Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 9:19

salam pagi...

bau aku tau kejam gilerrr matzzr ni... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Amm on Tue 13 Dec - 9:23

jimf wrote:salam pagi...

bau aku tau kejam gilerrr matzzr ni... Razz

Ye ke kejammmm.......aku tengok Mat ZZR baik hat sesangat,..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 9:25

Amm wrote:
jimf wrote:salam pagi...

bau aku tau kejam gilerrr matzzr ni... Razz

Ye ke kejammmm.......aku tengok Mat ZZR baik hat sesangat,..

nak bodek roti sardinnnnn laaa tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Amm on Tue 13 Dec - 9:43

jimf wrote:
Amm wrote:
jimf wrote:salam pagi...

bau aku tau kejam gilerrr matzzr ni... Razz

Ye ke kejammmm.......aku tengok Mat ZZR baik hat sesangat,..

nak bodek roti sardinnnnn laaa tu...

Jimf,kena bodek...Mat ZZR dapat bonus 15 bulan wooo..Ajis bagitau..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ni_juan82 on Tue 13 Dec - 9:44

baik aku senyap....huhuhuhu afro

tq kepada semua yg menjayakan majlis perkahwinan smlm...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Amm on Tue 13 Dec - 9:45

ni_juan82 wrote:baik aku senyap....huhuhuhu afro

tq kepada semua yg menjayakan majlis perkahwinan smlm...

mesti pagi ni NJ mandi baca....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 9:59

ni_juan82 wrote:baik aku senyap....huhuhuhu afro

tq kepada semua yg menjayakan majlis perkahwinan smlm...

ehemmm ehemmm....zam cakap dia ada soklan... tggu dia login ek... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 13 Dec - 10:05

jimf wrote:
ni_juan82 wrote:baik aku senyap....huhuhuhu afro

tq kepada semua yg menjayakan majlis perkahwinan smlm...

ehemmm ehemmm....zam cakap dia ada soklan... tggu dia login ek... Laughing

mlm tadi urusan aku selesai lewat mlm,
segan plak nak dtg kenduri kawin lewat2 ni.

amacam mlm tadi?
dpt pancot dalam?
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 10:14

Amm wrote:
jimf wrote:
Amm wrote:
jimf wrote:salam pagi...

bau aku tau kejam gilerrr matzzr ni... Razz

Ye ke kejammmm.......aku tengok Mat ZZR baik hat sesangat,..

nak bodek roti sardinnnnn laaa tu...

Jimf,kena bodek...Mat ZZR dapat bonus 15 bulan wooo..Ajis bagitau..

Aku kalau dapat bunus 15 bulan dah lama aku beli KLE500... What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 13 Dec - 10:29

Matt,
owner 636 ni senyap je,
ko je la kasik rebiu..

[You must be registered and logged in to see this link.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 10:30

mat zzr wrote:

Aku kalau dapat bunus 15 bulan dah lama aku beli KLE500... What a Face

eikkk...nk DP gak...
korang ni sian chefbob...baru aje jual DP, lepas sorang2 laaak nk angkat DP..
NJ punya pasal laaa ni... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 10:53

NJ poi test ride naik moto baru siap bawa kunci porum kooooo....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 10:58

jimf wrote:
mat zzr wrote:

Aku kalau dapat bunus 15 bulan dah lama aku beli KLE500... What a Face

eikkk...nk DP gak...
korang ni sian chefbob...baru aje jual DP, lepas sorang2 laaak nk angkat DP..
NJ punya pasal laaa ni... Laughing

Tujuan aku kalau beli DP adalah untuk redah hutan kat Kemensah, Ulu Kelang.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 13 Dec - 11:41

che lan redah hutan tak yah pakai apa2 pun..
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 11:53

kamalia wrote:che lan redah hutan tak yah pakai apa2 pun..
Razz

ko kutuk chelan ke kamal?... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 11:57

jimf wrote:
kamalia wrote:che lan redah hutan tak yah pakai apa2 pun..
Razz

ko kutuk chelan ke kamal?... Very Happy

sapa kata ciklan redah hutan tak pakai apa- apa pun, dia ada pakai la..... dari pangkal sampai ke hujung kepala....bila la dapat juin cik lan pegi memburu di hutan.... rabbit

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 11:59

che lan tu dah kategori pro rider....apa sangat lah hutan kat malaysia ni...hutan amerika/eropah/jepun/korea/afrika pun dah dalam genggaman..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 11:59

mat zzr wrote:

Tujuan aku kalau beli DP adalah untuk redah hutan kat Kemensah, Ulu Kelang.

kalu setakat kemensah, ko bawa moto ni aje laaa

[You must be registered and logged in to see this image.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 12:00

nampak macam motor untuk orang cacat jer...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 12:01

jimf wrote:
mat zzr wrote:

Tujuan aku kalau beli DP adalah untuk redah hutan kat Kemensah, Ulu Kelang.

kalu setakat kemensah, ko bawa moto ni aje laaa

[You must be registered and logged in to see this image.]

motor nih klu tetiba lampau neutral tak nyala, bole panggil ah seng tgh-2 malam datang repair tak? klu takbleh, tak rock arr....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 13 Dec - 12:01

jimf wrote:
kamalia wrote:che lan redah hutan tak yah pakai apa2 pun..
Razz

ko kutuk chelan ke kamal?... Very Happy

mana plak kutuk,
ni kira compliment.

che lan suka redah2 hutan ni.
tp dia la suka dgn statement "tak yah pakai apa2 .." tu..

Razz

peace che lan..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 12:03

ZAM@GHIMEHV wrote:
motor nih klu tetiba lampau neutral tak nyala, bole panggil ah seng tgh-2 malam datang repair tak? klu takbleh, tak rock arr....

kat sini pun ada citer lampu neutral xleh nyala?
alaaa kalu x nyala, lampu picit kenit kan ada...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 13 Dec - 12:06

memey lah tak nyala lampu neutral tu...kalau gear kat posisi D....apparisss...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Dec - 12:08

mat zzr wrote:memey lah tak nyala lampu neutral tu...kalau gear kat posisi D....apparisss...

sumpah bang, saya dah free gear tadi....saya ingat lampu Neutral ni dah terbako la....kita tolak masuk gear dua nak? Laughing

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 13 Dec - 12:09

mat zzr wrote:memey lah tak nyala lampu neutral tu...kalau gear kat posisi D....apparisss...

tahniah matzzr...senyap2 dah hupgred gearbox automatik rupanya...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum