Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 12:10

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:memey lah tak nyala lampu neutral tu...kalau gear kat posisi D....apparisss...

sumpah bang, saya dah free gear tadi....saya ingat lampu Neutral ni dah terbako la....kita tolak masuk gear dua nak? Laughing

nk tolak bawa masuk rumah ke? ahsing dah smpi tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 12:11

jimf wrote:
mat zzr wrote:memey lah tak nyala lampu neutral tu...kalau gear kat posisi D....apparisss...

tahniah matzzr...senyap2 dah hupgred gearbox automatik rupanya...

keta proton aku memang dah lama pakai gear auto...apparis...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 12:12

sejak balik penang ni, matzzr asyik nk marah den aje...
mesti gara2 tak dapat makan sup kambing ni.... nyampah tauuuu

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 12:14

jimf wrote:sejak balik penang ni, matzzr asyik nk marah den aje...
mesti gara2 tak dapat makan sup kambing ni.... nyampah tauuuu

memey arrr...aku kalau ternampak menatang kambing...mesti ingat penang...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 12:14

ayo... tunggu Ah seng perasap kemenyan lagik.....power si ah seng... mentera apa yg dia baca pun tak tau.... lampu neutral dah nyala... yeayy....yeayy..yeayy...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 12:16

mat zzr wrote:
jimf wrote:sejak balik penang ni, matzzr asyik nk marah den aje...
mesti gara2 tak dapat makan sup kambing ni.... nyampah tauuuu

memey arrr...aku kalau ternampak menatang kambing...mesti ingat penang...

konpius scratch ... patutnyer Bongx yg cepat marah kalau ternampak kambing.....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 12:16

mat zzr wrote:
jimf wrote:sejak balik penang ni, matzzr asyik nk marah den aje...
mesti gara2 tak dapat makan sup kambing ni.... nyampah tauuuu

memey arrr...aku kalau ternampak menatang kambing...mesti ingat penang...

haaaa kata dah... jom laaa ripit..
leh terus pengalan hulu, beli mempelam kat betong...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 12:17

ZAM@GHIMEHV wrote:

konpius scratch ... patutnyer Bongx yg cepat marah kalau ternampak kambing.....

kambing tu yg cepat marah kalu nmpk bong.. psl tak cukup kasi makan..
asyik nk ride aje..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 12:20

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:

konpius scratch ... patutnyer Bongx yg cepat marah kalau ternampak kambing.....

kambing tu yg cepat marah kalu nmpk bong.. psl tak cukup kasi makan..
asyik nk ride aje..

rugi la bongx cengini... kambing dia nih sensitif, klu tertekan pandai bunuh diri, siap sangkut leher kat celah -celah papan....ni pun bongx yang citer.......ngeri siot...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by hi-wayMAN on Tue 13 Dec - 12:23

slamat hari besar abam bosa a.k.a adik kechil....
smoga snantiasa dalam rahmat & keredhaanNya....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 12:26

hi-wayMAN wrote:slamat hari besar abam bosa a.k.a adik kechil....
smoga snantiasa dalam rahmat & keredhaanNya....

haah birthay dia hari ni...
selamat hari kelahiran.. panjang umur dan murah rezeki..
petang ni ado open table amjal tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 12:28

selamat hari lahir abg bosar... jom lepak marhabah malam nih... kita celeberet , mabuk-2 ....dengan ucapan kurangkan gula dalam minuman...sekian

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Amm on Tue 13 Dec - 12:37

hepi besday adik kecil kepada abang bosar...bila mau kuor GS....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ManCaL on Tue 13 Dec - 12:46

Salam..

selamat hari kejadian buat abg bosar..pwitttttttttttt

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by smolixz on Tue 13 Dec - 12:55

haPPy biRtHdaY abg Bosa... geek

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Tue 13 Dec - 13:51

arini amjal woiii...

abg bosa nak wat tiger show... worf!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jani on Tue 13 Dec - 14:08

selamat ari lahir abg bosa...
(ingat abg bosa, ingat kenduri..... Smile )

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 13 Dec - 14:10

adambikers wrote:arini amjal woiii...

abg bosa nak wat tiger show... worf!!!

apsal ada bunyi beruang tu adam?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 14:14

astaga!!!!!

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 14:16

asta la vesta bebeh....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 13 Dec - 14:30

ZAM@GHIMEHV wrote:asta la vesta bebeh....

mat salleh Baling ni,
bukan main lagi ya..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 14:55

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:asta la vesta bebeh....

mat salleh Baling ni,
bukan main lagi ya..

baling? abg otaibaling ke ni?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by nawza on Tue 13 Dec - 15:10

salam dan selamat potang....
Selamat Hari Lahir Abg Bosar...semoga panjang umur murah rezeki..lagu ditujukan khas utk abg.bosar...


[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by nawza on Tue 13 Dec - 15:17; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 13 Dec - 15:12

jimf wrote:
kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:asta la vesta bebeh....

mat salleh Baling ni,
bukan main lagi ya..

baling? abg otaibaling ke ni?

Mak Neng,
ada org kacau anak buah Mak Neng..!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 15:17

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:asta la vesta bebeh....

mat salleh Baling ni,
bukan main lagi ya..

baling? abg otaibaling ke ni?

Mak Neng,
ada org kacau anak buah Mak Neng..!

ado yg nak kono pogang tolor hari jemaat nih.... Basketball

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 11:00


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum