kira lama la tue, biasa 2 menet setengah jer.... ni pun Apai yg bagitau den la..

10 minit tu laaaammaaaa oooo... leh ride dari pendang smpi bkt mertajam tau...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Thu 15 Dec - 18:08

cam pernah tgk aje moto ni...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Thu 15 Dec - 18:10

betul ke tak ni?
ZX-10 tu...... giler lawaa

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Chef Bob on Thu 15 Dec - 18:15

napa tangan ni mengigil? Laughing
gpz500 market prise brapa skarang?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 18:15

jimf wrote:betul ke tak ni?
ZX-10 tu...... giler lawaa

[You must be registered and logged in to see this link.]

iye ker nih, nengokkan batu bata tu bkn mcm kat mesia jer...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Thu 15 Dec - 18:17

ahzam moto...
ni moto dlm bdgt...kasi call.. ni mlm bayo...
pehtu bawa lik (doa2 laaa xyah call ah sing)

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Chef Bob on Thu 15 Dec - 18:17

gambar sample tu.. cuba kol.. sebelum aku kol..... Suspect

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Thu 15 Dec - 18:18

Chef Bob wrote:napa tangan ni mengigil? Laughing
gpz500 market prise brapa skarang?

mmg gigil siol...
tp rasa mungkin bukan moto tu.. harga mungkin tul...but not the bike...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 18:22

jimf wrote:ahzam moto...
ni moto dlm bdgt...kasi call.. ni mlm bayo...
pehtu bawa lik (doa2 laaa xyah call ah sing)

[You must be registered and logged in to see this link.]

thanks but no thanks , ni model 2008 lapan nih...lagi top up dua tiga ribu boleh cuba-cuba nasib dgn moto peroz

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Dec - 18:24

Bongx jom lepak minum, aku tgh free nih, klu ko nak belanja aku ni la masanyer...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by jimf on Thu 15 Dec - 18:25

ZAM@GHIMEHV wrote:

thanks but no thanks , ni model 2008 lapan nih...lagi top up dua tiga ribu boleh cuba-cuba nasib dgn moto peroz

hari minggu ni ko bawa laa si peroz tu jalan2 tgk wayang ombak rindu kee... gi sunway lagoon mandi ayor ke...
idak pun ajak laa dia main kawen2... kot2 terbuka hati dia nk tolak 22k...

eh chefbob dha call owner zx10 ke?
tggu dlm 5 mint kasi refresh mudah.com kot2 ada gpz for sale...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 101 (13/12/11)-Musim Hupgrade Motor Bermula...

Post by Sponsored content Today at 16:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 17 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum